Lisede öğretmenim bit kontrolü yapmam doğru mu?

gencegitim

Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
25 Şubat 2012
116
1
66
İstanbul
arkdaslar istanbulda bi lisede rehber öğretmen olarak görev yapıyorum öğrencilerimin birkaçıyla ilgili sınıftan şikayet geldi okul yönetimi ile konustum. bit kontrolu yapmam gerekebilirmiş sizce uygun olurmu lise sonucunda ama bir salgın olurda çok daha kötü olucak.

Lisede, ilkokulda bize yapıldığı gibi bireysel olarak bit kontrol etmeyi doğru bulmuyorum. Çünkü çocuk kendinde bit olup olmadığını farkedebilecek yaşta, ve o çeşit bir kontrol onu kendince küçük düşürebilir. Bunun yerine bu sorundan kurtulmanın yolları ile ilgili eğitimi verebilirsiniz topluca.

canım sınfıta bikça kez anlattım ama hala şikayet var napicağımı bende şaşırdım ya

Benım de okulum Yibo, bızım hemşıremız var okulda, özel olarak cagırıyor 3 5-5 kız onlara sınıf ıcınde olmadan rencıde etmeden ayrı bır yerde bakıyor.
Senın de odan vadır muhakkak hocam, odana cagır konuşarak önlem amacıyla baktıgından bahset olmaz mı kı?:44:

Son düzenleme:

mantıklı aslında yarın uyarı yapmayı düşünüyorum sınıfta 2 gün sonra bit muayenesi yapılacak ona hazırlıklı gelin diye. sonra tek tek çağırıp şaçlarını muayene ederim. rencide edici olomaz diye düşünüyorum

Canim, bence siniflara tek tek bu konu hakkinda bilgilendir.
Okulun her yerine afis astirmaya bak. Bilgilendirirkenden eger 1 ay sonra sikayetler devam ederse mecburen arama yapacagiz dersiniz.
Aramayida ogrencileri tek tek odaya cagirarak yaparsiniz, Kimsenin kimde bit oldugundan ruhu duymaz, kendi soylemedikden sonra..

canım galiba ciddi bi salgın var bana bile bulaşacak düzeye geldi deminden baktım şaçımda sirke var biran önce çözmem gerekiyo ama nasıl yapacağim konsunda gerçekten kararsızım

canım ciddi bir salgın var galiba bana bile bulaşacak düzeye geldi deminden baktım şaçımda sirke var biran önce sorun çözülsün istiyorum ama biri rencide olsunda istemiyorum

bence de en mantıklısı bu, aynı şeyi ben de denedim işe yarıyor hatta öğrencilerin kendileri gelip söylüyorlar rahatsızlıklarını

bence de en mantıklısı bu, aynı şeyi ben de denedim işe yarıyor hatta öğrencilerin kendileri gelip söylüyorlar rahatsızlıklarını

cnm öyle yaptık bizde şuanda beklemedeyiz bakalım şikayetler devam ederse bit kontrolünden baska çare kalmıcak gibi gözüküyo

cnm öyle yaptık bizde şuanda beklemedeyiz bakalım şikayetler devam ederse bit kontrolünden baska çare kalmıcak gibi gözüküyo

çok zor bi durum, ben öğrencilerime acaba buna da bulaşmış mıdır fazla yaklaşmasa bari gözüyle bakıyordum o aralar, çocuklardan soğutmuştu bu durum beni

Ben lisedeykende salgın olmuştu kontrol yapılmıştı. Bence bitin kimde olduğunu söylenmedikten sonra kontrolda bi sakınca yok. Salgın sonuçta önlenmeli:26:

ben bi lise öğrencisi olarak bu konuya pek sıcak bakmam açıkcası :)

aslında senin benim halimden daha iyi anlaman lazım canım :) en azından daha yakında görüyosun liselerdeki durumu dimi :) sen bi yöntem söyle ne yapalım

Ben lisedeykende salgın olmuştu kontrol yapılmıştı. Bence bitin kimde olduğunu söylenmedikten sonra kontrolda bi sakınca yok. Salgın sonuçta önlenmeli:26:

evet canım bi şekilde önlenmesi lazım ama nasıll ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…