Lise aşkı hatası geleceğimi etkiler mi ?

Nazarlik20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
112
17
38
34
Ankara
Merhaba kızlar ve ablalarım biraz uzun ama okuyup fikir paylaşrsanız çok sevinirim.
Su an 20 yasımdayım.
17 yasımdayken bir sevgilim vardı.Baya kalabalık aynı cevreden bir grup tatile gittik. Sevgilim ve arkadasları da geldi.
Yanyana otellerde kaldık beraber degildik.
Herneyse bi akşam sevgilimin odasına gittim onlar üç erkek kalıyorlardı ama ben gittiğimde odada ikimizdik.
Ben bir şekilde o gece orda uyudum biz uyuduktan sonra iki erkek arkadaşı daha odaya girdi ben farkettim ama uyuyor halime devam ettim.
Sabah ben erkenden uyandım gitmeden önce eskisevgilimle yatakta öpüştük o sırada arla yatakta uyuyan arkadaşıyla göz göze geldim..
O da hemen istifini bozmadan uyumaya devam etti.
Fakat o gözgöze geliş benim hayatımın travmasıdır hala hep aklıma gelir. O an orda bulunmanın ne ayıp ve bana yakışmayan bişey oldugunun farkına vardım. O erkel arkadaşımla da çok kısa bi süre sonra ayrıldık.
Ve benim bir daha hiç bir erkek arkadaşım ve bir erkekle bi yakınlığım tensel olarak olmadı.

Şimdi gözgöze geldiğim o çocukla aynı ünideyiz. Hatta babalarımız iş ortamından tanıdıkmış bunu da yenı ögrendim.
Uzun lafın kısası, gözgöze geldiğim çocuk benden 4 yas büyük ve benimle yaşıt olan kuzeni benden hoşlanıyor.
Aklımı kurcalayan şey ya o çocuk beni kuzenine " ohoo o kız daha lisedeyken bile neler yapıyodu arada gecen 3 yılda neler yapmıştır kimbilir" tarzında konusursa...???
İçim içimi yiyor
Çünkü ben kendimden çok eminim ama onun gözündeki imajım bencr berbatttt
Ne yapabilirim ki sizce böyle bir sorun çıkar mı ya...
Artık geleceğe dönük bi ilişki istediğim için o hatalı lise aşkımdan beri hiçbişey yaşamadım. Boyle absurd bişey geleceğimizi olumsuz etkiler mi dersiniz mantıklı düşünemiyorum

sende bu cocugun kuzeninden hoslaniyorsun galiba?
hem bu kimseyi alakadar etmez diye dusunuyorum.cocuk yumurtlarmi sence?

Hata . Bir şey yapmış olsaydın fark etmezdi.
3 erkeğin olduğu bir odada tek kız olarak kalma cesaretini gösterebilmen hata ama.
ALLAHtan başına iş açmamışlar. Neler duyuyoruz lütfen ...
Neyse, zaten ucuz atlatmışsın.
Geleceğini olumsuz etkilemez. Birkaç kendini bilmezin yaptığı söylediği dedikoduların hayatını etkilemesine sen izin vermezsen, etkilemez.
Eğer hoşlanıyorsan o kuzenden, durumu açıklarsın. Bir hataydı dersin.
O da kabul ederse zaten helal olsun.
Geçmiş , geçmişte kaldı. Sen önüne bak ...

sende bu cocugun kuzeninden hoslaniyorsun galiba?
hem bu kimseyi alakadar etmez diye dusunuyorum.cocuk yumurtlarmi sence?

Çocugu çok tanımıyorum ki o yüzden kestiremiyorum.
Ama çok inançlı ve düzgün bir aileler.
Ben onların teyze cocukları olduğunu bilmiyordum.
TESADÜF İŞTE!!
Soyadda aynı olmayınca nerden bileyim

17 yaşında sevgilinizle aynı odada yatmanız bir çocukluk hatası olmuş muhakkak, oraya takılmayan. şu an 20 yaşında olmanız da büyüdüğünüz anlamına gelmiyor (en azından benim gözümde ). güzel bir ilişki yaşamak istediğini söylemişsin. bence buna benzer bi hatayı bir daha yapma. o gözgöze geldiğin çocuk da senden her hoşlanan kişiye ulaşıp seni kötüleyemez, böyle düşün. ama şu kesin ki o kuzenine aynı senin söylediğin tarzda birşeyler söyler... bunun için kendini suçlama ve korkarak hayatını zehir etme. bundan sonra da daha dikkatli ol, erkek arkadaşınla aynı evde, aynı odada kalma. sen elbette ki kendini bilirsin ama erkek açısından çok daha yanlış anlaşılabilecek şeylere yol açar bu tür hareketler. benden sana abla tavsiyesi

Bence kesinlikle kuzenine anlatır. Neden mi? Çünkü görünüşe göre biz daha dedikoducu ve ağzı gevşek görünüyoruz ama erkekler çok daha dedikoducu, ispiyoncu, lafcı... Birebir şahit olduğum binlerce durum oldu. Binlerce örneği var kafamda. Tecrübeyle sabittir. Eğer üzülmekten, bu lafları duymaktan ve geçmişin önüne açılmasından tırsıyorsan onun kuzeninden uzak dur.

Vallahi doğru söylüyorsunuz
17 yas deyince büyük gibi geliyor ama ben baya saf ve salak çocuk gibiymişim ya..
Şimdi üç erkeğin oldugu bir odada yatmayı bırakın herhalde girmem bile tek kız halimle..:26:

bence etkilemez.ne alaka yani taaa lisede kalmis.
olan olmus tamam gece orda kalman biraz kotu olmus ama kac sene gecmis ustunden.
hem cocuk bunu sana sorana kadar kendine bakmali.(senden hoslanan icin diyorum)
sende o cocuktan hoslaniyormusun sorumu cevaplamadin:44:

o kuzenden başkasıyla da sevgili olabilirsin. kendini riske atıp sürekli tedirgin olmaya değmez bence.

çocuk senin hakkında kötü düşünüyorsa eğer kuzenini uyarır buna da bir şey diyemezsin. sonuçta herkesin düşüncesi ve sevdiğii nsanı korumak isteyebilir. hiç bulaşma o aileye başka insanlar tanımaya çalış

Vallahi doğru söylüyorsunuz
17 yas deyince büyük gibi geliyor ama ben baya saf ve salak çocuk gibiymişim ya..
Şimdi üç erkeğin oldugu bir odada yatmayı bırakın herhalde girmem bile tek kız halimle..:26:

Hayır aslında bence 17 yaş bu iğrenç dünyanın farkındalıklarına göre fazla saf ve masum bir yaş.
Önemli olan şimdi. O zamanlar saf olmak çok normal. Üzülme.
Dediğim gibi, açıklarsın bize açıkladığın gibi

Çocugu çok tanımıyorum ki o yüzden kestiremiyorum.
Ama çok inançlı ve düzgün bir aileler.
Ben onların teyze cocukları olduğunu bilmiyordum.
TESADÜF İŞTE!!
Soyadda aynı olmayınca nerden bileyim

hoşlanıyorsan üzüldüm şimdi bence sen umut bağlama kuzen kişisine, sonunda üzülme ihtimalin çok yüksek bana göre... ki söyler yani o laf ağızda asla durmaz bir erkekte.

aklıma arkadaşımın durumu geldi... ünideyken bir kız arkadaşım okuldan bi çocukla tanıştı ve ondan hoşlandı. fakat çocuk buna karşılık vermedi. arkadaş ortamında çocuğun teyzesinin oğluyla tanıştılar ve çok sonra onlar sevgili oldular. ilk tanıştığı çocuk aslında en başta bunlardan bahsetmiş kuzenine, yani o benden hoşlanıyordu falan diye... her neyse arkadaşıma oyun oynamışlar kısaca. sonunda çocuk sen benim kuzenimle çıkmışsın neden bana söylemedin diye bi de ayak yaparak kızdan ayrıldı.

Çocuğu beğeniyorum evet
Ama şu an daha çok arkadaş gibiyiz.
Aklımda böyle bir soru olduğu için çekinceli davranıyorum.
İstersek olmayacak bir şey degil. Karşılıklı adımlarla yani anlıycagın karşılıklı bi eriyip kül olma durumu değil.
Olsa güzel olur ama tabi..

Bencede arkadasin dediği gibi bu konuyu gündemde tutmayacak birileriyle ilişki yasarsan için daha rahat olur gibi... Sürekli ne düşünüyor söyledi mi söylemedi mi diye kuzeniyle buluştuğu her ani zehir edebilirsin kendine.. Ve gün gelir bur arkadasta olduğu gibi yüzüne vurabilir bu konuyu...

Bu hatadan ders cikartmissin ve bencede sansliymissin artik önüne bak. İnsanların senin hakkında ne düşündüğü dusunerek omur geçmez..

aynı şekilde size katılıyorum. kesinlikle söyler. bence de onlardan uzak durun. çünkü lisedeyken yaşadığınız o masum olayın çok daha fazlasını sizden bekleyebilirler. ve sevgili olursanız birşeyler için sizi zorlayabilirler veya tehdit edebilirler. iş tehdit boyutuna varmadan siz onlardan uzak durun. abartı gibi gelmesin lütfen tüm samimiyetimle söylüyorum bunları...

bencede gecmis gecmiste kaldi.gunumuzde herkes senin anlattigin tarz seyler yapabiliyor.
o yuzdenn eger hoslaniyorsan sende karsilikli adimlarini esirgeme derim

Benim hakkımda tek bir kimsenim söylicek kötü bişeyi yoktur böyşe konularda
İşte tek o çocuk...
O da belki .

Ve karşıma çıkan düzgün kişi onun kuzeni.

Dünyanım küçüklüğü ürkütüyor:18:

Talihsiz bir tesadüf olmuş..Göz göze geldiğin çocukla açıkça konuşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…