ben de hemen hemen her yaş grubuyla çalıştım. fakat asıl branşım lise zaten ve en çok keyif aldığım da lise oldu. ben de minyonum ve 23 yaşından beri lisede öğretmenlik yapıyorum. öğrencilerim hala "bir gün bizim formayla gelseniz kimse anlamaz öğrenci olmadığınızı" diyor. yine de otorite kurma konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. genellikle bağırma çağırmayla değil, onları anlamaya çalışarak, ılımlı bir şekilde yaklaşınca sıkıntı olmuyor. üstelik yaşıtları gibi gördükleri için size daha yakın oluyorlar ve ders dışı takipleri de kolaylaşıyor. bazen yanlış yollardan döndürmek gerekebiliyor gençleri çünkü. sohbeti, dertleşmesi, her şeyi bambaşka lisenin. branş konusunda da zorlayıcı sorulardan çekinmeyin. ben de felsefe öğretmeniyim. bir sınıfa girdiğimde karşılaştığım ilk soru her zaman "ateist misiniz?" oluyor. bu soruları birlikte yanıtlamak, aşmak en güzeli. çocuklar sorgulamayı ve kendileri fikir geliştirmeyi öğreniyor. ben her ders her konu merakla bekliyorum zorlayıcı sorular gelmesini. benim tecrübelerim bu şekilde.