Canım benim bu kadar zorlama kendini. Önemli olan ne pasta ne de zayıflık. Önemli olan senin mutluluğun. Canının çok istediklerinin ucundan tadına bakabilirsinKendimi çok kötü hissediyorum((Pasta yemek istiyorum börek yemek istiyorum ( Hiç böyle olmamıştım ağlıycam resmen...
Bi yerde pasta bir yerde zayıflık ....
Zamanında neden bu kadar çok yedim ki :
Canım benim bu kadar zorlama kendini. Önemli olan ne pasta ne de zayıflık. Önemli olan senin mutluluğun. Canının çok istediklerinin ucundan tadına bakabilirsin
Kendimi çok kötü hissediyorum((Pasta yemek istiyorum börek yemek istiyorum ( Hiç böyle olmamıştım ağlıycam resmen...
Bi yerde pasta bir yerde zayıflık ....
Zamanında neden bu kadar çok yedim ki :
zayıflığı düşün canın yemek istediğinde zayıfkenki fotolarına bak, bir yerde okumuştum aklıma kazındı bu cümle, ne zaman aşırıya kaçmak istesem hemen aklıma gelir: "kimse yokken keyifle yediğiniz abur cuburları, herkes her dışarı çıktığınızda yağlarınızda görecek."
ben de çok severdim özellikle film eşliğinde pasta böreklerimi hüpleteyim, bir keyifli olur bir keyifli olur, ama ne zaman dışarı çıksam, kıyafetler üzerimde sırıtsa, tanıdıklar eski güzel halimi bilenler bön bön bakmaya başlasa şaşkınlıkla, yerin dibine girerim. keyifli rahat özgür mutlu bir hayat mı yoksa kilolarımı kimse görmesin diye giydiğim abuk kıyafetler, evden dışarı seyrek çıkmalarım, devamlı rahatsız olmam, mutsuzluğum mu ?
iki dakikalık alacağın haz mı yoksa tüm hayatın mı ????
Nasılsın fıstıkım? Sınavlar başladı galiba... Başarılar diliyorum :)
Çok iyiyim ablacım.Sınavlar var,çalışma var,ödev var hepsi var.Tabii bunun yanında diyette var tabi :) Her şey güzel olacucakkk
galiba ben bu işi yapamıycam...
galiba ben bu işi yapamıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?