benim durum daha vahim kızlar.2006 pamukkale kamu mezunuyum.çalışma aşkıyla hemen özelde işe başladım kpssyi takmadım 2 yıl çalıştım.evlendim eşim asker habire tayin.memur olmaktan başka seçeneğim yok şimdide yükleniyorum kpssye olmuyo bitürlü ayrıca 1,5 yaşında oğlum var ne yapcam bilmiyorum .o kadar emek ,sıkıntı,gurbet,maddi manevi çok emek verdim .emeklerime yazık aileme karşıda mahcubum bi akıl verin bana tıkandım kaldım
benim durum daha vahim kızlar.2006 pamukkale kamu mezunuyum.çalışma aşkıyla hemen özelde işe başladım kpssyi takmadım 2 yıl çalıştım.evlendim eşim asker habire tayin.memur olmaktan başka seçeneğim yok şimdide yükleniyorum kpssye olmuyo bitürlü ayrıca 1,5 yaşında oğlum var ne yapcam bilmiyorum .o kadar emek ,sıkıntı,gurbet,maddi manevi çok emek verdim .emeklerime yazık aileme karşıda mahcubum bi akıl verin bana tıkandım kaldım
aynen bende örgün...
gerçekten emek verdik... sınav zamanı sabahladık,ailemizden ayrı kaldık,maddi sıkıntılar çektik,çektirdik ve daha neler neler........
bunların karşılığını almak hakkımız bizim...
benim ofiste fırsatım baya oluyo,sigorta işi yoğun bence yürümez dersler işle...
ama sakin bi ofis olursa niye olmasın...
boş boş internette zaman harcıyacağıma ders çalışırım kat kat iyi...
pardon sen nerden mezundun..? ve yıl kaç? ben aydın adnan menderes kamu yönetimi 2009 mezunuyum...
Örgün üniversiteye yerinde giderek okumak demek.Açıköğretimi de biliyosunuz sadece dışardan sınavlara giriyosunuz.Matematiğiniz kötüyse antremanlarla matematik diye bi kitap var ondan alıp en baştan düzenli çalışın bi de internette n konunun videosunu izleyip soru çözerseniz bence en az 15 net yaparsınız.Sözel dersleriniz iyiyse onlardan bol soru çözün matematikten konu çalışın.Psikoloji bildiğim kadarıyla eşit ağırlık puanına göre alıyor yani fizikten 5 soru yapsanız yeter matematiği türkçeyi tarih coğrafyayı yüksek tutarsanız daha iyi olur.
Selam arkadaşlar,
Ben de kpss cahiliyim lütfen bana yardımcı olun. Ben lisans mezunuyum ve üz memur olmak istiyorum. Araştırmalarım sonucu takıldığım tek bir şey var. O da A grubundan girip B den mi tercih yapılıyor? yoksa Direk B grubundan girebiliyormuyum.
Bir de asla kendim oturayım çalışayım olmuyor malesef illa disipline ihtiyacım var. Şimdi dersane arayışına geçtim.Denizlide bu alanda çok iyidir diyebileceğiniz bir dersane varsa lütfen yadımcı olabilirmisiniz? ve birde eşimin işinden dolayı tercihlerim denizli ve izmirle sınırlı olacağından kaç almalıyım ?
ilk arastirmaya basladigimda bende cok merak ediyordum a grubu ne demek b grubu ne demek diyeo kadar cahilmisim ki bu konuda universitede arastirma yapmadigim icin cok pisman olmustum
A grubu memurluk mufettis,denetmen yard,uzman yard gibi unvanlara sahip olan memurlar.sadece gy-gk ile olmuyor.her alanin ek bi dersi oluyor ayriyeten istedigi ve puan verdigi.mesela maliye,ekonometri,kamu vs gibi yan dallardanda puan istiyor.yeterli puan alinca (kurumlar genel olarak alt siniri 85 olarak belirliyor) girmek istedigin kurum ilan verince basvuruyorsun,bide onlarin kendi yazili sinavlarina giriyorsun.ondan da gecersen sozlu mulakata aliniyorsun.iste burda cok torpil isliyor..kisacasi uzun is A grubu..daha cok gencim bekarim falan diyorsan tabiki calisabilirsin.ama ben gibi mezun olali 7 sene olmus ve 2 cocukluysan gy gk den iyi birsey almaya bak.ilk oturum yani gy-gk den de B grubu denen duz memur olunuyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?