Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel kültürde tamam da genel yetenek olmaz mi hiç acmamistim kitapları:) test alıp testler üzerinden daha sonra genel kültürü gelistiririm diyorum bendeOho
Darbe geçti üstünden
:)))
Tabi yenisi
Siyasi falan olmasın da,Genel kültürde tamam da genel yetenek olmaz mi hiç acmamistim kitapları:) test alıp testler üzerinden daha sonra genel kültürü gelistiririm diyorum bende
Evet canım haklısın hangi yayından aldın acabaYıldan yıla soru tipleri, konu ağırlıkları va değişebiliyor. Yeni kitap almanızı tavsiye ederim, ben bu sene öyle yaptım. Sonuçta bir yıl çalışıyoruz, boşa gitmesini istemeyiz.
Ben öğretmenim, o yüzden daha çok öabt ağırlıklı çalıştım. Pegem ve Yediiklim'in soru bankası ve denemelerini çözdüm. Çok memnun kaldım.Evet canım haklısın hangi yayından aldın acaba
Denemelerden çıktı mi peki dediğiniz yayinlardanBen öğretmenim, o yüzden daha çok öabt ağırlıklı çalıştım. Pegem ve Yediiklim'in soru bankası ve denemelerini çözdüm. Çok memnun kaldım.
Evet, çok soru çıktı. O sebeple çok memnun kaldım.Denemelerden çıktı mi peki dediğiniz yayinlardan
Guncel konulara netten de calisirsiniz..Baslayin onlarla basarilarArkadaşlar merhaba lisans kpssye girmek istiyorum 2014den kalma kitaplarım var ondan çalışsam olur mu acaba yoksa yeni kitap mi alayım
Evet canım genel yetenek değişmez de genel kültür kısmını da denemelerle halledebilirim bi de nettenGuncel konulara netten de calisirsiniz..Baslayin onlarla basarilar
Bende onlardan alayım o zaman teşekkür ederimEvet, çok soru çıktı. O sebeple çok memnun kaldım.
Evde sınırsız net yok malesef görüntülü faydalı olur haklısın ama inşallah o imkanim olur canım sagolBen tarihten Ramazan Yetgini dinledim. Simdi youtube da kanallari var, benimhocam ismiyle. Video ders cok faydali bence. Kitaptan ziyade soru bankasini guncel alin ve video dersler izleyin derim ben.
Hangi ders icin soruyorsun ?Arkadaşlar merhaba lisans kpssye girmek istiyorum 2014den kalma kitaplarım var ondan çalışsam olur mu acaba yoksa yeni kitap mi alayım
İstediğin gibi a dan veya b den girersin hedefin ne buna karar vermelisin ? Ayrıca a da yeterli misin ?Ben de bu konuda birşey danışmak istiyorum 4 yıllık lisans işletme mezunuyum sadece genel yetenek genel kültür sınavına mi gireyim yoksa alan sınavına daha girmem gerekiyor