• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise aşkları hep can yakar mı?

Dream

okeyin dörtlüsü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
1.537
1
116
37
İstanbul
nasıl anlatıcam bilmiyorum ama içimde ne varsa sizlerle paylaşıcam.lisede sessiz sakin kendihalinde bi çocuğa aşık olmuştum.o kadar mutluydum ki anlatmak mümkün deildi.ne var ki karşılıksızdı aşk'ım..
arkadaşlarımın beni onunla tanıştırmaları,konuşmalarımız herşey aniden oluyodu.o sessiz çocuk nasılda dikkatimi çekmişti.böyle bi yıl geçtikten sonra yeni öğretim yılında karşıma çıkan o kişi resmen değişmişti o deildi.o sessiz sakin çocuk gitmiş 3 ayda evrim geçiren biri gelmişti.kızlara laf atan,arkadaşlarıyla bağırarak şakalaşan,hatta konuşmadığım arkadaşlarımdan birine çıkma teklifi edebilicek kadar adileşen biri olmuştu..şaşırmıştım.herşeye rağmen sevmeye devam etmiştim.ne var ki her günüm heranım ağlamakla geçiyodu..inanamıyodum yaşadıklarıma..
bnde aşkını bitiren şey.bir gün arkadaşlarımdan birine benim ilişkime karışmasın diyene kadardı..
ki öyle bişey yoktu.bnm asla tahamül edemediğim şeylerden biriydi.hiç bişi yapmadığım bi konuda yargısız infaz edilircesine yargılanmak..
o anda ki nefretim inanın ki sevgimin önüne geçmişti.tenefüsü iple çekiyodum.
tenefüs zili çaldığında ilk yaptığım sınıfımdan çıkıp direk onun yanına gitmek oldu.yanında kız arkadaşıda vardıı..
nys ki haklı olduğum için koridorun ortasında bağırmaya başladım.etrafımız kalabalıklaşıyodu.en sonunda da "seni sevdim ama değmezmişsin" dedim ve çektim gittimm..
o an o 1,5 yıllık aşkım bitti gitti..:(
o arkadaşlarına rezil oldu bnse acımı ıkıye katladım ama gururumu ezdirmedim.nys ki hergün aynı okulda olup yüzyüze olmamıza rağmen onu unuttum zorda olsa..
o zmndan bu yana platonik sevmiyorum.hayatıma girmek isteyenlerede izin vermiyorum.çünkü korkuyorum.ne ypıcağımı şaşırdım gerçekten.
belkide beni seven insana da şans vermeliyim.sizcede lise aşkı bu adar can yakar mı..

Son düzenleme:
lise üniwersite hiç farketmez canım.aşk hep can yakar.tabi gerçek kişiyle olmadığı zaman. bak unuttum gitti diosunn.neden onun yüzünden hayatına kimseyi sokmamazlık yapıosunkii.biri öle die hepsi öle olacak die bişey yok.bi yerlerde seni çok mutlu edebilecek bi insan elbette wardır.sana değer weren birileri warsada hiç durma canımm. hayatını yaşamaya bakk güselimm:lepi:

kişiliğin oturmayan birisine aşık olursan öyle cannını yakar

daha lisesin be guzelim ne işin olur aşklazemuszemus

üniversite bitene kadar hiç bulaşmakaydirigubbakcemile4

çektiğin acının yanında okulun da uzar gider:1ninca:

lise üniwersite hiç farketmez canım.aşk hep can yakar.tabi gerçek kişiyle olmadığı zaman. bak unuttum gitti diosunn.neden onun yüzünden hayatına kimseyi sokmamazlık yapıosunkii.biri öle die hepsi öle olacak die bişey yok.bi yerlerde seni çok mutlu edebilecek bi insan elbette wardır.sana değer weren birileri warsada hiç durma canımm. hayatını yaşamaya bakk güselimm:lepi:
saol cnm.bnde öle düşünüyorum aslında :)

kişiliği oturmayan birisine aşık olursan öyle cannını yakar

daha lisesin be guzelim ne işin olur aşklazemuszemus

üniversite bitene kadar hiç bulaşmakaydirigubbakcemile4

çektiğin acının yanında okulun da uzar gider:1ninca:

malesef öle oldu cnm.ama bn şuan lisede deilim.hatta üniv bile bitti.sadece bunu paylaşamk vede bnm gibi olan arkadaşlarım olursa dertleşmek istemiştim sadece.yinede tşkrler :)

canım lise aşkları genelde platoniktir zaten
heralde bu dönemlerde biraz dengesiz oluyoruz nerde imkansız varsa gönlümüzü ona kaptırıveriyoruz
evet geneldede platonik olduğu için acı verir ama o aşların acısı bile farklıdır
umarım acı yaşamayacağın karşılıklı aşklar bulursun

canım lise aşkları genelde platoniktir zaten
heralde bu dönemlerde biraz dengesiz oluyoruz nerde imkansız varsa gönlümüzü ona kaptırıveriyoruz
evet geneldede platonik olduğu için acı verir ama o aşların acısı bile farklıdır
umarım acı yaşamayacağın karşılıklı aşklar bulursun

inşallah cnm .iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)

sizcede lise aşkı bu adar can yakar mı..

öyle bi yakar ki belki de hayatın boyunca unutamadığın tek aşk olur a.s
benim öyle tatsız bi tecrübem olmadı ama ben de platonik aşıktım ve aşkımla çok yakın arkadaştık. onda da bişeyler var olduğunu hissettiğim zamanlar oldu ama arkadaşlığımızın bozulmasından çok korktum ve hiçbi zaman cesaret veremedim ona.. zaten aşırı derecede utangaçtım:kedi: bi insan her gün gördüğü konuştuğu şakalaştığı birini her görüşünde elleri titrer yüzü kıpkırmızı olur mu? ben öyleydim:kedi: o platonik aşk bni öyle mutlu ediyordu ki bidaha yaşadığım hiçbişeyden o tadı alamadım.. hayatımda yaşadığım en saf en güzel duyguydu..
şimdi tabi hiçbirimizde o saflık kalmadı.. hepimiz büyüdük.. ve kirlendi dünya..

öyle bi yakar ki belki de hayatın boyunca unutamadığın tek aşk olur a.s
benim öyle tatsız bi tecrübem olmadı ama ben de platonik aşıktım ve aşkımla çok yakın arkadaştık. onda da bişeyler var olduğunu hissettiğim zamanlar oldu ama arkadaşlığımızın bozulmasından çok korktum ve hiçbi zaman cesaret veremedim ona.. zaten aşırı derecede utangaçtım:kedi: bi insan her gün gördüğü konuştuğu şakalaştığı birini her görüşünde elleri titrer yüzü kıpkırmızı olur mu? ben öyleydim:kedi: o platonik aşk bni öyle mutlu ediyordu ki bidaha yaşadığım hiçbişeyden o tadı alamadım.. hayatımda yaşadığım en saf en güzel duyguydu..
şimdi tabi hiçbirimizde o saflık kalmadı.. hepimiz büyüdük.. ve kirlendi dünya..

platonik aşkını çok güzel anlatmışsın
evet benim içinde ayrı bi yeri vardır o platoniklerin çünkü ben hayal dünyamda yarattığım kişiye aşık olmuşumdur hiç bi kötü özelliği yoktur bunun
vede genelde lise hayatında yaşanır bunlar o yüzdende unutulmazlar....

ewt arkadaşlar çok zor oluyo lise aşkını unutmak..hatta kimi görsek o zmnlarda ona benzetiyoruz onu arıyoruz..
daha geçen gün dışarda birini gördüm aynı ona benziyodu.bi an şaşırdım.dönüp tekrar baktım.gerçekten cok benzıodu..ne var ki sonra benzerliğini unutup aklıma lisede yaşadığım zamanlar geldi ve biranda sessizleştim.ewt unutuluyo bazen kısa bazense uzun zmn sonra..
ama ne var ki insanın hep aklında kalıyo lise aşkı..

bayılıyorum böle delikanlı hatunlara. bırak değmesin, sen haykırdın ya aşkını. gerisini unut.
o sessiz çocuklar nasıl o hale gelir biliyomusun?
kazık yiyerek.
benim de lisemde (ki ben 7 sene okudum, eski anadolu liselerindendi, ortaokul birleşik okudum) o kdr çok vardı ki böle tiplerden. sessiz sakin, bir anda parlayıp afedersin piçin teki olurlar. aynen dediğim gibi, bunlar kazık yiyo da bütün kızlara düşman kesiliyo akıllarınca. ezikten başka bir şey değildir o insan. sevdiysen canın sağolsun, senin kabahatin yok. şanslısın ki hayatına girip seni de mahvetmemiş. hayatına girseydi seni çok daha beter mahvederdi, çünkü karakteri daha oturmamış belli o zamanlar, çok daha fazla canını yakardı kendi salakça intikamı için.

ewt arkadaşlar çok zor oluyo lise aşkını unutmak..hatta kimi görsek o zmnlarda ona benzetiyoruz onu arıyoruz..
daha geçen gün dışarda birini gördüm aynı ona benziyodu.bi an şaşırdım.dönüp tekrar baktım.gerçekten cok benzıodu..ne var ki sonra benzerliğini unutup aklıma lisede yaşadığım zamanlar geldi ve biranda sessizleştim.ewt unutuluyo bazen kısa bazense uzun zmn sonra..
ama ne var ki insanın hep aklında kalıyo lise aşkı..

hayatımızın en güzel dönemleridir
ve unutulmaz aşklar o zaman yaşanr belki o zaman kalbimiz aşka daha açık oluyo...:delphin:

bayılıyorum böle delikanlı hatunlara. bırak değmesin, sen haykırdın ya aşkını. gerisini unut.
kazık yiyerek.
benim de lisemde (ki ben 7 sene okudum, eski anadolu liselerindendi, ortaokul birleşik okudum) o kdr çok vardı ki böle tiplerden. sessiz sakin, bir anda parlayıp afedersin piçin teki olurlar. aynen dediğim gibi, bunlar kazık yiyo da bütün kızlara düşman kesiliyo akıllarınca. ezikten başka bir şey değildir o insan. sevdiysen canın sağolsun, senin kabahatin yok. şanslısın ki hayatına girip seni de mahvetmemiş. hayatına girseydi seni çok daha beter mahvederdi, çünkü karakteri daha oturmamış belli o zamanlar, çok daha fazla canını yakardı kendi salakça intikamı için.

aynen cnm çok haklısın.aslında bnde seviniyorum hayatıma girmemiş olmasına.arkadaşlarım aslında o zmn derdi tabiri caizse odun bu çocuk diye ama aşk işte gözümüz kör oluyo bi kere..
ama gerçekten ona seni sevdim ama değmezmişsin dediğimde onun suratındaki ifadeyide gördüm yaa..etrafımızdaki herkes ona bakıyodu.hatta bu olaydan sonra o sürekli bana bakıyodu ama bn ona bakmıyodum.çünkü iş işten geçmişti bi kere..

aynen cnm çok haklısın.aslında bnde seviniyorum hayatıma girmemiş olmasına.arkadaşlarım aslında o zmn derdi tabiri caizse odun bu çocuk diye ama aşk işte gözümüz kör oluyo bi kere..
ama gerçekten ona seni sevdim ama değmezmişsin dediğimde onun suratındaki ifadeyide gördüm yaa..etrafımızdaki herkes ona bakıyodu.hatta bu olaydan sonra o sürekli bana bakıyodu ama bn ona bakmıyodum.çünkü iş işten geçmişti bi kere..

şahanesin canım. opuyorumnanaktan hayatın boyunca hep böle dimdik ve kendinden emin ol, inşallah hepimiz olalım. küçücük yaşta ne kadar karakterliymişsin, yaşıtlarından ne kadar farklıymışsın.. yerimseniben

hayatımızın en güzel dönemleridir
ve unutulmaz aşklar o zaman yaşanr belki o zaman kalbimiz aşka daha açık oluyo...:delphin:
sanırım öyle ..
şahanesin canım. opuyorumnanaktan hayatın boyunca hep böle dimdik ve kendinden emin ol, inşallah hepimiz olalım. küçücük yaşta ne kadar karakterliymişsin, yaşıtlarından ne kadar farklıymışsın.. yerimseniben

iltifatların için çok teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan
bu konuyu szlerle paylaştıktan sonra şuan için bile yaptığımın ne kadar doğru olduğuna bi kez daha inanmış oldum.hepinize teşekkür ederima.s.

kazık yiyerek.
canım ben de seninle aynı tespiti yaptım.7 sene aynı okulda olunca erkeklerin evrim şemasına bire bir tanıklık ediyosun :) bir erkeğin afederdiniz "piç" liğe geçişi tamamen yediği ilk büyük kazıktan itibaren başlar ve canlarını yakan kızdan intikam almak istercesine ondan hoşlanan diğer kızları süründürürler..tecrübeyle sabit..malesef ben bu hikayede sürünen taraf olmuştum :teselli:

canım ben de seninle aynı tespiti yaptım.7 sene aynı okulda olunca erkeklerin evrim şemasına bire bir tanıklık ediyosun :) bir erkeğin afederdiniz "piç" liğe geçişi tamamen yediği ilk büyük kazıktan itibaren başlar ve canlarını yakan kızdan intikam almak istercesine ondan hoşlanan diğer kızları süründürürler..tecrübeyle sabit..malesef ben bu hikayede sürünen taraf olmuştum :teselli:

umarım bi daha sürünmezsin canım
en illet şeydir aşk acısı
acıdığı yer gösterilememez ama en derinden hissedilir....:1hug:

lise aşkları can yakar hemde nasıl ama bir yandanda öyle güzel yanları vardır ki tertemiz aşklardır bu karşılıklı olsun olmasın tertemizdir ne para ne ailesi hiç birşey düşünülmez sadece o vardır gelecek diye düşünürkende sadece onu düşünürsün evlenince evim olur mu? çalışır mı? herşey boş gelir duydukların etrafındakilerin yaşadıklarına bakmazsın bile çünkü senin aşkın başkadır uğraşır durursun onun için ağlarsın kimi zaman ama okula girince onu görünce biter herşey okul demek o demektir kıskançlıklarının doruklarını yaşarsın ama en güzel aşktır lise aşkları. ben şanslı kısımdandım sanırım ilk aşkımdı lise aşkım şimdi ise eşim çocuğumun babası. senin içinse hayırlısı buydu demek ki kısmetten öteye geçilmez canım...

Back