Göbek deliği üstünde selülit görüntüsü oluştu mu ? Ve sertlik. Oluştuysa geçiyor mu ?Merhaba canım. Uyuşukluk hissi 5 veya 6 ayda geçer. Çok önce de geçebilir. 6 aya kadar incelme devam edecek. İlk gördüğün o incecik görüntü geri gelecek
Bende olmadı. Lipt lift konuna cevap yazdım. İz konusunda ....sevgilerGöbek deliği üstünde selülit görüntüsü oluştu mu ? Ve sertlik. Oluştuysa geçiyor mu ?
Tek başınıza olmayın lipo ağrı yapıyor biri lazım ama değiyor bacaklarıma yaptırdım inanılmaz güzel oldularSelamlar ben 15 gün sonra lipoşaksın olcam bel sırt ve karın bölgesinden kararsızım çok istiyorum ve bi o kadar da endişeliyim. Nasıl olcak o süreç ailem bilmiyor beni bu konu da desteklemezler paylaşmayı istemedim ağır bir durumla karşılaşırmıyım ? Daha sonrasında pişman olurmuyum yazılanlarıda okudum kafam daha çok karıştı 2019 Şubat. Da karın germe ve meme küçültme oldum biraz sıkıntılı geçti ama iyiki oldum diyorum. Ama şimdi lipoşaksın la ayni cesaretim yok ne yapsam inanın bilmiyorum
Karın germe de lipo yapılmadı mı?Selamlar ben 15 gün sonra lipoşaksın olcam bel sırt ve karın bölgesinden kararsızım çok istiyorum ve bi o kadar da endişeliyim. Nasıl olcak o süreç ailem bilmiyor beni bu konu da desteklemezler paylaşmayı istemedim ağır bir durumla karşılaşırmıyım ? Daha sonrasında pişman olurmuyum yazılanlarıda okudum kafam daha çok karıştı 2019 Şubat. Da karın germe ve meme küçültme oldum biraz sıkıntılı geçti ama iyiki oldum diyorum. Ama şimdi lipoşaksın la ayni cesaretim yok ne yapsam inanın bilmiyorum
Sayfama bak süreci anlattım yapmadan bidaha düşün ,benim 20.günüm pişmanım cıkan görüntüden ilerde düzelir mi bilmiyorum ama hiç umudum yokSelamlar ben 15 gün sonra lipoşaksın olcam bel sırt ve karın bölgesinden kararsızım çok istiyorum ve bi o kadar da endişeliyim. Nasıl olcak o süreç ailem bilmiyor beni bu konu da desteklemezler paylaşmayı istemedim ağır bir durumla karşılaşırmıyım ? Daha sonrasında pişman olurmuyum yazılanlarıda okudum kafam daha çok karıştı 2019 Şubat. Da karın germe ve meme küçültme oldum biraz sıkıntılı geçti ama iyiki oldum diyorum. Ama şimdi lipoşaksın la ayni cesaretim yok ne yapsam inanın bilmiyorum
merhaba kime yaptırdınız ? fıyat ne kadar dıTek başınıza olmayın lipo ağrı yapıyor biri lazım ama değiyor bacaklarıma yaptırdım inanılmaz güzel oldular
Zekeriya kula oldum ama 2021 fiyatiyla 21 odedim simdi kac bilmiyorummerhaba kime yaptırdınız ? fıyat ne kadar dı
cok pahalıymış. pekı memnun musunuz cıddı bır fark oldu mu ? oncesı sonrası fotoğraflrınız var ıse atar mısınız ?Zekeriya kula oldum ama 2021 fiyatiyla 21 odedim simdi kac bilmiyorum
Çok memnunum. İyiki olmuşum incecik bacaklarım. Fiyat baya uygun aslında çoğu doktor bana 3/4 bin euro dedi fiyat olarak. 21 bankada olsa bu kdr mutlu olmazdımcok pahalıymış. pekı memnun musunuz cıddı bır fark oldu mu ? oncesı sonrası fotoğraflrınız var ıse atar mısınız ?
Ben bacak bölgesinden değil , karın bel oldum sadece , ama kadınlar kulübünün 350 sayfasını okudum yağ olan her yerden lipo mü
Ben vazgeçtimMerhaba benim de sizinle benzer sorunum var ne yaptınız acaba
bende bu konuyu merak ediyorumLiposuction yaptıran arkadaşlar özel bir diyet uyguluyor musunuz?
Merhaba canım bacak kısmından memnun musun? Bazı uygulamalarda öbek öbek dalgalanan görüntü olduğu söyleniyor ve gevşeme. Sende böyle bir durum oldu mu?mrb canim benimde tam iki ay bitti gibi karin ve bacak oldum vaser lipo dedigin gibi benimde bacaklarimda hiss sorunu var ve geceleri yatakta kasinma tutuyo hissetmemek olayi sade bacaklarda var karnimda pek yok
Merhabalar şu anda süreciniz nasıl ilerliyor bu ameliyatı bizlere de tavsiye eder misiniz kafam çok karışık memnuniyetler var şikayetler var22 ekimdede ben karın germe göğüs toparlama ve lipo oldum suan dedıgınız gıbı acayıp kaşıntı var gece kasıntıdan uyuyamıyorum bebek yağıyla masaj yapıyorum rahatlatıyor bıraz öyle dalıyorum haftaya artık dikiş üzerindeki bantları cıkartıcam bakalım nasıl bır görüntü olucak su korsede bır çıkarsa çok ıyı olucak
22 ekimdede ben karın germe göğüs toparlama ve lipo oldum suan dedıgınız gıbı acayıp kaşıntı var gece kasıntıdan uyuyamıyorum bebek yağıyla masaj yapıyorum rahatlatıyor bıraz öyle dalıyorum haftaya artık dikiş üzerindeki bantları cıkartıcam bakalım nasıl bır görüntü olucak su korsede bır çıkarsa çok ıyı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?