Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu konuda birşey danışmak istiyorum 4 yıllık lisans işletme mezunuyum sadece genel yetenek genel kültür sınavına mi gireyim yoksa alan sınavına daha girmem gerekiyor
ramazan hocanin videolari ve cografya videolarinin tamami flasdisk ucretine satiliyor internette. Kpss calisirken bizde sw internet yoktu ben de flasdiskini alip izledim.Evde sınırsız net yok malesef görüntülü faydalı olur haklısın ama inşallah o imkanim olur canım sagol
Arastirayim.canım bi teşekkür ederimramazan hocanin videolari ve cografya videolarinin tamami flasdisk ucretine satiliyor internette. Kpss calisirken bizde sw internet yoktu ben de flasdiskini alip izledim.
Teşekkür ederim canım inşallahGenel yetenek her türlü işinizi görür. Anayasa sürekli değişiyor yetişemiyoruz. Coğrafya da işinizi görür. Sadece istatistikleri guncellemeniz lazım en fazla üretilen tarım ürünü vs. Tarih çok ayrıntıya girdi artık eski kitaplar bir işe yaramıyor. Ama genel hatlarıyla elinizdekinden çalışıp en güncel soru bankasını alabilirsiniz.
Ben düz memurluk için gircem canımHangi ders icin soruyorsun ?
O zaman alandan girmiceksin :) kitapları güncelle benceBen düz memurluk için gircem canım