Aynen valla sıfırlık öğrenciyi gazlıyoruz.
Çocuk hocammmm zaten kalmak yok kiiii diyip senin tüm sinirini tepene çıkarıyor.
Beynimdeki damarların ağrıığını bazen hissediyorum
işin bu yönünü bilmiyordumlmaz: ben sadece özelde böyle bir şey var sanıyordum ki şuan özel bir dersanede çalışıyorum açıkcası bir az korkarak davranıyorum ,müşteri memnuniyeti esas ama onlarla kanki olmak istemiyorum müdürde çocuklara yakın ol,dersten önce yanlarına git sohbet et falan diyor sizce ne kadar doğru?CADIARZU
Lisedeki arkadaşların durumu cidden daha zor
En azından ilköğretimde kafasına iki tane yapıştırabiliyorsun.
Lisede eşek kadar adamlar vursan olmaz,sövsen hiç olmaz
İdareciler desen gerizekalı takımı
Yani eğitim bitme noktasına gelmiştir.Ülkeyi erittiler ya artık bir şey
diyemiyorum.
çok kararsız kalıyorum,bazısı meb bazısı özel diyor bu yazılanları hiç bilmiyordum meb avantajlı geliyordu ama bunlar da fenaymışdeneyimli hocalarımdan yorum bekliyorum
eğer yatan bir öğretmensen.nasıl? şöyle yani.bazı sınıflarda,duyuyoruz,erkek öğretmenler gürültü yapmasın diye öğrencilerin cep telefonu konusunda hassas değil.ders işlemiyor,soracağı yerleri söylüyormuş.öğrencilerle kankagiller.erkek sınıflarıysa onlarla muhabbetin sınırı yok.
sonra derse bayan öğretmen giriyor,telefonu kapat,düzgün otur,adam gibi konuş,dersi dinle hooooop sen kötü öğretmensin.öğrencinin gözünde.öğrenci seninle iyice zıtlaşıyor.
idareye git,sinir,stres.............
ogretmenligin kisisel tatmin acisindan eski cazibesi kalmadi zaten. ogretmen kutsaldir anlayisi yok artik. ogrenciler kendilerini ogretmene ne kadar kafa tuttuklari ve ne kadar civiklastiklariyla gostermeye calisiyorlar. yazik gercekten. sirf 3 aylik tatili oldugu icin istiyor zaten insanlar ogretmen olmayi artik. manevi acidan cok yorucu bir is. mesleki acidan da nerede, hangi egitim duzeyinde insanlarla calistigin cok onemli bir faktor. her turlu kosulu dort dortluk olan ogretmen cok az.
ozetle ogretmenlik eski prestijini kaybetti... cok aci gercekten...
ilerde bu öğrenciler başarısız olduklarında faturayı yine öğretmene çıkarırlar ya bizim şu hocamız vardı ders işlemezdi sohbet ederdik,cep telefonuna bile kızmazdı
çok nankörlerklava:
ay kızlar niye kimse bana cevap vermıyor
slm kızlar benım eşimde lised calışıyor adamın psikolojısı bozuldu resmen ögrenciler yüzünden zor gercekten lise ögretmenliği ilkögretıme gecmeye calışacak taınler ne zaman kızlar bılen varmı
aynen dediğin gibi.aramızda çürüklerde var,maalesef diğer öğretmen hakkında dedikodu yapmasına izin veriyorlar.niye konuşturuyorsun ki.
gelmiş bir öğrenci bana,işte x öğretmenimiz yeni geldi,ne kadar şişman,memeler çok büyük diye anlatmaya başlıyorlar.kesin sesinizi öğretmenler hakkında böyle konuşmayın ayıp dedim.
o,öğretmen arkadaşım da osınıfta ne kadar güzel ders işlediğinden,onlar iyi öğrenciler diye bahsetmişti.bir şey diyemedim,ancak çok üzüldüm.öğrenciler ne kadar iyi öğretmişsin ona bakmıyorlar.
ek ders ücretleri ne kadar oldu kızlar kadrolunun kı bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?