Lise Yorum ve Soruları lise 1 dershane

pastacikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
39
0
86
Adana
kızlar birşeysorabiklir miyim benim bir kızım var kızım lise1 e başlayacak seneye ama şimdiden lise kayıtları başlamış durum da sizce göndermelimiyim çocuğumu lise 1 de şimdiden dershaneye teşekkürler

kızınızı lise 1'den itibaren üniversite için mi dershaneye gönderip göndermemeyi soruyorsunuz??

anladım... eğer maddi durumunuz müsaitse neden olmasın fazla eğitim göz çıkarmaz... genelde lise 2 de falan başlanır ama durumunuz müsaitse daha iyi olur herhalde 1inci sınıftan başlaması...

eğer ders çalışmayı seviyorsa gönderin ama lise sona kadar dershaneye gitmek sıkabilir çocuğunuzu. ya sonra lise sonda gitmek istemezse veya ders çalışmak istemezse... bence bunu da bir gözden geçirin. benim yeğenlerim var. hep dershaneye gittiler. şimdi çok sıkıldılar. hep ders hep ders bıktılar. çocukların kendilerine de vakit ayırmaları lazım bence...

maddi açıdan bir sıkıntım yok zaten kızım biraz indirim falan da kazandı ama yine de kararsız kaldım hani çok ders çalışmak sıkabilir çocuğu falan diye ama lise 1 de gitmezsede boşluk olur çocukta diğer arkadaşlarından geri kalabilir diye düşünüyorum bu arada kızım anadolu lisesine gidicek

Arkadaşım geçen yıl aynı şeyi bende düşünmüştüm,oğlum Anadolu lisesi 1, sınıf öğrencisi...Dersleri çok iyi bu sene iyiki dersaneye verip bunaltmamışım....Okuldan da 3 ve 4, sınıflarda dersaneye yollayın dediler...

bende lise 1 öğrencisiyim bence sorunlu olduğu derslerden özellikle pedagojik eğitim almış bir öğretmenden ders aldırırsanız işe yarayacaktır.bende yarıyor.çabalamak lazım birazda.dershaneye gerek yok kanımca. saygılar.

Ya buna bence o karar vermeli.Ben şu anda lise 1.sınıfım ben gittim bu yıl.Ailem bana bıraktı okulunu tanı ortamını gör istiyorsan beraber araştıralım hangisini istersen yazdıralım dediler.Dershane belki bunaltabilir ama açıkcası çok kolaylık oluyor.Bu sene sadece sayısal dersleri gördüm dershanede okulda sınavım olduğunda ben sayısal derslerin yüzüne bile bakmıyordum.Biyoloji ve kimyada sadece okuyup giriyordum ve en yüksek notlarım bu derslerden oldu ki sözel zekaya sahip birisiyim.Okulda ders içi performanstada çok etkili oluyor.Dershanede gördüğün konuyu okulda genelde sonra işlersin ve sen biliyor olursun herkes tahtaya bakıp allak bullak kafayla anlamaya çalışırken sen çözünce sözlülerinede öğretmenler 100 ü veriyor.Birde hedefi yüksekse gitmesi lazım.Bir yakınım her sene gitti ve her sene sınava girecek gibi ders çalıştı.Lise 1 de günde 450 soru çözüyordu en az soruyu 11.sınıfta çözdü bıkmıştı artık lise 1 ve lise 2 konusu kalmamıştı ve adı gibi biliyordu.12.sınıfta günde 200 soru çözüyordu ve ağlıyordu içimden çalışmak gelmiyor diye şu anda hacettepe tıp fakültesinde öğrenci :)

bence göndermeyin gereksiz zaten ortaokulda da 6-7-8 3 sene dershaneye gidiyoruz bırakın dinlesin bence zorlandığı derslerden okul kursuna gider ben öyle yapmıştım zaten 3 senenin yorgunluğu oluyo son 6 yılda pazar günleri uyuduğum tek yıldır

ben lise 3. snıf öğrencisyim. bu sene başladım dersaneye. bana kalırsa ilk yıldan çocuğunuzu bunaltmayın zaten sbs diye 3 yıl küçücük çocukları koşturup mahvediyorlar şimdiden dersaneye giderse çok bunalır ve son sene çabuk sıkılır. 3. ve 4. sınıfta yollamanız yeterli zaten anadolu lisesini kazanmışsa iyi bir temeli var demektir bu yüzden okulda bi zorluk çekmez merak etmeyin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…