Lise aşkı hatası geleceğimi etkiler mi ?

Hiç bu yönden düşünmemiştim..
Korkmadım diyemem:18:

Ama tehdit tarzı birşey işbirliği içinde beklemesem de. Gözgöze geldiğim kişi belki uyarıp bana bişeyler diyebilir?:26:

bu konulara hep açık fikirli yazardım ama eh be güzelim neden gidip de birden fazla erkekle aynı odada kalıyorsun bari yalnız sevgilinle falan kalsaydın ya kötü niyetli olsalar daha travmatik olmaz mıydı?
başkasının yanında sevgilinle de yakınlaşman göstermen iyi olmamış
ben anlatabileceğini düşünüyorum maalesef ...

en düzgün gördüğümüz erkek bile saygı duymadığı bir kadına olur olmadık şeyler yapabilir, oyun oynayabilir... bence siz dikkatli olun, temkinli yaklaşın yine de.

Tabii ki soyleyecek ki ben de olsam kesinlikle soylerdim kuzenime. Uzak dur yoksa daha cok uzulursun.

Haklısınız
Bende kendime hiç yakıştıramıyorım çünkü brnim hayat tarz ve anlayşma hiç uygun olmayan bişydi malesef...
Gerçi şimdi ünide neler görüyor duyuyorum bu yanlarında binde bir hatta mevzu degil
Ama işte o zaman bunu yapan aradaki bilmedğmz yıllarda nelrr yapmistr diye düşünür ve söyler diye bi çekincem var

en düzgün gördüğümüz erkek bile saygı duymadığı bir kadına olur olmadık şeyler yapabilir, oyun oynayabilir... bence siz dikkatli olun, temkinli yaklaşın yine de.

Arada babalarımızın iş münasebeti ve tanısıklığı varmiş diye çekinir belki de aklım karman çorman.
Her yerden bu sülale çıkıyor yahu:)

bir şey yaşıyorsan da bu dört duvar arasında ve ikinizin bildiği bir şey olarak kalmalı bence
hem o zaman sıkıntı çekmezsin böyle
ben söyler diye düşünüyorum
sen tedbirli ol illa bu kuzenle bir şeyler yaşayacaksınız açık kapı gibi görmesin seni

Haklısın canım..
Hepımızın hakkında hayırlısı olsun
İlla bu kişi olacak diye bir şey yok hani olur sa olur kısmette varsa olur dıyeyim o zaman akısına bırakayım...

Bugun yinr biraz konustuk
Gorseniz beni gorunce bi heyecanlaniyo falan hissediyorum
Bir de boyle merhabalasirken ki opme aninda bile ikimizde cocuk gibi yanaklarimiz kizariyor falan

Gozlemledigim kadariyla kotu niyetli bir hali asla yok

Hayirlisi olsun diyorum
Gelismeleri yazarim

Unutmuşta olabilir. ama akrabasından biriyle bi ilişki yaşama durumunda bunu gün yüzüne çıkarabilir. Aslında tamamen karakter meselesi

çok büyük bir şekilde etkiler kötü bir şey oldumu ondan ömür boyu tiksinirsin

etkiler.. bu çocuğun gidip kuzenine biz 3 erkek tatile çıktık bu kızda sabaha kadar birinin yanında yattı birde öpüştüler. biz gelmeden neler olmuştur az çok tahmin edebilirsin demesi yetecektir.
olmaz bu iş.

Bence de söyler. Siz de hoşlandığınız kişiye dürüst olun, saklarsanız daha çok acı çekersiniz.

Açıkcsı bencede söyler..Ben olsam bende söylerim ne yalan söyliyeyim şimdi.. ( Üstüne sonraki yıllarda neler yapmıştır dermi diyorsun e bence onuda der tabiki..İnsanın aklına böyle düşünceler geliyor işte tabiki ne yapcaksın yapılan eylem çok normal değil yani kabul et şu an kocamla bile 2 erkeğin yanında rahatça yatamam yani öyle tatlım var sen hesap et artık gerisini

gözgöze geldiğin çocuğun kuzeniyle bir şeye başlamamnı tavsiye ederim. aynen dedğin gibi olur. boşver başka erkek mi kalmadı. diylim ki çıktın hep aklında şüphe kalacak ha söyledi ha söyleyecek diye... bu arada cesaretine hayran kaldım yani !

Ay canım ya senin adına cidden üzüldüm.
Evet orada kalman hataymış sende farkındasın zaten. Ama çocukluk hatası, olabilir.
Ama o çocuk eminim bunu unutmamıştır ve kuzenine kesin anlatır.

Canım,bir gençlik hatası,büyütecek birşey yok,alnın ak başın dik.O arkadaşla görüşüyor musun,ilişkileriniz nasılçKuzeniyle de yarın öbür gün teklifte bulunursa,aklına yatarsa görüşürsün.Eğer sana öyle bir konu açacak olursa güvenmiyorsan güle güle dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…