Lisans mezunu olup 2014 te sadece kpss gy-gk sınavına girecek olanlar

2009mezunuyum yıllardır özel sektörde iş baktım hep aynı şeyle karşılaştım deneyim,torpil olmadan kımse iş vermiyor yanı elindeki diploma başlı başına bi işe yaramıyor hiç kpss düşünmemiştim zamanında çok yanıldığımı aldım 4 yıldır iş arayacağına çalışsaydım belki şu an memur olurdum diyorum bazen...esim memur evliyim çocuk yok henüz başarabilirsin diyorum kendime fakat hiç alt yapım yok hele matemetik tık yok nasıl çalışmalıyım nerden başlicamm bilemedimm...g k bi bitirsem en son g y yüklensem diyorum varmı bi bilgisi olan yardım lütfen..açıköğretim sonum bu arada cevap yazın arkadaşlar....

canım öncelikle çok iyi anlıyorum seni. 2 yıl önce mezun oldum ben de özelde süründüm asgari ücret bile vermediler ezildim burnum bayaa bi sürtüldü en sonunda kpss'ye asılmaya karar verdim :) sana tavsiyem sakın umutsuzluğa kapılma, unutma ki hazırlanan insanlar da senden çok farklı bi durumda değil. temel dediğin sey kimsede doğru duzgun yok. hangimiz lisede adam gibi matematik geometri dersi aldık ki.. öncelikle 'ben bu işi yapıcam' diye kesin bir karar al. sonra kendine güzel bir konu anlatım seti al. tabiki yanında soru bankası seti ve denemeler. daha sonra kendine bir tarih belirle: örneğin; 1 eylülde ders calısmaya baslıyorum gibi. kendine hedef belirle. mesela günde 3 saat ders calıscam seklinde. haftada en az 1 tane deneme çöz.sakın korkma matematikten, yapılamayacak birsey değil. matematiği benim kadar kötü kimse yoktur (üniversiteyi 3 tane matematik netiyle kazanmıstım:)) ama üstüne düşünce yapıyorsun, bakıyorsun ki netlerin 3-4lerde sürünürken 8-9lara cıkmış, sonra 14-15lere... ama tavsiyem gk ve gy ikisini bir arada götür. önce şu coğrafyayı bitireyim, sonra mat.a başlarım deme. (ben o hatayı yaptım çünkü) k.bakma biraz uzun yazdım ama inş biraz umut verebilmişimdir.ortada yapılamayacak hiçbişey yok. herkes nasıl yapıyorsa biz de öyle yapacağız, destek olalım birbirimize.. öptüüüüm

Merhaba kizlar bende 2014 'te kamu yonetimi mezunu olacagim ve kpss konusunda cok cahilim banada yardimci olur musunuz? Universiteden sadece 2 dersim var ve seneye ayni anda kpssA girmek istiyorum. Online kpss A icin ihtiyac online egitim buldum. Kaydolmayi dusunuyorum ne diyorsunuz kizlar???

acaba hangi dershaneye yazıldın bende dershaneye yazılcam ama hangi ders. daha iyidir bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…