Lisans mezunu tekrar tyt 2 yıllık okuyabilir mi?

Aöf okuyacaksanız üniversite sınavına girmenize gerek yok diye biliyorum, üniversite mezunu olmanız yeterli.

Örgün okuyacaksanız üniversite sınavına girmeniz gerekiyor.

Her iki durumda da lisans veya önlisans bölümlerinden tercih yapabilirsiniz.

Aöf okuyacaksanız üniversite sınavına girmenize gerek yok diye biliyorum, üniversite mezunu olmanız yeterli.

Örgün okuyacaksanız üniversite sınavına girmeniz gerekiyor.

Her iki durumda da lisans veya önlisans bölümlerinden tercih yapabilirsiniz.
Aöf değil yeniden 2 yıllık Bi üni okuyup Önlisanstan atanmak istiyorm Tds cok istediğim meslek. Öylesine okuduğum amaan 4 yıllık olsun yeter dediğim sevmediğim mesleğim de işletme, muhasebe 🤮😒. 5 sene oldu mezun olalı 4 yıl anca diploma var. Tekrar okumak istiyorum istediğim olana kadar olur mu lisansa Önlisans

Aöf değil yeniden 2 yıllık Bi üni okuyup Önlisanstan atanmak istiyorm Tds cok istediğim meslek. Öylesine okuduğum amaan 4 yıllık olsun yeter dediğim sevmediğim mesleğim de işletme, muhasebe 🤮😒. 5 sene oldu mezun olalı 4 yıl anca diploma var. Tekrar okumak istiyorum istediğim olana kadar olur mu lisansa Önlisans
Hayır😢

İyi bir üniversite ve bölüm olmadıktan sonra gerçekten boş lisans okumak veya okuduysan bile yüksek lisans doktora ne varsa yapıp kendini öne çıkartman gerekiyor.

Tds nedir

Valla oku oku dirsek curuteceginize
Kuaförlük güzellik uzmanlığı gibi eğitimler alın isterseniz
Gerçi şimdi herkes güzellik uzmanı oldu, yığılma var

X