Bende uygulamaya başlıyorum yardın haydi bismillah bende lise öğrencisiyim..
Sabah :
1 domates
Kibrit kutusu kadar peynir
5 tane zeytin
1 dilim kepek-çavdar-beyaz ekmek(beyaz ekmekde yiyormuş yinede vermiş)
1 çay.(en fazla 1 şeker)
Öğlen :
Form bisküviler
1-2 saat sonra elma
Akşam :
Annesi ne hazırlarsa onu yiyormuş anneside genelde haşlama sebze,tavuk,patates yapıyormuş haftada 2,5 kilo vermiş.
Günde en az 2 litre su içiyomuş ve bunu adet haline getirmiş haliylede sürekli tuvalete çıkıyormuş.
Bi kağıta bu üstte yazdıklarımı yazmış
Altınada kocaman hedef kilosunu yazmış
günde en az 2 litre su içilecek,çaylar 1 şekerli tuz çok az yazmış adını yazıp birde imza atmış
''Arama sitesine Tuğba Özay fitness yazınca '' tuğba özayın süppppper! fitness videosu çıkıyo bunu hergün yapın hergün yapın zaten ister istemez 3 kilo veriyosun bacaklar çok yoruluyo ama dayanıyomuş. bu yazdığı kağıdıda buz dolabına asmış yarın başlıyorum bismillah
Sabah :
1 domates
Kibrit kutusu kadar peynir
5 tane zeytin
1 dilim kepek-çavdar-beyaz ekmek(beyaz ekmekde yiyormuş yinede vermiş)
1 çay.(en fazla 1 şeker)
Öğlen :
Form bisküviler
1-2 saat sonra elma
Akşam :
Annesi ne hazırlarsa onu yiyormuş anneside genelde haşlama sebze,tavuk,patates yapıyormuş haftada 2,5 kilo vermiş.
Günde en az 2 litre su içiyomuş ve bunu adet haline getirmiş haliylede sürekli tuvalete çıkıyormuş.
Bi kağıta bu üstte yazdıklarımı yazmış
Altınada kocaman hedef kilosunu yazmış
günde en az 2 litre su içilecek,çaylar 1 şekerli tuz çok az yazmış adını yazıp birde imza atmış

''Arama sitesine Tuğba Özay fitness yazınca '' tuğba özayın süppppper! fitness videosu çıkıyo bunu hergün yapın hergün yapın zaten ister istemez 3 kilo veriyosun bacaklar çok yoruluyo ama dayanıyomuş. bu yazdığı kağıdıda buz dolabına asmış yarın başlıyorum bismillah
Son düzenleme: