Lise biter mi ? Pes etmelimiyim ?

Çok çabuk pes eden biri misiniz siz? Ya da çok tezcanlı..
En son yine bununla ilgili bir konu açmıştınız..
Lise de biter üniversite de. Yeterki çalışıp sebat edin..

Bak sana akil vermek haddim degil ama bende senin gibiydim liseyi okumak istemiyordum. Hatta sirf annem artik vazgecsin diye sinifta kaldim. Yine annem okuttu zorla. Neyse zor bela bitirdim liseyi. Annem tutturdu uni oku diye hayir dedim.
simdi aklima etsinler. neden okumamisim acaba diyordum. O zamanlar kendi parami kazanma hirsim vardi. Simdi lise mezunuyum. Bir markette kasiyerlik yapiyorum. keske diyorum okusaymisim soyle guzelce bi meslek sahibi olabilseymisim. bak ben mesela oglumu dusunuyoum sinifta sorsalar annen ne is yapiyo dese kasiyerlik mi desin cocuk? Kasiyerleri kucumsemek icin soylemiyorum asla ama en azindan bir meslegim olsaydi. oku. Zaman cok cabuk geciyor. Bi meslegin olsun en azindan. Sonradan dank ediyo ama is isten coktan geciyor

Gerçekten burada tek 1 kişinin bile sana “evet, pes etmelisin” diyeceğini düşünüyor musun?
Pes edip de napacaksın? Devam et, gayret et. Güzelce oku

Sacmaladin ha.. lutfen 10 yil sonra ortaokul mezunu mu olmak istersin yoksa univ mezunu mu bunu dusun.. evlenmek cocuk yapmak vs cok kolay herkes herseyi beceriyor. Oku bence ve calismasan da meslek edin. Ister calis ister calisma. Ama toplumun sana bakis acisi cok degisir egitim durumuna gore.. dogruya dogru..

Sizi hatırlıyorum. Depresif bir yapınız var. Bunu engellemek adına neler yaptınız, terapi görüyor musunuz şu an? Okul elbette biter ancak biter mi diye kara kara düşünmek yerine harekete geçerseniz biter.

Profil resminiz bile depresif. Bence değiştirin.

Liseye başladığım günü dün gibi hatırlıyorum
Şimdi ise son sınıf oluyorum
Okulu da sevmem yani.Lise ortamı samimi gelmiyor.
Yine de zaman çok çabuk geçiyor bence tadını çıkarmaya çalış.Ayrıca üniversiteye gitmelisin iyi bir işin rahat bir hayatın olsun istiyorsan.
Lise biter merak etme bitiririz

Sen şaka falan mısın ya ?
Daha dün herkes birsürü dil döktü.
Yok ama belanı arıyorsun sen.
Bu kafayla da umarım mezun olamazsın sana müstehak.
Boş teneke gibi takıl ortalarda.

Okul bir gün bitiyor ve insan tekrar okumak istiyor ben öğretmenim ve öğrencilerimi gördükçe lise dönemlerimi özlüyorum ders çalışmayı sınav heyecanı yaşamaya hepsini özlüyorum. Bence tadını çıkarın ki şöyle düşünün ben hep öğrencilerime söylerim neden emeğinizle bilginizle güzel yerlerde olmayın neden çok iyi yaşayan geçim sıkıntısı olmayan kişilerden olmayın

Ben 3 yaşında çocuk 3 çeşit yemekci kocayla pes etmeden ders calisiyorum sen var ciddi olmak?

Nasıl yani bu devirde liseyi bile bitirmeyip orta okul mezunu olarak mı kalacaksınız? Hayret bir şey ya... Üniversite hayalleri kuracağınıza liseyi de bırakacaksınız ha.. Bundan bi 10 yıl sonra cok ararsınız bu günlerinizi de bulamazsınız

Bitiremezsiniz.Ne konu açmakla biter ne intihar etmekle.Bir umut belki Psikologa gidersen rahatsızlığın geçer.Ona da bu zamana kadar gitmediysen onunla da geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…