LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR TÜP BEBEK

tosbik2519

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
56
40
35
Merhaba! Arkadaşlar
2 yıllık evliym normal yolla çocuk sahibi olamadık eşim ve bende hiç bir sorun bulunmadı
Liv hospitaal tüp bebek ziya kalem hocaya gitmeyi düşünüyoruz
Bilgisi olan varmı acaba

Merhaba! Arkadaşlar
2 yıllık evliym normal yolla çocuk sahibi olamadık eşim ve bende hiç bir sorun bulunmadı
Liv hospitaal tüp bebek ziya kalem hocaya gitmeyi düşünüyoruz
Bilgisi olan varmı acaba
Merhaba benim ziya beyde ilk tüp bebek denemem ve bir doktorun önerisi ile geldim daha önce aşılama denedim tutmadı yarın transfer olacağım inşallah ilk denemede pozitif görürüm bana söz verdi anne olacaksın diye 🥰🥰🌺

Merhaba benim ziya beyde ilk tüp bebek denemem ve bir doktorun önerisi ile geldim daha önce aşılama denedim tutmadı yarın transfer olacağım inşallah ilk denemede pozitif görürüm bana söz verdi anne olacaksın diye 🥰🥰🌺
İnşallah çok sevindim bende ilaçlarımı kullanıyorum ekim 23ünde kontrole gelicem ziya hoca sağolsun çok ilgilendi
İnşallah iyi olur senin için bebeğine kavuşursun🙏 bilgilendirmeleri buradan yaparsan sevinirim

İnşallah çok sevindim bende ilaçlarımı kullanıyorum ekim 23ünde kontrole gelicem ziya hoca sağolsun çok ilgilendi
İnşallah iyi olur senin için bebeğine kavuşursun🙏 bilgilendirmeleri buradan yaparsan sevinirim
Bügün transfer oldum rahat geçti bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🌺

Maşallah inşallah iyi olur canım
Nasıl oldu dondurulmuş transfer mi oldun yoksa kaç günlük embriyo
Evet iyi kalitede 3 tane 3. Gün embriyo donduruldu sonra çözündürüp 5. Güne geldi hepsi en kaliteli olan dün transfer edildi kalan 2 si tekrar donduruldu

Evet iyi kalitede 3 tane 3. Gün embriyo donduruldu sonra çözündürüp 5. Güne geldi hepsi en kaliteli olan dün transfer edildi kalan 2 si tekrar donduruldu
Sevindim inşallah tutar Allah hayırlısını versin
Yaşım 35 olduğundan 2 adet embiryo transfer edilecek bende
Allah emeğini boşa çıkarmasın

tedavi sürecim hızlandı artık yarın itibari ile pergoveris 150 iğne kullanmaya başlıyorum bugün eczaneden zar zor 4 paket bulabildim tanesi 7bin toplam 28 bin ödeme yaptım 5 gün kullanıp perşembe kontrole gidicem 10 gündür gonapetl iğne kullanıyorum şimdilik 10 civarında yumurta oluşmuş inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Acaba fiyat olarak nasıl bilgi verirmisiniz
mrb öncelikle hastane medicane beylikdüzü 65 bin istiyor ben liv hospital bahçeşehir 82 bin fiyat verdi ayrıca doktoroun verdiği ilaçlar en az 40 bin civarında eger embriyo dondurma yapmak istersen 15 binden başlıyor toplam 120 ve 150 bine doğru gidiyor

Bende çok heyecanlıyım çarşamba günü tahlil günüm umarım olumlu sonuçlanır🐣🐣
İnşallah iyi sonuç alırsın sürecin iyi gitmesine sevindim Emeğin boşa çıkmaz inşallah
Bende perşembe yumurtalık kontrolüne gidicem 10 adet vardı en son kontrolde haftaya opu olacak inşallah

X