Liv hospital muhteşem bir hastane

Kuzulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
122
5
0
İstanbul
Kızlarr valla Liv hospital ı istanbulda olup ta görmeyen varsa bence kalmasın. Arkadaşımı Doç. Dr. Hasan Altun a obezite cerrahisi tüp mide ameliyatı yaptırmak için gittik. Şükür ameliyatı oldu. Odaya ziyarete gittik. O ne biçim bir hastane yav hayatımda o kadar lüks otele gittim onun gibisini görmedim. Manyak bişey. Herkes etrafta pervane. Heryer uzay üssü izlenimi veriyor. Yatağın kenarında dokunmatik ekranlı kumanda paneli var ışığı aç, kapa perdeleri aç, kapa daha tv yi vs vs ne varsa döşemişler anlatmaya valla yetmez özel sigortası olan kızlara bankacılara özel şirket çalışanlarına özellikle duyurulur. Ben şahsen bankacı arkadaşımla gittim ziyarete koptu kız valla biz artık buraya gelelim dedi. Benim özel sigortam yok. Olan kaçırmasın derim. Parayla gitmek isteyenler için de acıbademden çok ama çok ucuz fiyatları var çok yeni bir hastane olduğu için aklınızda olsun derim.

merhaba arkadaşım,bende gittim gerçekten dediğin gibi muhteşem bir hastane. ben daha önce dr.aytuğ kolonkayanın hastası olarak bir seminer için çağrıldım kayınvalidem,görümcem ve onun eşiyle beraber gittik devamlı ssk hastanesine giden kayınvalidem içeri girince şoke oldu :) en lüks oteller yanında halt etmiş aytuğ bey önceden universal hastanesindeydi tüm ekibiyle oraya gitmiş ücretsiz muayene ve indirimli tüp bebek yapıyordu hastane yeni olduğu için ücretlerde indirim mevcut bizde muayene olduk ama her ne kadar indirimde olsa bizi aştı ben 6 aylık hamileyim doğum ücretleri biraz fazla 10 bin sezaryen oda aytug beyin fiyatı. ama olsun muayene dahi olmak o atmosfere girmek gerçekten iyi geldi durumu müsait olanlara tavsiye ederim

Gerçekten harika etrafımda orada çalışan tüm arkadaşlarıma söyleme gereği duydum. Bana neyse bilmiyorum ama özel sigortası olanlar için özellikle duyurma gereği duydum. Hastane çok yeni doktor ekibi hepsi alanında uzman. Bir tek beni ve arkadaşımı ameliyat eden doktorum Doç. Dr. Hasan Altun devlet hastanesinden geçmiş bildiğim kadarıyla zaten pırlanta gibi bir genel cerrahtır. İyi olmasa almazlardı kadrolarına. Diğer tüm doktorları da amerikan hastanesi veya acıbadem hastanelerinden en iyi ekiplerden transfer edilmiş. Hele de özel sigortalı olup ta gitmeyene ayıp. Çocuk polikliniğinde çarpışan otomobil gibi bişeyler vardı yuh dedim valla inanamadım. Gerisini hesap edin. Hayatımda bu kadar lüks bir yer görmedim de anlatışım görgüsüzlüğümdendir. :))

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

Liv hospital Ankara
bu hastanede doğum yapmakta ayrıcalıklı olduğumu düşünüyorum.İlk duyduğumda doktorum Doç.Dr.Sevtap Hamdemir bana bak prensesler gibi olucaksın dediğinde ne kadar olabilirki demiştim ama gidince valla prensesler gibi muamele gördüm.İnsan nerde olursa olsun yeterki doktorum yanımda olsun diyor ama hayattada bi kere doüuruluyor.Doktor hanım elleriyle beni aşağıya indirdi yanımda kocam herşey masal gibiydi.Buradan bana bu yolu gösterdiği için doktoruma çok teşekkür ediyorum.

Ne zaman dogum yapmistiniz bide dogum ücreti ne kadardi? Normal mi sezeryam mi oldunuz:)

Kızlar doğumda iyi olmadığını biliyorum ama iyce bi araştırım derim

kızlar tamamlayıcı sağlık sigortası var hamileliğinizin kaçıncı ayında odugunuz öenmli değil bu sapşık sigortası doğum için sadece ve liv hospital hastanesinide geçerli doğum yapan arkadaşlar var mı bu hastede önerirmisiniz

sevtap hanım normal doğum mu yaptırdı? muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar?
riskli gebelik doktoruymuş galiba memnun kaldınız mı

Merhaba Can'ım sevtap hanım Hakkı'n bilgi verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…