- 21 Kasım 2014
- 11
- 1
- 38
- 36
- Konu Sahibi nagihan isa
-
Mrh benim bebegimde de lizensefali varm.acsba sixin vocugunuzun suan durumu nedir.nMerhabalar bebegin de lizensefali hastalığı olanlar varmı bu konu ve hastalık ile alakali bilgiler edinmek istiyorum cunku bebegim 3 aylik ve frontal ön loblarda lizensefali teşhisi konuldu 5 günlük iken kasilma ve titreme şikayetiyle medical park Hastanesine goturduk direncli epilepsi dediler ve orada yoğun bakıma aldilar 20 gun yoğun bakımda kaldi bu süreçte bazı testler ve mr lar çekildi mr da ön frontal loblarda lizensefali teşhisi konuldu ve sol beyin gelisimi olmamis lizensefaliyi arastirdik fakat sonu olumle biten ve hastaların en fazla 5 yasina kadar yasabildigini ve bu süreçte hem bedensel hemde zihinsel engelli olacakmis.bu hastalık ile bilgisi olan yada yasayan varmi lütfen bana yardımcı olun.
Msji gorunce cvp yazarmisiniz.neler yasadinizbenimde oğlum lizensefaliydi.
benim oglumda lizensefali 4 yasinda suandaMsji gorunce cvp yazarmisiniz.neler yasadiniz
13 aylik kizimin emarinda bugün lizensefali tanisi cikti bilgi verir misinizbenim oglumda lizensefali 4 yasinda suanda
suan cocugunuzun durumu nasil ne durumdasiniz nobetleriniz varmi13 aylik kizimin emarinda bugün lizensefali tanisi cikti bilgi verir misiniz
Mrb çocukla ilgili gelişmeler neler benim de oğlum lizansefalisuan cocugunuzun durumu nasil ne durumdasiniz nobetleriniz varmi
Mrb çocuğunuz da nasıl hastalık nasıl öğrendini gelişmeleri iui mibenim oglumda lizensefali 4 yasinda suanda
Mrb çocuğunuz durumu neMerhabalar bebegin de lizensefali hastalığı olanlar varmı bu konu ve hastalık ile alakali bilgiler edinmek istiyorum cunku bebegim 3 aylik ve frontal ön loblarda lizensefali teşhisi konuldu 5 günlük iken kasilma ve titreme şikayetiyle medical park Hastanesine goturduk direncli epilepsi dediler ve orada yoğun bakıma aldilar 20 gun yoğun bakımda kaldi bu süreçte bazı testler ve mr lar çekildi mr da ön frontal loblarda lizensefali teşhisi konuldu ve sol beyin gelisimi olmamis lizensefaliyi arastirdik fakat sonu olumle biten ve hastaların en fazla 5 yasina kadar yasabildigini ve bu süreçte hem bedensel hemde zihinsel engelli olacakmis.bu hastalık ile bilgisi olan yada yasayan varmi lütfen bana yardımcı olun.
Mrb 2015 mayıs doğumlu oğlum şu anda2 yaşındaşuanlık nöbet yok 05389873454 eğer mümkünse konuşmak istiyorumsimdi 4.5 yasinda nobetleri var sizin cocugunuz kac yasinda yenimi ogrendiniz
Merhaba benim kızımda Lizensefali 24 aylık șuan ne durumda acaba konușabilirmiyizbenim oglumda lizensefali 4 yasinda suanda
Merhaba benim kızımda Lizensefali 24 aylık konușabilirmiyiz arayabilirmiyim sizi acaba?Mrb 2015 mayıs doğumlu oğlum şu anda2 yaşındaşuanlık nöbet yok 05389873454 eğer mümkünse konuşmak istiyorum
Benim bebeğime de lizensafali teşhisi konulduMrb çocuğunuz durumu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?