• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise askinizla hala görüsüyonuzmu?

:))) 15 yıldır hep görüyorum,gözümü açtım onu gördüm,kapatırken de onu göreceğim...lise aşkım çocuğumun babası= eşimmmmmm :))))

Liseli aşkım benim hep aşkım sonsuza kadar da Allah ayırmasın hep onunla hep onun olmak istiyorum kızlar tıpkı sizin cocuklarınızın babası oldugu gibi benimde cocuklarımın babası gözümü kapattıgım gözlerimi açtıgımda yanımdaki sıcaklıgın o olmasını istiyorum Sonum o benim Sonsuzlugum..Şeniz

Liseli aşkım benim hep aşkım sonsuza kadar da Allah ayırmasın hep onunla hep onun olmak istiyorum kızlar tıpkı sizin cocuklarınızın babası oldugu gibi benimde cocuklarımın babası gözümü kapattıgım gözlerimi açtıgımda yanımdaki sıcaklıgın o olmasını istiyorum Sonum o benim Sonsuzlugum..Şeniz

tebrik ediyorum seni cok sanslisin hayatinizin sonuna kadar mutlu olursunuz insallah mutluluklar.

Benim lise bitinceye dek hiç sevgilim olmadı ki...kaydirigubbakcemile3

peki liseden sonra oldumu?

görüşmüyorum arada bir görmek zorunda kalıyorum hala aynı mahalledeyiz..........

evlenene kadar görüşüyordum, evlendikten sonrada memlekete her gittiğimde eşimle benim olduğum yerlere özellikle geliyor huzursuz etmek için mecburen görmüş oluyorum.eşimin anlamasından korktuğum için memlekete gitmekten vazgeçtim şimdi kafam rahat.

geçen hafta ölüm haberini aldım senağlama
ilk aşık olduğum
ilk elini tuttuğum
ilk öptüğüm 2.5 senelik sevgilimdi senağlama

Görüşüyorum ...Çünkü yakında evleneceğim kendisi ile...:utangac:
İlk aşkım , ilk sevdiğim, hala daha sevdiğim ve bundan sonra da seveceğim tek kişi...:asigim:
Sevdiğim benim...

ben lise aşkımla evlendim çoooooooook mutluyum iyi ki onu tanımışım.....:62:

bende görüsüyorum..bana gecenlerde cem adrian ve umay düeti "bana özel" sarkisini göndermisti..cok onere oldum

garip bi his

bizz hala çıkıyoruz aşkımla lisede aynı sınıf ve sıradaydık şimdi ünideyiz ayrı şehirlerdeyiz ama hala beraberizzz :69: :nazar:

4 senelik lise hayatimda 1 tek askim bile olmadi :D lise bitene kadar bu taraklarda bezim yoktu hic :D

Lise aşkım olmadı, çünkü kız lisesindeydim ve ondan dan öte tek derdim derslerdi ineklik huyum sağolsun. :) Ben çocukluk aşkımla da ilkokul aşkımla da görüşüyorum. :1: Çocukluk tabii o zamanki ne aşkı da işte. :64: Hatta çocukluk aşkımın babaannesi hep bana gelinim der ve hala seni alacağım ben der, iyi açıdan bakayım evde kalmayacağım garanti. :1::1::1:

Son düzenleme:
ben lise aşkımla birlikteyim. :))))) 17 yaşındaydım

bende ilk sevdiğimle lisede tanıştım hala beraberis
yakında asker olucak :43:
sonrada eşim :69:

evettttt görüşüyorum çünkü hala onunla birlikteyim ve onu herşeyden çok seviyorum ve seviliyorum ve inşallah rabbim nasip ederse ömrümün sonuna kadarda sadece onu seveceğim o benim tek erkeğimmmmmmmm :nazar::nazar:

Back