• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

little black dress

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
bayılıorm bu kokuya herkes de cok sewio ama merakla beklıorm avon katalogunda ne zmn indirme grcek die hehe bnm gbi bekleyen kaç kişi war cok merak ediorm dogrusu .avon temslcileri ablalarıma sesleniorm olurda indirme girerse haber werin tamammı hehehe cok saolun :1hug:

bence de çok hoş beğenerek kullnamıştım hem de oldukça kalıcı indirime girerse haberimiz olsun

bi ay önce indirimdeydi yine bikaç katolok sonra indirime girer..süper bir koku..vücut kremiyle kullanmanızı tavsiye ederim.

herkeste aynı durmuyor bu koku,ben arkadaşın üstünde beğenip almıştım ama bende o kadar iyi durmadı...avonun far away ini tek geçerim...

kızlar little black kamyamya 14de indirimdeydi hem ayrı fiyatına hemde 30 ml.liğinide 9 ytlye alabilirdinz 3-4 kamyadan öncede indirime sokacaklarını zannetmem

su anda kullandığım ve kokusunu duyanların hemen sipariş ettiği, en çok sattığım kokudur...
kokusu bana çok hoş duygular hissettiriyor :))

avonun deodorant ve parfümleri kolonya gibi uçucu..gecenlerde indirimdeki avon parfümleri ile ilgili konu açılmıştı. avonun hem yahudi markası oluşu hemde parfumlerdeki kandırmacasından bahsediliyordu.

zamanında bana hedıye gelmıstı
lıttle black dress ama hıc begenmedım
evde dura dura bayatladı ve çöpe attımmm

Bende çok severek kullanıyorum little black dressi avonda birde çok beğendiğim celebre ikiside süperr bencee

Back