Herkese merhaba,ben 14 martta lazer liposuction oldum.Gobek,bel,bacak içi.operasyon 5 saat sürdü. 4.8 litre yag alindi.1 gece hadtanede yattim.2 gun boyunca kanli sızıntı oluyor.hem de korsenin üzerinde kuruyor,maalesef 3 gun boyunca korseyi çıkartamiyorsunuz.3 günün sonunda aldiginiz duş 10 dakikayi gecmeyecek sekilde ılik su ile yapılması gerekiyor.Vücudumda 11 tane delik saydim.Sosyal medya da yazan palavralara inanmayin.2 saatte evinize gidersiniz falan diyorlar ya,kulliyen yalan.ha ama tek bolge yaptirirsaniz gidersiniz,ama o bolge sadece basen olursa anladigim kadarıyla. Ağri cok,ozellikle yataktan doğrulurken,hala odemlerim var,araba kullanirken kasisler de bile acıyor.belden dize kadar mosmordum,ama 2hafta da morluklar gecti.simdi korsemi yarim gun giyebilir mişim.Arlafaslar bir de anlasilmayan şey şu:lazer lipolide yaglar lazerle eritiliyor ama cekilmiyor,vücut kendisi atiyormuş,ama anladigim kafariyla goruntude cok bir farklılık olmuyor.lazer liposuction da yaglar lazerle eritilip vakumla cekiliyor.Su an görüntüm cok iyi,bol bol masaj yapmam gerekiyormus.Operasyon yaptiracak arkadaslara onerim,evde 4-5 gun kafar yardimci olacak birisi lazim.