• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuccion ve karın germe için dr Ve hastane önerisi olan varmı?

minu ve boncuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
7
1
1
45
Arkadaşlar yağ aldırma karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum hastane ve doktor önerisi olan varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz çok teşekkürler

Merhaba
Şehirin önemli değil sadece güvenilir olduğunu bilsem yeter hangi şehir olursa olsun giderim
Merhaba tekrar. Hangi şehir olursa yazmışsınız ancak belirtmek isterim ki. Yaşadığınız şehirde olmanız en mantıklısı bence. İlk 1 ay hem kontroller açısından hem de gelişebilecek her durum için doktorunuz ulaşabileceğiniz mesafede olmalı

Merhaba tekrar. Hangi şehir olursa yazmışsınız ancak belirtmek isterim ki. Yaşadığınız şehirde olmanız en mantıklısı bence. İlk 1 ay hem kontroller açısından hem de gelişebilecek her durum için doktorunuz ulaşabileceğiniz mesafede olmalı
İyi doktor neredeyse orda yaptır ben kendi şehirimde olmaya kalktım 3. Operasyon rezalet hale geldim şu an antalyadan doktor araştırıyorum 4. Operasyon yani düzeltme yaptırcam

İyi doktor neredeyse orda yaptır ben kendi şehirimde olmaya kalktım 3. Operasyon rezalet hale geldim şu an antalyadan doktor araştırıyorum 4. Operasyon yani düzeltme yaptırcam
Geçmiş olsun. İlgili mesajı gönderen arkadaş görür umarım. Ben kendi şehrinde olması gerektiğinin bana göre haklı sebeplerini belirttim. Tabii hangi şehir hangi doktor ve hastane olacağı çok önemli..

Merhaba geç cevap verdiğim için özür dilerim benim için önemli olan doktorun güvenilir olması olacağım ameliyattan pişmanlık yaşamam her halukarda yolculuk yapmam gerecek

Merhaba geç cevap verdiğim için özür dilerim benim için önemli olan doktorun güvenilir olması olacağım ameliyattan pişmanlık yaşamam her halukarda yolculuk yapmam gerecek
Rica ederim ne özürü ☺️ benim kontrollerim çok sık olduğu için aynı şehirde olmasını önerdim. Tabii siz hangi şehirdesiniz,şartlarınız ne bilemem.En doğru kararı siz vereceksiniz 👍🏻

Back
X