LİPOSUCTİON YAPTIRAN VAR MI ?

kesinizmirlii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
17
15
88
30
Merhaba sevgili hanımlar..Genetik olarak bacaklarım çok kalın , basenlerim geniş.. Daha önce kilo versem de maalesef vücut hatlarımda bi değişiklik olmadı.istediğimi giyememekten , insanların hakaretlerinden öyle bunladım ki.. Bir doçent doktora danıştım ; alabiliriz sıkıntı olmaz çok ani kilo almazsanız eski haline kesinlikle dönmez , aldığınız kilolar homojen yayılır dedi.Aklıma yattı doğrusu..Daha önce kilolu bir tanıdığım tüm vücuduna yaptırmıştı.kadın eski haline döndü onca acıya karşın.. Yaptıranlar yardımcı olur mu bana???

Son düzenleme:

ben karından yağ aldırıp bacağıma eklettim 2016 yılında doktor çok güzel olur kolay erimez dedi...ameliyat sonrası yağ yetmedi o nedenle istediğim gibi olmadı gibi konuştu ki olmamıştı ayrıca yağ aldırdığın bölge söyledikleri gibi kolay iyileşmiyor 45 gün yattım hem aldırdığın hem eklettiğin yer hayatını çok fazla etkiliyor...olan parama ve geçen 45 günüme oldu çok tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…