Merhaba 17 yaşındayım anadolu lisesinde okuyorum açık öğretime geçip iş sahibi olmak istiyorum,erken olduğunu da düşünmüyorum.Yabancı dil bölümü basit geldiği için okul yerine işe gitmekten yanayım ancak bana göre olacak meslekleri bilmiyorum ve bir mesleğim olursa alabilceğim en yüksek maaş nedir ve ne şartlar altında çalışabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba 17 yaşındayım anadolu lisesinde okuyorum açık öğretime geçip iş sahibi olmak istiyorum,erken olduğunu da düşünmüyorum.Yabancı dil bölümü basit geldiği için okul yerine işe gitmekten yanayım ancak bana göre olacak meslekleri bilmiyorum ve bir mesleğim olursa alabilceğim en yüksek maaş nedir ve ne şartlar altında çalışabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
Alıcağın en yüksek maaş asgari ücret daha fazlasını bekleme. Ne güzel anadolu lisesinde okuyorsun bitir okulunu gir üniversiteye asgari maaşın daha fazlasını al. Durumun iyiyse niye çalışacaksın canım benim çok iyi düşün bu durumu sonra çoook pişman olursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende lisede işe başlamış bir kişi olarak bu fikirden vazgeçmeni öneririm. Üniversiteyi bir kazan o zaman çalışırsın zaten tatlım. Küçük ve savunmasız olduğun için patronlar her türlü muameleyi uyguluyor
Yabancı dil gibi bir bölümde okuyorsun. Hem de anadolu lisesindesin. Lütfen önce okulunu bitir ve yabancı dilden güzl bir puan olarak güzel bir bölüme yerleş. Bölümün dolayısıyla önün çok açık. Ben de yabancı dil bitirdim. İngiltere'de Cambridge Üniversitesi'nde master yaptım. Şu anda kariyer olarak hedeflerime çok yakınım. Önün açık. Lütfen saçma sapan bir işe girerek eğitimini heba etme.