• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

little black dress

Kullanmadım ama annemde testerlar vardı ordan biliyorum
bence de avonun sattığı en iyi koku..

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kokusunu çok beğeniyorum bence celebreden çekici.ama yahudi malı olduğundan bu alışkanlığımdan vazgeçmeyi düşünüyorum.benzer bi koku bulsam fena olmaz dimi.

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kokusunu çok beğeniyorum bence celebreden çekici.ama yahudi malı olduğundan bu alışkanlığımdan vazgeçmeyi düşünüyorum.benzer bi koku bulsam fena olmaz dimi.

canım yahudi malı olduğunu nerden öğrendin hiç öyle bişiy duymadım ayrıca satış temsilciliğini yapıyorum

bende çok beğenerek kullanıyorum..avonun kalıcı ve hoş kokularından biri bence...
kampanya 3te katolog syf35te little black dress edp ve deodarant yeni ambalajında satışa sunuluyor.
% 50 indirmli üstelik,fiyatları da çok uygun(28,90+8,45)sositososito

a.s.yahudi ürünü kullanmak istememniz çok ince bir düşünce.kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

canım yahudi malı olduğunu nerden öğrendin hiç öyle bişiy duymadım ayrıca satış temsilciliğini yapıyorum

Aslında kesin kaynaklardan bilgim yok açıkçası ama boykot listelerinde adı geçen bi marka ayrıca bir çok kişiden duydum.Türk malı olmadığından eminim.Bu konuda sen daha bilgilisindir canım beni de bilgilendirirsen sevinirim.cvbnı bekliyorum.şimdiden tşk ederm.

ben begenmedım.. ıcınde hanımelı var dıe almıstm sırf..anneme verdım

ben bu kokudan nefret ediyorum! avon siparişi verirken limit dolsun diye aldıgım 30ml parfüm ve 75ml vücut spreyini hic kullanmıyorum midemi bulandırıyor. satıcam :kahve:

bende yeni aldım yaa gerçekten güsel bi koku ama ilk sıkıldgnda bi şurup var aynı ona benzıo treselle morun indirime grmesini beklıorum şimdilk bu idare eder bi koku :)

Bu parfümü tanımlamaya çalıştığım zaman ilk aklıma gelen şey zarif olduğu,bir dönem severek kullanmıştım kalıcılığı fena sayılmazdı...

bayılıorm bu kokuya herkes de cok sewio ama merakla beklıorm avon katalogunda ne zmn indirme grcek die hehe bnm gbi bekleyen kaç kişi war cok merak ediorm dogrusu .avon temslcileri ablalarıma sesleniorm olurda indirme girerse haber werin tamammı hehehe cok saolun :1hug:

arkadaşlar kampanya 11 de
ister bi litle black dress ve 1 litle white dress
ya da 2 little black dress ya da 2little white dress
yani istediğinz iki parfüm katologda 52TL DıR
biz 42 tL den satmaktayız isteyen oulrsa mesaj atabilir

Son düzenleme:
Back