- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Bile nedir yahu, benim lise okuduğum zamanda ateist olmak meşhurduEvet ilkokul çok enerji istiyor gerçekten :) ben de malesef hic öğretmen gibi görünmüyorum. Çözümü onluk giymekte buldum. Belki size de fikir olur. Hakkınızda hayırlısı olsun artık.
Bir konuyu daha eklemek istiyorum. Lisede çalışan bir arkadaşım çok fazla zorlayıcı dini sorular geldiğinden bahsetmisti. Ateist öğrencileri bile varmis. Bunlara da hazırlıklı olarak tercih yapmanızı tavsiye ederim. "Siz hic evlenmeden önce öpusmediniz mi?" Diye soracak kadar taciz boyutuna varan sorulardan bahsetti.
Bile nedir yahu, benim lise okuduğum zamanda ateist olmak meşhurdu
Herkes kendini ateist ilan etmişti :))
Tacize varan sorulardan yana sıkıntım olmaz hocam. Böyle sorulara takılmıyorum.Ancak dini konularda zorlayıcı çok soru gelebilir diye korkum var.Sonuçta bunlar zeki öğrenciler.İşin ucunda soruyu bilemeyip rezil olmak da var.Artık dersimize çalışıp giderizEvet ilkokul çok enerji istiyor gerçekten :) ben de malesef hic öğretmen gibi görünmüyorum. Çözümü onluk giymekte buldum. Belki size de fikir olur. Hakkınızda hayırlısı olsun artık.
Bir konuyu daha eklemek istiyorum. Lisede çalışan bir arkadaşım çok fazla zorlayıcı dini sorular geldiğinden bahsetmisti. Ateist öğrencileri bile varmis. Bunlara da hazırlıklı olarak tercih yapmanızı tavsiye ederim. "Siz hic evlenmeden önce öpusmediniz mi?" Diye soracak kadar taciz boyutuna varan sorulardan bahsetti.
Bu konuda haklı olabilirsiniz. Mesela ben dini nikahla ilgili bir soru sormuştum o zaman.Tacize varan sorulardan yana sıkıntım olmaz hocam. Böyle sorulara takılmıyorum.Ancak dini konularda zorlayıcı çok soru gelebilir diye korkum var.Sonuçta bunlar zeki öğrenciler.İşin ucunda soruyu bilemeyip rezil olmak da var.Artık dersimize çalışıp gideriz
Öyle yapacağım bakalım.Şimdilik boşluk çok.O yüzden bu fırsatı iyi değerlendireyim diyorum.Bir daha hayatım boyunca iki iyi lisede çalışma şansını zor bulurumLiseye iste , olmadı 3 sene sonra iliçinden orta kısma dönersin , sizin branş maşallah her zaman her yerde boşluk çok
Rezil olup olmamak tamamen sizin tavırlarınızla ilgili. Ben öğrencilerime karşı son derece saygılıyım, branşım İng. olduğu için telaffuzları vs konusunda asla dalga geçmem kırmadan düzeltirim ve dalga da geçirtmem. Kızsam dahi kişiliklerini değil davranışını eleştiririm ve asla hakaret etmem 14. yılım bitti daha büyük ya da küçük hiçbir öğrencime vurmadım. Ben sevginin gücüne ve onların kalplerine dokunmaya çok önem veriyorum ve karşılığını alıyorumAslında öğrenci beni sevsin diye düşünen birisi değilimdir.Hatta hiç de takmam.Benim isteyeceğim okullar da İzmirin en iyi okulları.Saygısızlık olacağını sanmıyorum.Sadece kendime pek güvenemiyorum lise konusunda.Biraz rezil olma korkusu falan var sanırım.Sonuçta ergenler ve sürekli sizin açığınızı arastırıyorlar ve en ufak bir eksikliğinizi affetmiyorlar.
Tacize varan sorulardan yana sıkıntım olmaz hocam. Böyle sorulara takılmıyorum.Ancak dini konularda zorlayıcı çok soru gelebilir diye korkum var.Sonuçta bunlar zeki öğrenciler.İşin ucunda soruyu bilemeyip rezil olmak da var.Artık dersimize çalışıp gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?