Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LİPOSACTION
- Konu Sahibi ilkcrn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- diyeet estetik liposakşın zayıflama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2017
- 55
- 18
- 3
- 43
Bende salı göğüs ameliyatı olucam bir ay sonrada lazer liposakşın inşallah sonuçları güzel olur benimde göbek ve yan simitlere yapılcakGöbek bölgeme LİPOSACTION yaptırmak istiyorum. Fiyatlarını bilen yaptıran memnun kalan var mı ? Özellikle fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Bende salı göğüs ameliyatı olucam bir ay sonrada lazer liposakşın inşallah sonuçları güzel olur benimde göbek ve yan simitlere yapılcak
Fiyat hakkında bilginiz var mı peki? Göğüs silikon mu yatıracaksınız?
- 14 Kasım 2017
- 55
- 18
- 3
- 43
Lazer liposakşın 7 bin göğüs 12 bin anlaştık canım liposakşın yan simitlere ve göbeğe olucak sadeceFiyat hakkında bilginiz var mı peki? Göğüs silikon mu yatıracaksınız?
- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Göbek bölgeme LİPOSACTION yaptırmak istiyorum. Fiyatlarını bilen yaptıran memnun kalan var mı ? Özellikle fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
selam canım bende yakın zamanda bir kaç doktora sordum fiyatlar uçmuş gidiyor.biri göbek için 8.000 sonraki her bölüm için 2.500 tl dedi.diğeri göbek ve yan simitler için 16.000 TL dedi ben şok :)
- 14 Kasım 2017
- 55
- 18
- 3
- 43
Öyle canım napalım bir kereliğine vericez yarın göğüs ameliyatım var bakalım onu atlatayım geriye liposakşın kalıyorselam canım bende yakın zamanda bir kaç doktora sordum fiyatlar uçmuş gidiyor.biri göbek için 8.000 sonraki her bölüm için 2.500 tl dedi.diğeri göbek ve yan simitler için 16.000 TL dedi ben şok :)
- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Öyle canım napalım bir kereliğine vericez yarın göğüs ameliyatım var bakalım onu atlatayım geriye liposakşın kalıyor
neden aynı anda olup kurtulmuyorsun canım iki kez üst üste neden narkoz alıyorsun?çok geçmiş olsun göğüs ameliyatında ağrı sızı olmuyor diye biliyorum.inşallah bir an önce kalkarsın ayağa.
- 11 Nisan 2011
- 1.170
- 872
- 123
selam canım bende yakın zamanda bir kaç doktora sordum fiyatlar uçmuş gidiyor.biri göbek için 8.000 sonraki her bölüm için 2.500 tl dedi.diğeri göbek ve yan simitler için 16.000 TL dedi ben şok :)
OMG!! :) Bende şok.
Göğüs için birşey diyemem ama bacak basen yağlar için düzenli spor yapıp biraz sabretseniz çok pahalı yaa ne bileyim bir de lipo sonrası bi sağlıklı yaşam gibi diyetler oluyor mu sonuçta popo bu benim de çikolata yiyincee büyüyor birz kesip squat yapıyorum gidiyor Yani sonrada yine kilo alma ihtimaliniz olmuyor mu? İki kere de narkoz alacaksınız...
- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
OMG!! :) Bende şok.
Göğüs için birşey diyemem ama bacak basen yağlar için düzenli spor yapıp biraz sabretseniz çok pahalı yaa ne bileyim bir de lipo sonrası bi sağlıklı yaşam gibi diyetler oluyor mu sonuçta popo bu benim de çikolata yiyincee büyüyor birz kesip squat yapıyorum gidiyor Yani sonrada yine kilo alma ihtimaliniz olmuyor mu? İki kere de narkoz alacaksınız...
çok haklısın canım.4 ay sonra düğünüm var da o yüzden iyice tribe girdim :) bir de iyileşme süresi çok zor ve uzun lipo da olan arkadaşlarım var.boğazı tutmak şart..
- 14 Kasım 2017
- 55
- 18
- 3
- 43
Küçük çocuğum var canım parça parça olması daha iyi benim için bir ay sonrasında ayarladık liposakşını yoksa bende ikisi bir arada olsun isterdim ama çocuk açısından öyle olduneden aynı anda olup kurtulmuyorsun canım iki kez üst üste neden narkoz alıyorsun?çok geçmiş olsun göğüs ameliyatında ağrı sızı olmuyor diye biliyorum.inşallah bir an önce kalkarsın ayağa.
- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
- 14 Kasım 2017
- 55
- 18
- 3
- 43
- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Göğüs ameliyatını oldum bugün canım çok sorunsuz güzel gidiyor şimdilik haftaya salı sende bildir nasıl geçtiğimi
çok geçmiş olsun canım..toparlarsın eminim.zor olan lipo diyor herkes fena tırsıyorum :)
- 14 Kasım 2017
- 55
- 18
- 3
- 43
Teşekürler canım göğüs de sandığım kadar toz pembe değilmişçok geçmiş olsun canım..toparlarsın eminim.zor olan lipo diyor herkes fena tırsıyorum :)
- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Teşekürler canım göğüs de sandığım kadar toz pembe değilmiş
ben hala tamamen karar veremiyorum canım ya vallahi napıcam bilmiyorum gizli saklı.