Lise mezunu olup kpss kazanmak çok mu zor :(

sonbahar1991

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
158
104
33
Merhaba arkadaslar, ailemin baskisiyla lise 1 den sonra okulu biraktim istemeye istemeye. Ama hep icimde kaldi. Sonrada acikogretim lisesini bitirdim. Ve bu sene diplomami aldim. Biliyorum onlisans ve lisans mezunlari icin bu kadar zorken benim icin imkansiza yakin bir ihtimal ama denemek isitiyorum hemde cok istiyorum. Kendimi kanitlamak kendi ayaklarimin uzerinde durmak esime bagimli yasamamak istiyorum. Şimdi arkadaslar bu isin zorluklarini ogrenmek ve varsa başaranlardan biraz motivasyon istiyorum

Bence de deger ve bu yuzden denemek istiyorum kitap siparislerimi bile verdim kitaplarimi bekliyorum calismaya baslamak icin :)
bak burda bi arkadaşın eşi lise düzeyinden girmişti sanırım ve doksan ustu puan almış o yaptıysa sende mutlaka yaparsın :KK51:

Kitaplarim gelmis esim almaya gitti. Herzamanki gibi tereddut ettigim konularda sizlerden destek aliyorum arkadaslar cok sagolun en azindan negatif yorum yapaniniz olmadi cok tesekkur ediyorum. Zor bir yol ama yolun sonunda umut isigi var.

Cnm bnm yaparsin eger istersen !! 2014 kpss lise mezunu tercihlerini puanlarini incele.. az cok aklinda puan araligi olur ama tabii evvela en yuksek olmali.. Olur insallah calis ve dua et..

X