- 3 Ekim 2007
- 3.594
- 951
- 688
- Konu Sahibi tafi
-
- #4.761
Liposakşında iz kalmaz. Minnacık delik oluyor. Sarkma olayı derinin kalitesine bağlı. Ben 2011 de yaptırmıştım. Çok memnunumDeride sarkma olmadı mı? Ve izlerin durumu nasıl acaba???
İzler şuan da küçük sinek ısırı kadar, zamanla hiç iz kalmayacağı söylendi, kalsada rahatsız edici değil,Liposuction yaptırdınız değil mi? Peki izler ne durumda lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Canım daha öncede yazmıştım. Süper olmuş. Kaç kiloydun ve boyun kaç ?2,5 lt kadar yağ alındı toplamda, karın , bel ve sırttan, öyle dümdüz değilim tabiiki, doğumlardan önceki halim imkansız, ama bir 4-5 kilo verirsem dahada şekillenirim,bu da sırt
Canım fiyat nedir. Kaç liraya yaptırdınMerhaba, eski yaptıranlara bir sorum olacak, yaptıralı yaklaşık 6 hafta oldu, korselyi çıkardım, karnımda hala dokununca acı var, ve karnımın üstünde dalgalanma var, bu normal mi
Eski halini düşününce bu dalgalı hali bile kabulüm bu arada,
Bu arada merak edenlere ben de sarkma olmadı, belki çok yağ alınsaydı olurdu
167 boy 67 kiloCanım daha öncede yazmıştım. Süper olmuş. Kaç kiloydun ve boyun kaç ?
20 bin e yaptırdım ben, ama alınacak yağ miktarı , ameliyat süresi hastane gibi krıterler fiyatta çok değişkenCanım fiyat nedir. Kaç liraya yaptırdın
2.5 kg gibi az bir yağ alınmasına rağmen sonuç süper olmuş. Hele göbek çok fark etmiş. İyi ve sağlıklı günlerde kullan canım.167 boy 67 kilo
Hala ödeminiz vardır, mutlaka fark eder, benimki klasik liposactionYani bu vaser lipo için mi böyle acaba ben 1 ay önce vaser lipo yaptırdım diz altı baldır için 1100 cc alındı ama fark yok eskisi gbi geliyor bana sizce yağ alımı mı az yoksa sonuçlar için çok mu erken ?
Peki sizde ne kadar yağ alındı ve ödemler ne zaman geçmeye başladı benim şuan motivasyonum çok düştüHala ödeminiz vardır, mutlaka fark eder, benimki klasik liposaction
Geçmiş olsun çok güzel gorunuyo... Ben de karın germe ve lipo olali 15 gün oldu morluklarim var.Sizin hiç olmadimi yoksa geciyomu2,5 lt kadar yağ alındı toplamda, karın , bel ve sırttan, öyle dümdüz değilim tabiiki, doğumlardan önceki halim imkansız, ama bir 4-5 kilo verirsem dahada şekillenirim,bu da sırt
Benden 2,5 LR yağ alındı, benimde ödemim hala var, yaptıralı 6 hafta oldu,özellikle karnımda tümsekler var, öyle karnım dümdüz değil, ama eski haline göre çok çok memnunum,ama yan simitlerde ve sırtımda ödem kalmadı gibi, doktorunuz kimdi , isterseniz onada bir sorun , bacak daha farklı olabilirPeki sizde ne kadar yağ alındı ve ödemler ne zaman geçmeye başladı benim şuan motivasyonum çok düştü(
Çok geçmiş olsun, morluk oldu ama çabuk geçti, arnica krem kullandım, 4 haftada hiç morluk kalmamıştı, ama ben de de korse alerji yaptı, içine penye body tarzı şeyler giydim, ister istemez kat izleri oldu ama çabuk geçti,üstelik ben yedek korsede alladım, hergün değiştirip diğeri yıkandıGeçmiş olsun çok güzel gorunuyo... Ben de karın germe ve lipo olali 15 gün oldu morluklarim var.Sizin hiç olmadimi yoksa geciyomu
Ben içtim, kiraz sapı vs halada içiyorum, enflu C diye bir vitamin önerdi doktorum , onu kullandım ödem içinTeşekkür ediyorum ...doktorum üç hafta boyunca ıhlamur harici bitki çayı icmememi söyledi ama ben ödem ve bağırsaklarım için biseyler yapmak istiyorum ..size de böyle yasaklar konmusmuydu..mesela krem de tavsiye etmedi hiç kendi kendine geçecek dedi demesine ama insan bir an önce iyileşmek istiyo...
Çok teşekkürlerBen içtim, kiraz sapı vs halada içiyorum, enflu C diye bir vitamin önerdi doktorum , onu kullandım ödem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?