Merhaba kızlar ve ablalarım biraz uzun ama okuyup fikir paylaşrsanız çok sevinirim.
Su an 20 yasımdayım.
17 yasımdayken bir sevgilim vardı.Baya kalabalık aynı cevreden bir grup tatile gittik. Sevgilim ve arkadasları da geldi.
Yanyana otellerde kaldık beraber degildik.
Herneyse bi akşam sevgilimin odasına gittim onlar üç erkek kalıyorlardı ama ben gittiğimde odada ikimizdik.
Ben bir şekilde o gece orda uyudum biz uyuduktan sonra iki erkek arkadaşı daha odaya girdi ben farkettim ama uyuyor halime devam ettim.
Sabah ben erkenden uyandım gitmeden önce eskisevgilimle yatakta öpüştük o sırada arla yatakta uyuyan arkadaşıyla göz göze geldim..
O da hemen istifini bozmadan uyumaya devam etti.
Fakat o gözgöze geliş benim hayatımın travmasıdır hala hep aklıma gelir. O an orda bulunmanın ne ayıp ve bana yakışmayan bişey oldugunun farkına vardım. O erkel arkadaşımla da çok kısa bi süre sonra ayrıldık.
Ve benim bir daha hiç bir erkek arkadaşım ve bir erkekle bi yakınlığım tensel olarak olmadı.
Şimdi gözgöze geldiğim o çocukla aynı ünideyiz. Hatta babalarımız iş ortamından tanıdıkmış bunu da yenı ögrendim.
Uzun lafın kısası, gözgöze geldiğim çocuk benden 4 yas büyük ve benimle yaşıt olan kuzeni benden hoşlanıyor.
Aklımı kurcalayan şey ya o çocuk beni kuzenine " ohoo o kız daha lisedeyken bile neler yapıyodu arada gecen 3 yılda neler yapmıştır kimbilir" tarzında konusursa...???
İçim içimi yiyor
Çünkü ben kendimden çok eminim ama onun gözündeki imajım bencr berbatttt
Ne yapabilirim ki sizce böyle bir sorun çıkar mı ya...
Artık geleceğe dönük bi ilişki istediğim için o hatalı lise aşkımdan beri hiçbişey yaşamadım. Boyle absurd bişey geleceğimizi olumsuz etkiler mi dersiniz mantıklı düşünemiyorum