- 15 Mayıs 2021
- 166
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Okursunuz ama atanamazsiniz malesefYoksa yine lisans mı okumak gerekiyo
Aöf değil yeniden 2 yıllık Bi üni okuyup Önlisanstan atanmak istiyorm Tds cok istediğim meslek. Öylesine okuduğum amaan 4 yıllık olsun yeter dediğim sevmediğim mesleğim de işletme, muhasebeAöf okuyacaksanız üniversite sınavına girmenize gerek yok diye biliyorum, üniversite mezunu olmanız yeterli.
Örgün okuyacaksanız üniversite sınavına girmeniz gerekiyor.
Her iki durumda da lisans veya önlisans bölümlerinden tercih yapabilirsiniz.
Bazı önlisans bölümleri vardır bazı lisans bölümlerinden daha iyidir atamalarıOkursunuz ama atanamazsiniz malesefbaşka bir lisans bölümü okursunuz en kötü ihtimal atanmak için
Evet malasef, bende lisans mezunuyum ve önlisans olmadığı için çok pişmanım. Is işten geçtiBazı önlisans bölümleri vardır bazı lisans bölümlerinden daha iyidir atamaları
HayırAöf değil yeniden 2 yıllık Bi üni okuyup Önlisanstan atanmak istiyorm Tds cok istediğim meslek. Öylesine okuduğum amaan 4 yıllık olsun yeter dediğim sevmediğim mesleğim de işletme, muhasebe. 5 sene oldu mezun olalı 4 yıl anca diploma var. Tekrar okumak istiyorum istediğim olana kadar olur mu lisansa Önlisans
Aynen öyle keşke Önlisans olsaydım diyorum bendeEvet malasef, bende lisans mezunuyum ve önlisans olmadığı için çok pişmanım. Is işten geçti
Ya göze alacaksınız başka bir bölüm okumayı ya da diplomanız ile atanacaksiniz . Ben atanmaya çalışıyorumAynen öyle keşke Önlisans olsaydım diyorum bende
Keşke herkes emeğinin karşılığını alsa. Branşınız nedir?Evet malasef, bende lisans mezunuyum ve önlisans olmadığı için çok pişmanım. Is işten geçti
Tekrardan lisans okumak mı aman aman, istediğim bölüm maalesef ki Önlisans tan alım olıyo desene hayal olduYa göze alacaksınız başka bir bölüm okumayı ya da diplomanız ile atanacaksiniz . Ben atanmaya çalışıyorum
Çok şaşırdım, ilk kez duyuyorum bunu. Ne kadar saçmaOkursunuz ama önlisans KPSS geçerli olmaz. Keşke lisans yerine önlisans okusaydım en baştan en azından atanma ihtimalim yükselirdi
Bence deÇok şaşırdım, ilk kez duyuyorum bunu. Ne kadar saçma
Tds nedirAöf değil yeniden 2 yıllık Bi üni okuyup Önlisanstan atanmak istiyorm Tds cok istediğim meslek. Öylesine okuduğum amaan 4 yıllık olsun yeter dediğim sevmediğim mesleğim de işletme, muhasebe. 5 sene oldu mezun olalı 4 yıl anca diploma var. Tekrar okumak istiyorum istediğim olana kadar olur mu lisansa Önlisans
Camelia hanımBazı önlisans bölümleri vardır bazı lisans bölümlerinden daha iyidir atamaları
Ben de sonradan Visnetozu’nun yazdığını görünce ne demek istediğini anladım. İlk kez duydum çünküCamelia hanımasossyal onu demek istemedi
Şöyle bi durum var bir kaç yıldır
Artık lisans mezunu onlisanstan atanamayacaj
Sosyoloji canım, herşey nasip tabi canım napalimKeşke herkes emeğinin karşılığını alsa. Branşınız nedir?