- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kamu kurumunda insan kaynakları departmanında çalışan biri olarak yazıyorumArkadaşlar herkese merhaba.Ben lise mezunuyum eşimle hiç anlaşamadığımız halde çocuklarım için gidecek yerim olmadığı için ve en önemlisi işim olmadığı için ayrılamadım.Aynı evin içerisinde saygısını sevgisini kaybetmiş eski iki arkadaş gibiyiz.Neyse konuma döneyim 2 ay sonra KPSS var ben daha yeni başladım çalışmaya ve gerçekten her akşam oturup 5 saat falan çalışıyorum çok zor çünkü bütün konuları unutmuşum dört işlemi bile yani sıfırdan başladım.Netten konu anlatımı dinliyorum soru bankası aldım ondanda çözüyorum şuanlık iyi gibiyim fakat 2 ay sonraki KPSS yi kazanmam imkansız gözüküyor.Ben aynı zamanda ünv sınavınada hazırlanmak istiyorum yaşım 28 diyorumki bu saatten sonra zormu olur zaten işsizlik var diploması olanlar iş bulamıyor bide bu kervana 4 senemi heba edip benmi katılayım sonuçta iki tane ilgiye muhtaç çocuğum ders çalışıp çalışıp sonrada ortalıkta avare avare dolanmak istemiyorum.Birde bu lise KPSS sinden nerelere memur alınıyor bilgisi olan varmı bende bel fıtığı ve vertigo var masa başına lise mezunlarından alıyorlarmı.Arkadaşlar bu konulardaki düşünceleriniz nedir
Kpss; ortaöğretim, ön lisans ve lisans olmak üzere 3’e ayrılır. Yani bi üniversiteden mezun olmuşsan devlet kurumlarında üst düzey görevde olmak isteyenler kpss lisansa giriyorArkadaşlar herkese merhaba.Ben lise mezunuyum eşimle hiç anlaşamadığımız halde çocuklarım için gidecek yerim olmadığı için ve en önemlisi işim olmadığı için ayrılamadım.Aynı evin içerisinde saygısını sevgisini kaybetmiş eski iki arkadaş gibiyiz.Neyse konuma döneyim 2 ay sonra KPSS var ben daha yeni başladım çalışmaya ve gerçekten her akşam oturup 5 saat falan çalışıyorum çok zor çünkü bütün konuları unutmuşum dört işlemi bile yani sıfırdan başladım.Netten konu anlatımı dinliyorum soru bankası aldım ondanda çözüyorum şuanlık iyi gibiyim fakat 2 ay sonraki KPSS yi kazanmam imkansız gözüküyor.Ben aynı zamanda ünv sınavınada hazırlanmak istiyorum yaşım 28 diyorumki bu saatten sonra zormu olur zaten işsizlik var diploması olanlar iş bulamıyor bide bu kervana 4 senemi heba edip benmi katılayım sonuçta iki tane ilgiye muhtaç çocuğum ders çalışıp çalışıp sonrada ortalıkta avare avare dolanmak istemiyorum.Birde bu lise KPSS sinden nerelere memur alınıyor bilgisi olan varmı bende bel fıtığı ve vertigo var masa başına lise mezunlarından alıyorlarmı.Arkadaşlar bu konulardaki düşünceleriniz nedir
Ben gerçekçi yazacağım okumak güzel ama sz 2 çocukla üniversite okumanız için size ailenizin maddi ve manevi desteği gerekir hemde mezun olunan bir işte hemen işe atılmanız zor.kpss için düz memur olmanız için biraz torpil lazım. Bence ailenizin desteği varsa bir İşyeri açın yada bir işe girin çocuklara aileniz baksın. Bence 28 yaşında 2 çocuk annesi olarak maceraya gerek yokArkadaşlar herkese merhaba.Ben lise mezunuyum eşimle hiç anlaşamadığımız halde çocuklarım için gidecek yerim olmadığı için ve en önemlisi işim olmadığı için ayrılamadım.Aynı evin içerisinde saygısını sevgisini kaybetmiş eski iki arkadaş gibiyiz.Neyse konuma döneyim 2 ay sonra KPSS var ben daha yeni başladım çalışmaya ve gerçekten her akşam oturup 5 saat falan çalışıyorum çok zor çünkü bütün konuları unutmuşum dört işlemi bile yani sıfırdan başladım.Netten konu anlatımı dinliyorum soru bankası aldım ondanda çözüyorum şuanlık iyi gibiyim fakat 2 ay sonraki KPSS yi kazanmam imkansız gözüküyor.Ben aynı zamanda ünv sınavınada hazırlanmak istiyorum yaşım 28 diyorumki bu saatten sonra zormu olur zaten işsizlik var diploması olanlar iş bulamıyor bide bu kervana 4 senemi heba edip benmi katılayım sonuçta iki tane ilgiye muhtaç çocuğum ders çalışıp çalışıp sonrada ortalıkta avare avare dolanmak istemiyorum.Birde bu lise KPSS sinden nerelere memur alınıyor bilgisi olan varmı bende bel fıtığı ve vertigo var masa başına lise mezunlarından alıyorlarmı.Arkadaşlar bu konulardaki düşünceleriniz nedir