Liseli kızın diyet günlüğü

Bu gece kaçamak yapmazsam hiç yapmam,eminim............
Pasta,börek,çörek de neymiş canıım ıyyyyyyyyyyyyyyyy.
dersem inanmayın sabahtan beri gözümün önünden gitmiyorlar. Evdekilerede kızamıyorum ki.ben diyet yapıyorum diye onlar da mı yemesin ((

Kendimi çok kötü hissediyorum ((Pasta yemek istiyorum börek yemek istiyorum ( Hiç böyle olmamıştım ağlıycam resmen...
Bi yerde pasta bir yerde zayıflık ....
Zamanında neden bu kadar çok yedim ki :

Kendimi çok kötü hissediyorum ((Pasta yemek istiyorum börek yemek istiyorum ( Hiç böyle olmamıştım ağlıycam resmen...
Canım benim bu kadar zorlama kendini. Önemli olan ne pasta ne de zayıflık. Önemli olan senin mutluluğun. Canının çok istediklerinin ucundan tadına bakabilirsin

zayıflığı düşün canın yemek istediğinde zayıfkenki fotolarına bak, bir yerde okumuştum aklıma kazındı bu cümle, ne zaman aşırıya kaçmak istesem hemen aklıma gelir: "kimse yokken keyifle yediğiniz abur cuburları, herkes her dışarı çıktığınızda yağlarınızda görecek."

ben de çok severdim özellikle film eşliğinde pasta böreklerimi hüpleteyim, bir keyifli olur bir keyifli olur, ama ne zaman dışarı çıksam, kıyafetler üzerimde sırıtsa, tanıdıklar eski güzel halimi bilenler bön bön bakmaya başlasa şaşkınlıkla, yerin dibine girerim. keyifli rahat özgür mutlu bir hayat mı yoksa kilolarımı kimse görmesin diye giydiğim abuk kıyafetler, evden dışarı seyrek çıkmalarım, devamlı rahatsız olmam, mutsuzluğum mu ?

iki dakikalık alacağın haz mı yoksa tüm hayatın mı ????

Ben herkesin bana imrenerek bakacağı, her istediğim kıyafeti alabileceğim hayatı seçiyorum.Zaten bunun için o kadar stresli olduğum halde o pastaları börekleri yemedim. Pasta mı zayıflık mı? pastayı yiyorsun bitiyor,ama eğer yemezsen zayıflık sende kalıyor.Bunun iyice farkına vardım.Zayıfladığım zamanki mutluluğumu düşünüyorum şimdi, o yetiyor.
Destek vermek için yazdığın bu mesaj için çok ama çok teşekkür ederim .Allah yardımcımız olsun :)))

kenidimize dur demekte zorlanıyoruz ama ufak bi kaçamağın ardından ısrarla devam etmeliğiz sağlık beslenmeye
öğlenleri senin gibi yapacağım sandiviç yapıp tüketeceğim
her şey güzel olacak

Nasılsın fıstıkım? Sınavlar başladı galiba... Başarılar diliyorum :)

Çok iyiyim ablacım.Sınavlar var,çalışma var,ödev var hepsi var.Tabii bunun yanında diyette var tabi :) Her şey güzel olacucakkk

oh oh maşallah diyorum, sorumlulukların çok, bu da en güzel bir şey, bütün bunların hepsinin peşinden aynı anda koş, hayatın dolu dolu ve bol mücadeleli olsun işleyen demir ışıldar derler büyüklerimiz

galiba ben bu işi yapamıycam...

Neden canım?? Ne oldu motivasyonuna? Hadi amaaaa... Çok güzel bir başlangıç yaptın, emek verdin... Bence emeklerini harcama. Yarı yıl tatiline az kaldı. Evde diyetine devam etmen ve günlük spor yapman daha kolay olacak. Vazgeçmek yok; hadi bakalım devam ediyoruz.

Canıım o kadar uğraşmışsın şimdi pes etmekte ne oluyor bakalım? Hiçbir şey için geç değil.Dön ve devam et.Sen olgun bir kızsın.Her şeyi başarabilirsin.Kendine tekrar inan olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…