Liposuction sonrası

mgkb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
51
21
33
Arkadaslar çarşamba günü karın ve bacak liposuction yaptırdım.5 lt yağ alındı dedi doktorum 10 gün raporluyken bugün ameliyattan sonraki 2.günüm vücudum şiş, ameliyattan önce sabah tartildim 85 tim dün akşam tartildim 89 kg im ki bişey yemiyorum valla öyle çok sanırım vücut ödemli, bide korse belası var. Çiş yapma olayı biraz sorunlu, tecrübeli olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ben. İşe dönerken neler yaptınız neler giydiniz, korse olayını nasil aştınız?

geçmiş olsun öncelikle nerde ve kaç tl ye oldunuz acaba ameliyatı agrı durumlarınız nasıl

videolarını izleyince pek cesaret edemedim. resmen şişliyolar gibi seni :)

ya bende yaptırmak istiyorum ama çöküyor dıyorlar ben 57 kıloyum ve basen bölgem var biraz lütfen yardım edinnn fikir verinnn

Arkadaşlar selam ben Antalya da laser liposuction ya da klasik liposuction yaptır ak istiyorum üst bacaklarımdan. Antalya da bu ameliyatı olan var mı dr tavsiye edebilecek olan var mı ?

Arkadaşlar selam ben Antalya da laser liposuction ya da klasik liposuction yaptır ak istiyorum üst bacaklarımdan. Antalya da bu ameliyatı olan var mı dr tavsiye edebilecek olan var mı ?
Herkese merhaba,ben 14 martta lazer liposuction oldum.Gobek,bel,bacak içi.operasyon 5 saat sürdü. 4.8 litre yag alindi.1 gece hadtanede yattim.2 gun boyunca kanli sızıntı oluyor.hem de korsenin üzerinde kuruyor,maalesef 3 gun boyunca korseyi çıkartamiyorsunuz.3 günün sonunda aldiginiz duş 10 dakikayi gecmeyecek sekilde ılik su ile yapılması gerekiyor.Vücudumda 11 tane delik saydim.Sosyal medya da yazan palavralara inanmayin.2 saatte evinize gidersiniz falan diyorlar ya,kulliyen yalan.ha ama tek bolge yaptirirsaniz gidersiniz,ama o bolge sadece basen olursa anladigim kadarıyla. Ağri cok,ozellikle yataktan doğrulurken,hala odemlerim var,araba kullanirken kasisler de bile acıyor.belden dize kadar mosmordum,ama 2hafta da morluklar gecti.simdi korsemi yarim gun giyebilir mişim.Arlafaslar bir de anlasilmayan şey şu:lazer lipolide yaglar lazerle eritiliyor ama cekilmiyor,vücut kendisi atiyormuş,ama anladigim kafariyla goruntude cok bir farklılık olmuyor.lazer liposuction da yaglar lazerle eritilip vakumla cekiliyor.Su an görüntüm cok iyi,bol bol masaj yapmam gerekiyormus.Operasyon yaptiracak arkadaslara onerim,evde 4-5 gun kafar yardimci olacak birisi lazim.

Merhaba bende tam 1 ay önce bugün karın estetiği ve liposoction yaptırdım. bacaklarıma liposoction yapıldı 6-7 litre yağ almışlar karnımdan ve bacaklarımdan şuan hala sertlikler var bacaklarımda 1 aydır korse üzerimde hala. Vücudun tam şekil alması 2-3 ayı buluyor diyorlar. Bende İzmirde oldum ameliyatları. Ayrıca dediğiniz gibi şişlikler inmeden kilo belli olmuyor.

Kızlar merhaba liposuction ve meme küçültme operasyonu geçirdim. Bugün 8 gün oldu. Hala çok ödemim var ve ayak bileğim şişiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Merhaba arkadaslar,

ben tam 4 hafta önce vaser liposuction yaptirdim Istanbul'da. Dr. Yener Demirtas yapti bu ameliyati.
Tam 12 Litre Yyag alindi bacaklarim dan (lipödem sorunum var). Bacaklarim 360 derece kalcadan bilege kadar islem gördü ve hala agri cekiyorum. Ilk bes gün cok acili gecti, hatda ilk 3 gün yerimden kalkamadim ve sonda bagliydi. Her kalkmak istedigimde basim döndü ve bayildim. Hastane de olmak cok avantajliydi , zaten agir bi ameliyat bu ve kotnrol altinda tuttulmasi gerekiyordu.
3 bucuk hafta sonra calismaya basladim cünkü otururken aci cekiyorum ve bu yüzden önceden baslamam mümkün degildi. Arada ayaga kalkiyorum ve yürüyorum is yerinde.
Sormak istediginiz sorular varsa sorabilrisiniz canlar.

Kızlar merhaba liposuction ve meme küçültme operasyonu geçirdim. Bugün 8 gün oldu. Hala çok ödemim var ve ayak bileğim şişiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Tam ödemin atilmasi 3-6 ay sürebilyior hatda tamamen iyilesmesi 1 sene. Bunlar gayet normal. Benimde hala sis bacaklar ve bilekler.

kızlarr merhaba benim arkadssımın bölgesel sorunları vardıı,basenn vebcak arası ne kadar kılo verirse versin genetik fktörlerden dolayı gııtmıyordu.Doktor önerisiyle işlem yaptırdık 6.seanstan sonra bölge tamamen düzleşti zatenn ilk seansta bile farkediliyor incelme eger isterseniz yardımcı olabilirim ?

Canim oncesi ve sonrasi foton varsa ozelden gonderirmisin? Bende senin ameliyat oldugunda ki kilodayim..

Merhaba,
Cok Gecmis olsun, ben de ust bacak ici liposuction yaptirip, alt bacaga yag transfer ettirmek istiyorum. Sizin liposuction islemi ne kadara mal olmustu?

Bugün 17. Günüm, çenemin altında dalgalanma var, başımı yukarı çok fazla kaldıramıyorum, başımı geri atamıyorum, zorlayınca çok geriliyor, sanki yapışmış ve açılmıyor ayrıca çene altı dalgalanma belirginleşiyor.kızım boynumu ısıtıp, mümkün olduğunca geri alarak, sert bir masaj yapıyor, o zaman biraz açılıyor. Ayrıca Türkçe kaynaklarda bu durumla ilgili bir şey bulamadık ama ingilizce kaynaklarda buna "lumpy neck" deniyor yani topaklı boyun deniyor ve vaser liposuction sonrası oluşan boyun. Scar balls da çıkıntıya deniyormuş. 6-8 ay arası kendiliğinden geçeceğini yazmışlar

Eklentiler

• IMG_20200922_095549.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 820
  • IMG_20200922_095605.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 521
  • IMG_20200922_095615.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 565
  • IMG_20200922_095610.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 431
  • PhotoGrid_1600758039403.jpg
    404,2 KB · Görüntüleme: 366
  • PhotoGrid_1600758001064.jpg
    373,1 KB · Görüntüleme: 418
  • PhotoGrid_1600758069343.jpg
    370,2 KB · Görüntüleme: 382
  • PhotoGrid_1600757963833.jpg
    369,6 KB · Görüntüleme: 443
Arkadaşlar uyluk içine lipo hangi teknik olursa olsun yaptırmayın arkadaşıma yapıldı ve zaman içerisinde biraz da kilo verince deriler burus burus oldu. Bir sürü doktora gitti germe dısında hic bir cözüm yok bütün doktorlar uyluk içi derisi cok incedir yapılmaması lazım dedi. Korkunc görünüyor hic tavsiye etmem. Çok üzücü bir durum malesef gerdirince de boydan boya iz kalacak böyle yasamaya mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…