- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.041
10numara 5yıldızlı bir menü olmuş22 Ocak 2019 Menusukokulusabun
Sabah : 1/3 latte + bir cherry + ceyrek nar
Ara : Soya latte
Oglen : Bir tabak peynirli patates + 2 bardak ayran
Ara: Sutlu cay
Aksam : Salata+ narli zerdecalli yogurt
Ara : Limonlu su
N naz5403Moon Light menu arkadaslarim.
Geçmiş olsun canımKozlar benim küçük oğlan hastalandı doktor işlerimiz falan var gün içinde aktif olamayabilirim.
Yine de fırsat bulup gelmeye çalışırım
İnşallah olmaz benim oğlumda gece hep öksürdüGunaydinn. Topigin bebelerine bi şeyler oluyor.
Benim kiz da gece durup durup çığlık çığlığa agladi. Sebebini de anlayamadim susturamadim da. Hic yaptigi bir sey degildi. İnsallah hastalanmiyordur.
Enkaz gibiyim uykusuzluktan.
Butun hastalara en acilinden sifa diliyorum
Verdigin kilolardan inat misin degil misin goriiicgiiizzz.Buradayım buradayım kaçıp gidecem sandın demiiii ama yok sen inatsan bende inadım başkanım
Yok ya ben hiç o zadar hızlı kilo vermedim veremem de bünyem uymaz :))
Gecmis olsun fatma. Umarim kisa zamanda halledersiniz. Biz buradayiz dert etme.Kozlar benim küçük oğlan hastalandı doktor işlerimiz falan var gün içinde aktif olamayabilirim.
Yine de fırsat bulup gelmeye çalışırım
Hayirdir ya cidden. Size de gecmis olsun . Bu donem hastalik ayi .Gunaydinn. Topigin bebelerine bi şeyler oluyor.
Benim kiz da gece durup durup çığlık çığlığa agladi. Sebebini de anlayamadim susturamadim da. Hic yaptigi bir sey degildi. İnsallah hastalanmiyordur.
Enkaz gibiyim uykusuzluktan.
Butun hastalara en acilinden sifa diliyorum
Hadi canim 10 numaraymis.10numara 5yıldızlı bir menü olmuş
Geçmiş olsun canım
İnşallah olmaz benim oğlumda gece hep öksürdü
22 Ocak 2019 Menusukokulusabun
Sabah : 1/3 latte + bir cherry + ceyrek nar
Ara : Soya latte
Oglen : Bir tabak peynirli patates + 2 bardak ayran
Ara: Sutlu cay
Aksam : Salata+ narli zerdecalli yogurt
Ara : Limonlu su
N naz5403Moon Light menu arkadaslarim.
Gecmis olsun canim tekrar.Sağolun kızlar doktora gittik hem oğlan hem ben hastayız. Faranjit falan bişey dedi ilaç yazdı. Ayrıca bana d b12 ve demir vitamini verdi. Değerlerim düşmüş yine
Sağol canım geçen yılda aynısı olmuştu ya yine o yolda ilerliyorsun dedi bastı vitaminleri kullanalım bakalım.Gecmis olsun canim tekrar.
D vitamini dusuk olmayan yok gibi. Artik gunes de eskisi gibi degil , yiyecekler de.
Ben de kullaniyorum fatma. En azindan simdilik.Sağol canım geçen yılda aynısı olmuştu ya yine o yolda ilerliyorsun dedi bastı vitaminleri kullanalım bakalım.
Ben hiç sevmiyorum ya vitaminleri oldum olası sevmedim zaten çocuklukta bileBen de kullaniyorum fatma. En azindan simdilik.
Ben de sevmiyorum ilac almayi ama simdilik dedim. Ileride caresine bakicigimmm.Ben hiç sevmiyorum ya vitaminleri oldum olası sevmedim zaten çocuklukta bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?