Bende sorun yok eşimin sperm kalitesi iyi olduğu halde sperm yol alıp yumurtayı dolleyemiyor.çünkü eşimin cinsel organında şekil bozukluğu var. Bunu bildikleri halde 6 ay boyunca benden muayene ücreti alıp dışardan iğne ilaç masraflariyla 4bine yakın zarara uğradım. yumurta büyütme ve çatlatma iğneleri ilaçları sonunda doğal cinsel birleşme yöntemini ısrarla tedavi diye başlattılar biz ısrarla 2 yıldır çocuğun olmadığını söyleyip aşılama yada tüp bebek tedavisine gideriz diye düşünüyorduk.paramız bitti ne kadar zaman böyle sürecek diyince hastanede 3 bin TL aşılama dediler doktor bize iyilik yapmak istiyorum diyip dışarıda 1000tl karşılığında anlaştığı bir klinikte eşimin spermlerini aldirip dondurulup bir termos içinde ona goturmemizi istedi. hastane yönetiminin haberi yok diyip gizlice yapıyorum dedi muayene gibi tekrar beni çağırıp 10 dk içinde enjekte edip gönderdi. Sırt üstü yatmak gerekiyor oysa. Apar topar işlemi yapıp gönderdi. Sonuç negatif. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum diyen doktor halbuki biliyordu en son tüp bebek diyip bi fiyat söyledi şok oldum. Bizi oyalayıp aylarca masrafa sokup o kadar çok paramızı almasaydı döktüğüm o parayla tüp bebek tedavisine başlardik. Arkadaşlar devlet hastanesine gittim 6 ay boyunca yumurtalarimla oynandığı için kis oluşmuş. Klomen Famara Merional ve ovitrelle gibi ilaçlar 6 ay ara vermeden yapılmazmış devlet hastanelerinde bile 2 aşılama sonrası tüp bebek tedavisine başlanıyormuş. Liv hospitalda 6 defa aşılama yapılacakmış gibi iğne ve ilaçlar ile yumurtalarimla oynandı ve maddi manevi olarak çökmüş durumdayım.