- 8 Ekim 2016
- 349
- 447
- 103
- Konu Sahibi sabirli ol
-
Aynen bizde çok strese girmiştik kızım dershaneye gidiyordu ama pandemiden dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı çok iyi hazırlanamadı.biraxda tembellik yaptı tabi.Bizim 1.tercih olmadı çok istiyorduk o okulu 2.okul biraz uzak kararsız kaldıkmerhaba lgs annesi bende lgs annesiyim :)
bitti gitti şu sınav şükürler olsun
benim kızımda yüksek puan alamadı tercihleri de yüksekti yerel yerleştirme ile 1 tercih yapmıştık Allah tan o çıktı
obp den yırttık diyelim :)
güzel sanatlar lisesi okur okumasına çok istiyorsa hevesini kırmayı derim
11 ve 12 sınıfta imkanınız varsa, olursa dershaeye gönderirsiniz
bu tercihlerde bir daha yazı ilk yazdığı okuluAynen bizde çok strese girmiştik kızım dershaneye gidiyordu ama pandemiden dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı çok iyi hazırlanamadı.biraxda tembellik yaptı tabi.Bizim 1.tercih olmadı çok istiyorduk o okulu 2.okul biraz uzak kararsız kaldık
Yetenek sınavına 1 ay önce sanırım girdi ama yerleştirme yapılamadı barajı geçti ama daha yüksek puan alanlar yerleştirildi.şimdi biz ek kontejandan giricez yani yedek gibi bişey.bu tercihlerde bir daha yazı ilk yazdığı okulu
biz kontenjanlardan zorlayacağız yine istediği birkaç okulu
güzel sanatlar saklı kalır diye biliyorum
bu arada hem yerel de şuraya yerleşebilirsin
hem güzel sanatlarda mı çıkıyor oluyor mu böyle bişey
hee pardon karıştırdım benYetenek sınavına 1 ay önce sanırım girdi ama yerleştirme yapılamadı barajı geçti ama daha yüksek puan alanlar yerleştirildi.şimdi biz ek kontejandan giricez yani yedek gibi bişey.
Teşekkürler.Matematik yeteneği yok maalesef olsaydı Anadolu Lisesi ni tercih ederdim.Dediğiniz gibi yeteneği mesleğe çevirmesinden yanayım Hayırlısı olur inşallahBir çocuk illa ki sayısal alanda yada sözel alanda yetenekli olmayabiliyor.
Güzel sanatları kazanmış. Oraya yönlendirin. Konservatuar okur, bakanlık bünyesinde yada özel atolyelerde çalışabilir, öğretmenlik belki de bu alanda akademisyenlik bile yapabilir.
İşin içinde iken görüyorsunuz bazı imkanlar. Sektörün içinde değilim ama bir eğitimci olarak şunu diyebilirim. Bir çocuk neye yetenekli ise o konuda eğitim almalı. Anadolu lisesi dediğimiz şeyde belki bir şey almayacak uğraşacak şeyi olmadığı için ahlaki sorunlar yaşayacaksınız. Ama mesleki eğitim alan çocuklarda bu oran biraz daha düşüyor gözlemlediğim kadar. Hobisinş yeteneğini mesleğine çevirsin.
Teşekkürler.Matematik yeteneği yok maalesef olsaydı Anadolu Lisesi ni tercih ederdim.Dediğiniz gibi yeteneği mesleğe çevirmesinden yanayım Hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?