Lise Yorum ve Soruları lise seçimi

nnora

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
10
0
16
İstanbul
bu sene liseye geçeceğim ve napsam bilmiyorum anadolu lisesini kıl payı bir puanla kaçıırıyorum puan ortalamam 390 civarı.Düz liseye gidip dil seçmeyi düşünüyorum ama bir yandan da denizcilik meslek ya da gazetecilik meslek mi okusam diye düşünüyorum iki alana da ilgim var ve puanlarım tutuyor bana yardım eder misiniz ne okumalıyım ilerdeki iş imkanlarım neler olur?

liseyi bitirdiğinde hatta üniversiteyi bitirdiğinde ne olacağını bir düşün önce
ne hedefin ne bilmiyorum ama
sağlık meslek lisesini de koy tercihlerin arasına sayısalın iyiyse bitirdiinde hemen iş sahibi olabilirsin en azından üni. kazanmasan bile

Katsayı kalktı liselerin ne önemi kaldı ki

Sağlık meslek en güzeli
Üniversite okumasanda memur olursun

bu sene bende liseye başlıcam inşallah.. o kadar kararsızım ki bazı anadolulara puanım yetiyo ama onlarda iyi olmayan liseler veya yeni anadolu olanlar oluyo.. dershanedeki hocayla konuştuk bana sağlık mesleği önerdi.. aslında iyiymiş lise bittikten sonra 2 senelik veya 4 senelik kendi alanında üniversite okuyosun sonrasında kpss ye girip hemen iş bulabiliyomuşsun maaşı da 2500-3500 arasında değişiyomuş şimdi kulağa iyi geliyo ama ilerde nolur bilmiyorum.. :44: sende sağlık mesleği düşün araştır derim. dershaneye gidiyosan ordaki rehberlik hocasına da sor seni bilgilendirir.. veya yeni anadolu olan liseler var onları neden düşünmüyosun?

Liseyi 4 sene okursun ama mesleğini bi ömür yapacaksın, bence istediğin mesleği iyi düşün ve ona göre lise seçimini yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…