Lisans kpss

Ben de bu konuda birşey danışmak istiyorum 4 yıllık lisans işletme mezunuyum sadece genel yetenek genel kültür sınavına mi gireyim yoksa alan sınavına daha girmem gerekiyor

A grubundan hazırlanacaksanız alan da şart
B grubu yani düz memurluk için alan yok

Kitaplarınızın boşa gitmesini istemiyorsanız ikinci el kitap satan yerlere satabilirsiniz küçük meblağlar da olsa elden çıkartırsınız,gerçi eski test kitabı alırlar mı bilmiyorum. Satamazsanızda daha uyguna oralardan kendinize test kitabı alabilirsiniz

Evde sınırsız net yok malesef görüntülü faydalı olur haklısın ama inşallah o imkanim olur canım sagol
ramazan hocanin videolari ve cografya videolarinin tamami flasdisk ucretine satiliyor internette. Kpss calisirken bizde sw internet yoktu ben de flasdiskini alip izledim.

Genel yetenek her türlü işinizi görür. Anayasa sürekli değişiyor yetişemiyoruz. Coğrafya da işinizi görür. Sadece istatistikleri guncellemeniz lazım en fazla üretilen tarım ürünü vs. Tarih çok ayrıntıya girdi artık eski kitaplar bir işe yaramıyor. Ama genel hatlarıyla elinizdekinden çalışıp en güncel soru bankasını alabilirsiniz.
Teşekkür ederim canım inşallah

kızlar bende bu sene lisanstan girmeyi düşünüyorum. 4 yıllık maliye bitirdim. çoğu şeyleri unutmuşum. ayrıca çalışıyorum. nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. tavsiye edeceğiniz yayınlar var mı ben yargı yayınlarından aldım set olarak ama yeterli mi bilmiyorum.

X