lisans için hangi tarih ve anayasa kitaplarını önerirsiniz?

gulum6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
1.573
8
46
Trabzon
Merhabalar. Arkadaşlar sizden yardım bekliyorum sorunum şöyle. Lisans mezunuyum.ve inanmazsınız hiç tarih ve anayasa bilgim yok.bana önerebileceğiniz çalışma kitapları kaynakları neler.ama gerçekten tarih bilgisi olmayan bi insana göre cevap verin çünkü yapamıyorum tarihi ve anayasayı.bulunduğum yerde işimden dolayı dersaneye gitme şansım da yok , gerçi gitsem bile orda da anlamıyorum bu dersleri. Bi yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Allah yardımcın olsun. Bende tarihten şikayetçiyim... Öncelikle ben önlisans olarak gireceğim sına onu belirteyimm.. Şu an Yediiklim yayınlarının kitabını aldım ve ordan çalışıyorum. Gayet iyi gidiyor gibi. Aynı zamanda Tarihte soru için yayın aramamak gerekiyormuş. Bulduğun her tarih sorusunu çözmeye bak. Ben kitaptaki soruları bitirdikten sonra Karacan yayınlarının tarih sorusunu çözüyorum. Bir de internetten İhtiyaç yayınlarının yaprak testlerini bumuştum. Onlarında çıktısını alıp öyle çözüyorum. Soru çözerek tarihi ilerletebiliriz diye düşünüyorum. Bulduğun her tarih sorusunu çöz.
Kolay gelsin arkadaşım, Allah yardımcın olsunn

canım saol . tarih sorusu çözmek için de konuyu bilmek gerekli . benim gerçekten tarih bilgim yok ve konuyu kolayca anlayabileceğim her yönüyle anlayabileceğim bi kaynağa ihtiyacım var . tarih anayasa yapamadığım için düşük puan alıyorum ama olmaz böyle bu tarihi çözmem gerekli nasıl yapacam bilmiyorum

ihtiyaç yayınlarının tarih konu anlatımlısı işinizi görür. çalışması rahat, anlaşılır bir kitaptır.

ihtiyaca bi bakacağım ama data hiç anlayacağım türde bi kitap değil.bence data tarihi bilenler için . benim hiç bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…