lisede öğretmenim kendimi dadı gibi hissediyorum.

Lisedeki arkadaşların durumu cidden daha zor

En azından ilköğretimde kafasına iki tane yapıştırabiliyorsun.

Lisede eşek kadar adamlar vursan olmaz,sövsen hiç olmaz

İdareciler desen gerizekalı takımı

Yani eğitim bitme noktasına gelmiştir.Ülkeyi erittiler ya artık bir şey

diyemiyorum.

egitimin suyu cıktı
gencler boş okumaktan idealden siyasetten dünyadan bir haaber
cinsel takıntılar ikili ilişkiler hayatlarının merkezi haline geliyor
ben ilk öğretimde ögretmenim
köyde oldugum için belki bir daha hiçbir yerde göremeyeceğim saygı ve sevgiyi görüyorum
fakat bu sistem öyle sacma sapan ki zorunlu egitim deyip egitimin kalitesini 0 a indirdiler adını yazan ögrenciye 45 verirken bunun için mi okudum ben diyorum

Aynen valla sıfırlık öğrenciyi gazlıyoruz.

Çocuk hocammmm zaten kalmak yok kiiii diyip senin tüm sinirini tepene çıkarıyor.

Beynimdeki damarların ağrıığını bazen hissediyorum

Konuyu açan Öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.
Benim lise 3 giden bir oğlum var.
kendi çocuğumu asla övmem mutlaka yaramazlıkları vardır.
ne demişler eşine ve çocuğuna güvenme .
benim paylaşmak istediğim.
bu yıl sömester tatilinde oğlum, arkadaşlarının terbiyesizliğinden, saygısızlıklarından okulunu değiştirmek zorunda kaldı.
eğitim olarak,bize yakın olan en iyi okuldu,şimdi daha az iyi olan bir okula gidiyor..
sebeplerden biri,öğretmen olan komşumuzun dersine oğlumda giriyor.sürekli komşumuza hakaret ve aşağılayan öğrenciler var sınıfta.. oğlumda buna tahammül edemedi.görmek istemediği için ayrılmak istedi..
ben ilk yıldan üniversiteyi kazankam istiyorum.ve sınıfta dersi kaynatanların yüzünden kendimi derse veremiyorum diyordu.
arkadaşlarından soğudu zamanla.ve istemeye istemeye çocuğumuzu mecburen aldık okuldan..
sizlere çok hak veriyorum.şimdiki gençleri anlamak mümkün değil..iananın evden çıkarken her gün tembehliyorum.. öğretmenlerine saygılı ol.. dersden önce saygı diyorum.. kendini sevdir.. gerisi gelir..
sizlere kolaylıklar dilerim.Allah yardımcınız olsun..

Aynen valla sıfırlık öğrenciyi gazlıyoruz.

Çocuk hocammmm zaten kalmak yok kiiii diyip senin tüm sinirini tepene çıkarıyor.

Beynimdeki damarların ağrıığını bazen hissediyorum

aynen canım kalmak yok disiplin yok egitim yok
sürüü basını bekleyen
işsizliği erteleyen
avrupaya göstermelik egitim düzeyimiz yüklseldi demek için kullanılan insanlar olduk

arkadaşım,hiç samimi falan olma.öğrenci milleti nankördür.yüzüne gülerler,başka öğretmenin dedikodusunu yaparlar arkadan senin.sınırı iyi koy aşmalarına izin verme.gerçi sen dershanedesin daha mı farklı bilemiyorum.ama,benim de yılların öğretmenlerinden duyduğum hep bunlar.gerçekten de doğru.

slm kızlar benım eşimde lised calışıyor adamın psikolojısı bozuldu resmen ögrenciler yüzünden zor gercekten lise ögretmenliği ilkögretıme gecmeye calışacak taınler ne zaman kızlar bılen varmı

evet kesinlikle ilköğretimde öğretmenlik yapmak daha kolay...

çok kararsız kalıyorum,bazısı meb bazısı özel diyor bu yazılanları hiç bilmiyordum meb avantajlı geliyordu ama bunlar da fenaymış deneyimli hocalarımdan yorum bekliyorum

eğer yatan bir öğretmensen.nasıl? şöyle yani.bazı sınıflarda,duyuyoruz,erkek öğretmenler gürültü yapmasın diye öğrencilerin cep telefonu konusunda hassas değil.ders işlemiyor,soracağı yerleri söylüyormuş.öğrencilerle kankagiller.erkek sınıflarıysa onlarla muhabbetin sınırı yok.
sonra derse bayan öğretmen giriyor,telefonu kapat,düzgün otur,adam gibi konuş,dersi dinle hooooop sen kötü öğretmensin.öğrencinin gözünde.öğrenci seninle iyice zıtlaşıyor.
idareye git,sinir,stres.............

kızlar ek ders ücretleri ne kadar bilen var mı biz en son 6,3 diye bılıyorduk kadrolununkını ama şimdi 6,7 olmuş denıyor bılgısı olan var mı

ilerde bu öğrenciler başarısız olduklarında faturayı yine öğretmene çıkarırlar ya bizim şu hocamız vardı ders işlemezdi sohbet ederdik,cep telefonuna bile kızmazdı
çok nankörlerklava:

haklısın canım.aynı benim dediğim gibi normal bir öğretmen,görevini yerine getirmeye çalışan olursan öğretmenlik zor.allaha şükür parası aç bırakmıyor.ancak gerçekçi olmak gerekirse,kendini yenilemen,dinlenmen için,stresini atman için yeterli olduğunu düşünmüyorum.sağolsun medyada televizyonda öğretmenleri öğretmenler günü gelince limon satarken göstermese olmaz.aldığın para da öğrencilerin dilinde.ben kesinlikle öğretmen olmam diyorlar,bu paraya yapılırmı diyorlar.

ilerde bu öğrenciler başarısız olduklarında faturayı yine öğretmene çıkarırlar ya bizim şu hocamız vardı ders işlemezdi sohbet ederdik,cep telefonuna bile kızmazdı
çok nankörlerklava:

aynen dediğin gibi.aramızda çürüklerde var,maalesef diğer öğretmen hakkında dedikodu yapmasına izin veriyorlar.niye konuşturuyorsun ki.
gelmiş bir öğrenci bana,işte x öğretmenimiz yeni geldi,ne kadar şişman,memeler çok büyük diye anlatmaya başlıyorlar.kesin sesinizi öğretmenler hakkında böyle konuşmayın ayıp dedim.
o,öğretmen arkadaşım da osınıfta ne kadar güzel ders işlediğinden,onlar iyi öğrenciler diye bahsetmişti.bir şey diyemedim,ancak çok üzüldüm.öğrenciler ne kadar iyi öğretmişsin ona bakmıyorlar.

tosti cim gözümden kaçmış bilmiyorum cnm bnm
ildışı tayinler başlayacak bir iki haftaya o zamana denk geliyor mu bilmem

teologcum,zaten şu başarı oranı var ya,beni deli ediyor.sanki sistemi bilmiyorlar.bir arkadaş da demiş ya,adını yazanı geçiriyoruz.bize de açık açık demiyorlar ama aynen onu ima ediyorlar.

bana ilk öğretmenliğimin yıllarında ne dediler biliyor musun yüzüme siz çok sıkıcı ders anlatıyorsunuz hiç hal hatır sormuyorsunuz o yüzden dersinizi dinlemek sitemiyoruz ben de dedim ki ama diğer sınıflar da daha rahat ders işliyorum onlar sizin yüzünüze gülüp arkanızdan neler diyorlar duymuyorsunuz biz en azından yüzünüze söylüyoruz Allah ım kabus gibiydi etkisinden aylarca kurtulamadım sonra düşündüm bunların ingilizce ve beden eğitimi öğretmenleri vardı aşk meşk işlerinden filan bahserderlerdi onşları el üstünde tutarlardı hatta onlara aşk mektupları bile yazarlardı ben mesafeyi korumak istediğim için kötü olmuştum sağlsun müdürümüzde çok pasifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…