Lise askinizla hala görüsüyonuzmu?

abu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Yer
Rusya
Ben böyle birini taniyorum hala onu düsünüyor ama yillardir onu görmüyorum sizinde varmi eski askiniz?:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
yok valla..
geçmişe o kadar bağlı yaşamak sıkar beni...
kendimden sıkılırım.....
geçmişte kalmasını istediysem ne diye görüşeyim...

Evlenmişsin eşinle bir yastığa baş koymuşsun;sevinci sevincin hüznü hüznün olmuş;birbirinizin örtüsü;tesellisi;sevdası olmuşsunuz...Böyle bir durumda neden düşünesin ki eski aşkları...
Kendi adıma söyleyeyim ya da;ben aşkı eşimle tattım;birini sevip onun olmayı;ondan anladım...
Keza eşim için de öyle...Böylesine mahrem ve değerliyken birbirimiz için;beynim ve kalbim tamamen onunla doluyken kesinlikle ardıma dönüp bakmam;başım dik kalbim tek ona kilitli ilersine bakarım daima..
Ayrıca kıyamam ki ona;konduramam ki bence evliyken eşinden başkasını düşünen erkek kadınına haksızlık etmiş olur;kadın da erkeğine...
Bir bütün olmuşsun geçmiş geçmişte kalmalı bence;yıpranmamak ve yıpratılmamak adına..

sormak istediğin şei çok anlamamakla beraber öle kafama göre yanıtliim..
benim 8 yıllık aşkım vardı.. unuttum desem kim inanır?
görüşüyorduk.. ama sevgilim onun bana hala aşık olduunu anlayınca istemedi bende kestim göçrüşmeyi..
ama saçma sapan bi işti.. çünkü biz grüştükçe kopmuyorduk ve sanki her an birleşmeye barışmaya hazır gibi oluyodu.. her dakka ikimizde firenli firenli zaman geçiriyorduk eskinin konusu açılmasın die.. dedim ya saçma mantuıksızdı.. ama koptuk sonunda..
neden ayrıldım? ailesi bize göre değildi ve ortaouldan okulu bırakmıştı..

Görüşüyorum tabii....
Çünkü hala onunla birlikteyim...
Ve inşallah onunla hayatımı birleştireceğim...

Görüşüyorum tabii....
Çünkü hala onunla birlikteyim...
Ve inşallah onunla hayatımı birleştireceğim...

mavrulum sakin onu birakma yoksa cok pisman olursun sonra kara kara düsünürsün girdigin yoldanda dönemezsin sana mutluluklar canim.benneyaptımki deme sonra

mavrulum sakin onu birakma yoksa cok pisman olursun sonra kara kara düsünürsün girdigin yoldanda dönemezsin sana mutluluklar canim.benneyaptımki deme sonra

Bana saygısı ve sevgisi devam ettiği sürece onunlayım zaten... :1hug:

evlenmişim barklanmışım ne işim var onunla ayol :1closedeyes:

ben lise aşkımla görüşüyorum hemde hergün....
çünkü ben lise aşkımla 18 senedir evliyim.....Şeniz

MELİS 93 allah bozmasın ablacım
Mavrulam allah tamamını erdirsin inş..
Soruya gelince
Ben lisedeyken küçüktüm yaşıtlarım gibi hızlı degildim..çocukluk aşkıda diyebiliriz yani
Unuttum gitti...
Görüşmüyoruz nerde nasıl bilmiyorum bile...ilgilenmiyorumda ayrıca...

evt görüşüyorum hergün gözümü açtığımda onu görüyorum[ne mutlu bana]8.5 yıllık evliyim onunla
inşallah ölene kadar beraber oluruz

aşkların en büyüğü ile karşılaştığımdan beri hafızam resetlendi
değil lise aşkım tarkan gelse tısss
tarkanmı dedim

hiç düşünmedim sahi nerede acaba şimdi aklıma geldi bak

bende hergün görüyorum 1 senelik evliyiz bizde:)
allah herkese hayırlısını versin
ama şimdi eşimle beraber olmasaydım da kurcalamazdım nerde ne yapıyo diye

Gece Facebookta gördüm.
Bir gün sonra durdurdum üyeliğimi(silemedim bir türlükaydirigubbakcemile)

Benden uzak allaha yakın olsun:dilcikar:
Yolda gördüm bi kaç kez yüzümü çevirdim. Allahın selamını bile vermeye değmez.:mymeka:

kızlar selam.
ben lise 2 de tanıştığım ilk lisedeki erkek arkadaşımla evliyim.yani lise aşkımla.6 ay sonra bi bebeğimiz olucak.çok mutluyum.rabbim zanarlardan korusun.herkesede böyle bir evlilik nasip etsin isterim.herkes mutlu olsun.
öpüyorum hepinizi.

geçmiş geçmişte kalmalıki hatıra olarak anılsın. eger eski sevgiliyle görüşüp evliliğini gölgelersen hatıra olmaktan çıkıp kötü olaylara neden olabilir. ne gerek varki görüşmeye

hemen her gun gorusuyoruz hatta aynı yastıga bas koyuyoruz..
cunku lıse askım degıl yanlızca kocam :asigim:

evet görüşüyorum her gece aynı yatağa girecek kadar sık görüşüyorum kocamla lise aşkımla

:))) 15 yıldır hep görüyorum,gözümü açtım onu gördüm,kapatırken de onu göreceğim...lise aşkım çocuğumun babası= eşimmmmmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…