- Konu Sahibi Nazarlik20
-
aynı şekilde size katılıyorum. kesinlikle söyler. bence de onlardan uzak durun. çünkü lisedeyken yaşadığınız o masum olayın çok daha fazlasını sizden bekleyebilirler. ve sevgili olursanız birşeyler için sizi zorlayabilirler veya tehdit edebilirler. iş tehdit boyutuna varmadan siz onlardan uzak durun. abartı gibi gelmesin lütfen tüm samimiyetimle söylüyorum bunları...
bu konulara hep açık fikirli yazardım ama eh be güzelim neden gidip de birden fazla erkekle aynı odada kalıyorsun bari yalnız sevgilinle falan kalsaydın ya kötü niyetli olsalar daha travmatik olmaz mıydı?
başkasının yanında sevgilinle de yakınlaşman göstermen iyi olmamış
ben anlatabileceğini düşünüyorum maalesef ...
en düzgün gördüğümüz erkek bile saygı duymadığı bir kadına olur olmadık şeyler yapabilir, oyun oynayabilir... bence siz dikkatli olun, temkinli yaklaşın yine de.
Haklısınız
Bende kendime hiç yakıştıramıyorım çünkü brnim hayat tarz ve anlayşma hiç uygun olmayan bişydi malesef...
Gerçi şimdi ünide neler görüyor duyuyorum bu yanlarında binde bir hatta mevzu degil
Ama işte o zaman bunu yapan aradaki bilmedğmz yıllarda nelrr yapmistr diye düşünür ve söyler diye bi çekincem var
bir şey yaşıyorsan da bu dört duvar arasında ve ikinizin bildiği bir şey olarak kalmalı bence
hem o zaman sıkıntı çekmezsin böyle
ben söyler diye düşünüyorum
sen tedbirli ol illa bu kuzenle bir şeyler yaşayacaksınız açık kapı gibi görmesin seni
Tabii ki soyleyecek ki ben de olsam kesinlikle soylerdim kuzenime. Uzak dur yoksa daha cok uzulursun.
Merhaba kızlar ve ablalarım biraz uzun ama okuyup fikir paylaşrsanız çok sevinirim.
Su an 20 yasımdayım.
17 yasımdayken bir sevgilim vardı.Baya kalabalık aynı cevreden bir grup tatile gittik. Sevgilim ve arkadasları da geldi.
Yanyana otellerde kaldık beraber degildik.
Herneyse bi akşam sevgilimin odasına gittim onlar üç erkek kalıyorlardı ama ben gittiğimde odada ikimizdik.
Ben bir şekilde o gece orda uyudum biz uyuduktan sonra iki erkek arkadaşı daha odaya girdi ben farkettim ama uyuyor halime devam ettim.
Sabah ben erkenden uyandım gitmeden önce eskisevgilimle yatakta öpüştük o sırada arla yatakta uyuyan arkadaşıyla göz göze geldim..
O da hemen istifini bozmadan uyumaya devam etti.
Fakat o gözgöze geliş benim hayatımın travmasıdır hala hep aklıma gelir. O an orda bulunmanın ne ayıp ve bana yakışmayan bişey oldugunun farkına vardım. O erkel arkadaşımla da çok kısa bi süre sonra ayrıldık.
Ve benim bir daha hiç bir erkek arkadaşım ve bir erkekle bi yakınlığım tensel olarak olmadı.
Şimdi gözgöze geldiğim o çocukla aynı ünideyiz. Hatta babalarımız iş ortamından tanıdıkmış bunu da yenı ögrendim.
Uzun lafın kısası, gözgöze geldiğim çocuk benden 4 yas büyük ve benimle yaşıt olan kuzeni benden hoşlanıyor.
Aklımı kurcalayan şey ya o çocuk beni kuzenine " ohoo o kız daha lisedeyken bile neler yapıyodu arada gecen 3 yılda neler yapmıştır kimbilir" tarzında konusursa...???
İçim içimi yiyor
Çünkü ben kendimden çok eminim ama onun gözündeki imajım bencr berbatttt
Ne yapabilirim ki sizce böyle bir sorun çıkar mı ya...
Artık geleceğe dönük bi ilişki istediğim için o hatalı lise aşkımdan beri hiçbişey yaşamadım. Boyle absurd bişey geleceğimizi olumsuz etkiler mi dersiniz mantıklı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?