• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LİPOSACTION

ilkcrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
6
4
36
Tekirdağ
Göbek bölgeme LİPOSACTION yaptırmak istiyorum. Fiyatlarını bilen yaptıran memnun kalan var mı ? Özellikle fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Göbek bölgeme LİPOSACTION yaptırmak istiyorum. Fiyatlarını bilen yaptıran memnun kalan var mı ? Özellikle fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Bende salı göğüs ameliyatı olucam bir ay sonrada lazer liposakşın inşallah sonuçları güzel olur benimde göbek ve yan simitlere yapılcak

selam canım bende yakın zamanda bir kaç doktora sordum fiyatlar uçmuş gidiyor.biri göbek için 8.000 sonraki her bölüm için 2.500 tl dedi.diğeri göbek ve yan simitler için 16.000 TL dedi ben şok :)

selam canım bende yakın zamanda bir kaç doktora sordum fiyatlar uçmuş gidiyor.biri göbek için 8.000 sonraki her bölüm için 2.500 tl dedi.diğeri göbek ve yan simitler için 16.000 TL dedi ben şok :)
Öyle canım napalım bir kereliğine vericez yarın göğüs ameliyatım var bakalım onu atlatayım geriye liposakşın kalıyor

Öyle canım napalım bir kereliğine vericez yarın göğüs ameliyatım var bakalım onu atlatayım geriye liposakşın kalıyor

neden aynı anda olup kurtulmuyorsun canım iki kez üst üste neden narkoz alıyorsun?çok geçmiş olsun göğüs ameliyatında ağrı sızı olmuyor diye biliyorum.inşallah bir an önce kalkarsın ayağa.

OMG!! :) Bende şok.
Göğüs için birşey diyemem ama bacak basen yağlar için düzenli spor yapıp biraz sabretsenizo_O çok pahalı yaa ne bileyim bir de lipo sonrası bi sağlıklı yaşam gibi diyetler oluyor mu sonuçta popo bu benim de çikolata yiyincee büyüyor birz kesip squat yapıyorum gidiyor:oops: Yani sonrada yine kilo alma ihtimaliniz olmuyor mu? İki kere de narkoz alacaksınız...

OMG!! :) Bende şok.
Göğüs için birşey diyemem ama bacak basen yağlar için düzenli spor yapıp biraz sabretsenizo_O çok pahalı yaa ne bileyim bir de lipo sonrası bi sağlıklı yaşam gibi diyetler oluyor mu sonuçta popo bu benim de çikolata yiyincee büyüyor birz kesip squat yapıyorum gidiyor:oops: Yani sonrada yine kilo alma ihtimaliniz olmuyor mu? İki kere de narkoz alacaksınız...

çok haklısın canım.4 ay sonra düğünüm var da o yüzden iyice tribe girdim :) bir de iyileşme süresi çok zor ve uzun lipo da olan arkadaşlarım var.boğazı tutmak şart..

ooo anladım :)
kaç kilo fazlanız olduğnu düşünüyorsunuz ona göre yorum yapıcam:)

neden aynı anda olup kurtulmuyorsun canım iki kez üst üste neden narkoz alıyorsun?çok geçmiş olsun göğüs ameliyatında ağrı sızı olmuyor diye biliyorum.inşallah bir an önce kalkarsın ayağa.
Küçük çocuğum var canım parça parça olması daha iyi benim için bir ay sonrasında ayarladık liposakşını yoksa bende ikisi bir arada olsun isterdim ama çocuk açısından öyle oldu

Göğüs ameliyatını oldum bugün canım çok sorunsuz güzel gidiyor şimdilik haftaya salı sende bildir nasıl geçtiğimi

Fiyatlar çok yüksekmiş. 1 ay geçmesine rağmen iyileşme olmayanlar varmış LİPOSACTION da. Geçmiş olsun elifizmirsare

Back