- Konu Sahibi tafi
- #4.901
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ne durumdasınız şuan vaser lipo oldunuz değil mi sıkılaşmada sağlıyor mu bende çok kilo alıp verdim iki doğum yaptım ilkinde 30 ikincide 20 kilo aldım verdim ara arada 10 kilo aldım verdim spor ve egzersiz maalesef işe yaramıyor geçici yani 3,4 gün yapmadığım Zaman önceki haline dönüyor vücut vaserlipo sıkılaşmada sağlıyormuş galiba birde ben bbl mini karın germe ve göğüs büyütme de istiyorum birde doktorunuz kimdi acabaMerhabalar. Ben 2 gün sonra lipo olucam karın-bel-simit ve iç bacak bölgelerimden. Doktorum göbek kısmım dışında her yere garanti veriyor fakat göbek kısmım 40 kg vermemden kaynaklı biraz deformeli olduğu için çok büyük hayallere kapılmamamı söyledi ama elinden geleni yapıcak. Spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum fakat yüksek kilolardan düştüğüm için artık ne yaparsam yapayım bu bölgelerde kalan yağları toparlayamıyorum bu nedenle yaptırıyorum. Çok uzun süre araştırdım çok zorluk verecek bir işlem olmadığını düşünüyorum şu anlık. Bakalım merakla ve heyecanla bekliyorum sonuçları. Daha önce de burun estetiği olmuştum aynı doktorumu tercih ettim bu seferde. Çünkü burunumdan çok memnunum çok ilgili ve elinden gelenin en iyisini yapan bir doktor olduğunu düşünüyorum. Bana tavsiyeleriniz var ise çok memnun olurum. Birçok şeyi öğrendim fakat her bilgiye açığım![]()