saol cnm.bnde öle düşünüyorum aslında :)lise üniwersite hiç farketmez canım.aşk hep can yakar.tabi gerçek kişiyle olmadığı zaman. bak unuttum gitti diosunn.neden onun yüzünden hayatına kimseyi sokmamazlık yapıosunkii.biri öle die hepsi öle olacak die bişey yok.bi yerlerde seni çok mutlu edebilecek bi insan elbette wardır.sana değer weren birileri warsada hiç durma canımm. hayatını yaşamaya bakk güselimm:lepi:
kişiliği oturmayan birisine aşık olursan öyle cannını yakar
daha lisesin be guzelim ne işin olur aşklazemuszemus
üniversite bitene kadar hiç bulaşma
çektiğin acının yanında okulun da uzar gider:1ninca:
canım lise aşkları genelde platoniktir zaten
heralde bu dönemlerde biraz dengesiz oluyoruz nerde imkansız varsa gönlümüzü ona kaptırıveriyoruz
evet geneldede platonik olduğu için acı verir ama o aşların acısı bile farklıdır
umarım acı yaşamayacağın karşılıklı aşklar bulursun
inşallah cnm .iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)
rica ederim güzel haberlerinide okurz inşallaha.s.
sizcede lise aşkı bu adar can yakar mı..
öyle bi yakar ki belki de hayatın boyunca unutamadığın tek aşk olur a.s
benim öyle tatsız bi tecrübem olmadı ama ben de platonik aşıktım ve aşkımla çok yakın arkadaştık. onda da bişeyler var olduğunu hissettiğim zamanlar oldu ama arkadaşlığımızın bozulmasından çok korktum ve hiçbi zaman cesaret veremedim ona.. zaten aşırı derecede utangaçtım:kedi: bi insan her gün gördüğü konuştuğu şakalaştığı birini her görüşünde elleri titrer yüzü kıpkırmızı olur mu? ben öyleydim:kedi: o platonik aşk bni öyle mutlu ediyordu ki bidaha yaşadığım hiçbişeyden o tadı alamadım.. hayatımda yaşadığım en saf en güzel duyguydu..
şimdi tabi hiçbirimizde o saflık kalmadı.. hepimiz büyüdük.. ve kirlendi dünya..
ewt arkadaşlar çok zor oluyo lise aşkını unutmak..hatta kimi görsek o zmnlarda ona benzetiyoruz onu arıyoruz..
daha geçen gün dışarda birini gördüm aynı ona benziyodu.bi an şaşırdım.dönüp tekrar baktım.gerçekten cok benzıodu..ne var ki sonra benzerliğini unutup aklıma lisede yaşadığım zamanlar geldi ve biranda sessizleştim.ewt unutuluyo bazen kısa bazense uzun zmn sonra..
ama ne var ki insanın hep aklında kalıyo lise aşkı..
bayılıyorum böle delikanlı hatunlara. bırak değmesin, sen haykırdın ya aşkını. gerisini unut.
o sessiz çocuklar nasıl o hale gelir biliyomusun?
kazık yiyerek.
benim de lisemde (ki ben 7 sene okudum, eski anadolu liselerindendi, ortaokul birleşik okudum) o kdr çok vardı ki böle tiplerden. sessiz sakin, bir anda parlayıp afedersin piçin teki olurlar. aynen dediğim gibi, bunlar kazık yiyo da bütün kızlara düşman kesiliyo akıllarınca. ezikten başka bir şey değildir o insan. sevdiysen canın sağolsun, senin kabahatin yok. şanslısın ki hayatına girip seni de mahvetmemiş. hayatına girseydi seni çok daha beter mahvederdi, çünkü karakteri daha oturmamış belli o zamanlar, çok daha fazla canını yakardı kendi salakça intikamı için.
aynen cnm çok haklısın.aslında bnde seviniyorum hayatıma girmemiş olmasına.arkadaşlarım aslında o zmn derdi tabiri caizse odun bu çocuk diye ama aşk işte gözümüz kör oluyo bi kere..
ama gerçekten ona seni sevdim ama değmezmişsin dediğimde onun suratındaki ifadeyide gördüm yaa..etrafımızdaki herkes ona bakıyodu.hatta bu olaydan sonra o sürekli bana bakıyodu ama bn ona bakmıyodum.çünkü iş işten geçmişti bi kere..
sanırım öyle ..hayatımızın en güzel dönemleridir
ve unutulmaz aşklar o zaman yaşanr belki o zaman kalbimiz aşka daha açık oluyo...
şahanesin canım. opuyorumnanaktan hayatın boyunca hep böle dimdik ve kendinden emin ol, inşallah hepimiz olalım. küçücük yaşta ne kadar karakterliymişsin, yaşıtlarından ne kadar farklıymışsın.. yerimseniben
canım ben de seninle aynı tespiti yaptım.7 sene aynı okulda olunca erkeklerin evrim şemasına bire bir tanıklık ediyosun :) bir erkeğin afederdiniz "piç" liğe geçişi tamamen yediği ilk büyük kazıktan itibaren başlar ve canlarını yakan kızdan intikam almak istercesine ondan hoşlanan diğer kızları süründürürler..tecrübeyle sabit..malesef ben bu hikayede sürünen taraf olmuştum :teselli:bayılıyorum böle delikanlı hatunlara. bırak değmesin, sen haykırdın ya aşkını. gerisini unut.
o sessiz çocuklar nasıl o hale gelir biliyomusun?
kazık yiyerek.
benim de lisemde (ki ben 7 sene okudum, eski anadolu liselerindendi, ortaokul birleşik okudum) o kdr çok vardı ki böle tiplerden. sessiz sakin, bir anda parlayıp afedersin piçin teki olurlar. aynen dediğim gibi, bunlar kazık yiyo da bütün kızlara düşman kesiliyo akıllarınca. ezikten başka bir şey değildir o insan. sevdiysen canın sağolsun, senin kabahatin yok. şanslısın ki hayatına girip seni de mahvetmemiş. hayatına girseydi seni çok daha beter mahvederdi, çünkü karakteri daha oturmamış belli o zamanlar, çok daha fazla canını yakardı kendi salakça intikamı için.
canım ben de seninle aynı tespiti yaptım.7 sene aynı okulda olunca erkeklerin evrim şemasına bire bir tanıklık ediyosun :) bir erkeğin afederdiniz "piç" liğe geçişi tamamen yediği ilk büyük kazıktan itibaren başlar ve canlarını yakan kızdan intikam almak istercesine ondan hoşlanan diğer kızları süründürürler..tecrübeyle sabit..malesef ben bu hikayede sürünen taraf olmuştum :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?