liposaction Yaptırdım sonunda.....

Canim simdi beni gercekten korkuttun. Bende karin ve belden lazer lipo yaptirmak istiyorum ama senin yazdiklarini okudukca eyvahlar olsun diyorum Hangi doktorda yaptirdin ??? Ben Ercan K. düsünüyorum.

Burda yazmak istemiyorsan bana özel mesaj atarmisin canim.

bende yaklaşık 2.5 hafta önce yaptırdım,morluklar geçti,ödem hala tam geçmedi,havalar sıcak onunda etkisi var.ben ve yan basenden oldum.ben şu an için sonuçtan memnunum,asıl sonucu görmek için 2 ay sürekli bir umut dolaşıcam.korseyi hala takıyorum ama normalde ameliyat sonrası 3 hafta yeterli,ben dayanabildiğim kadar takıcam.başka deneyimli arkadaşlardan bilgi almak isterim.mesela sarkma oluyo demişsiniz.yaşam tarzınızı merak ettim...spor yaparken bile sarkıyor mu mesela??

Sarkam olmaz merak etme canım .Kilona dikkat et kilo alma spora gerek yok .Ben 2 sene önce yaptırdım yaşımda ileri ama ne sarkma ne de kötübir şey var.18 yaşındaki halimden daha güzel durumdayım.Tabiki memnun olayan arkadaşların ya doktorları iyi yapmamışlardır ya da fazla kilo vardır.Ama sonuçtan şu anda memnunsan , kesinlikle emin ol ki daha da güzel olacaksın.Sarkma asla olmaz .

bende düşünuyorum..geçmiş olsun..

canım memede de 3 gün şehir efsanesi.2. hayal kırıklığı yaşama diye yazıyorum. ben 16. günümdeyim.sağlam acı çekiyorum hala. şekli şemali iyi Allahtan. acı geçerse değer ama bu acı ara ara da kendini gösterirse amaaann....

öyle böyle 3 sene olmuş arkadaşlar...simitler sarkmıyor ama göbekte iyi düşünün derim cidden alttaki yağ tabakası alındığı için göbek derisi gerginliğini kaybediyor ve sarkıyor iştebacak içlerine asla yaptırmayın.sonraki görüntü selülitli gibi duruyor.şu samart lipo işi daha iyi gibi duruyor.onu bir araştırın.normal lipoda sadece simitler ve arka kanatlarda iyi oldu bu iş.gıdığımdanda almıştı doktor,şimdi zayıflayınca gıdım çizgi çizgi oldu. ve ne odu...SARKTI.....iyi düşünmek lazımmış diycem ama hepimiz elimizden geleni yapıp sonuç alamadığımız için bu lipo işlerine girmedik mi zaten...şimdi habire spor yapıyorum anasını.....koş dur işin yoksa.fit olmazsam noooluyooo,SARKIYOOOO.bu doktor bana düzenli spor alışkanlığı kazandırdı.sayesinde dalgalar belli olmasın derim pörtlemesin diye habire egzersideyim.....çıkan yağları alnıma enjekte ettireyim fantaziside yapmayın.çünkü ben onuda yaptım...alnımda 3-5 çıkıntıyla eriyene kadar 7 ay dolandım.sorun dr.iyiydi kötüydü değilde şans galiba....olmak isteyenlere bol şans dilerim.....en iyi anlayacaklardan biriyim çünkü bu son çareleri...benimki böyle oldu ama belki sizde daha iyi olur...

Son düzenleme:

ya var ya sana teşekkür mü etsem bilemedim belki okuyan arkadaşlar kızacak ama benim bi 5 kilo fazlam var ve nedense hayatımda ilk kez kiloya takıntı yaptım şimdi bir yıldır meme büyütme ameliyatı için savaş veriyorum diyim ama ara ara aklıma da gelmiyo değildi ya kücük ayva göbekten de mi kurtulsam diye sonra saçmalama deyip caydırıyorum kendimi çünkü cidden genel vücut olarak iki çocuk annesine göre gayet zayıfım yalnız buaralar bi 6 aydır müthiş iştahım açık o yüzden vereceğime inanmıyorum nedense HAYATIMDA KENDİMİ HAMİLELİKLERİM DIŞINDA HİÇ GÖBEKLİ GÖRMEDİM HEP DÜMDÜZ BİR KARIN VE ÇOK FİT Bİ VÜCUDUM VARDI O YÜZDEN ŞİMDİ BİRAZ GÖBEK YAPINCA YOK BU GİTMEZ ARTIK ESKİSİ GİBİ OLAMAZ ARTIK DİYE HAYIFLANIYORUM ama seni okuyunca tamamen sildim attım kafamdan

Canım merhaba .Bende 2 sene önce yaptırdım lipo işlemini .Senin yazılarını o zamanda takip etmiştim .Dürüst anlatımın harika espri anlayışın ve yazı dilin çok güzel .Yazmadan edemedim .Seni kocaman sevgiyle öpüyorum.

Tam 1 hafta once tumesan lipo yaptirdim. Doktor Arda Katircioglu. Bel, karin bolgesinden. Bu uzerime giyen shey neydi ya, korse, onu chikarinca hich yapmamish gibi duruyorum. Ne kadar da oyle. Dururum bilmem. Agrilar feci. Oldum dirildim. Shimdi kashinma bashladi. Pishmanim. Sonrasini bilmem.

canım bacılarım...yapmayın sakın...baktım 5 sene geçmiş,bu işlemi yaptıralı...göbek alt derim sarkık.şöyle elle tutunca hallice 3 parmak kalınlığında.spor yapıyorum,alt karın kasım epey sağlam ama üstünde yağ yok.dolayısıyla pörsümüş bir deri çıkıntım var.yan tarafta simitlerim yine çıktı.şöööyyyleee loplucanasından.bacak içi ön kısımda sarkma oldu.liponun kanül dalgalanmalarıda bacak,karın bölgemde belirgin.gıdımı hiç sormayın bile...boynum bildiğiniz sarktı.3 katta derin çizgi var.neymiş:yağ vücut için gerekliymiş....boyun derime dolgu yaptırdım,çizgi hafiflesin diye(oysa sanmiştım ki ben,ömür boyu yağsız,ince ve mutlu dolanıcam ortalarda... yağlanmışlık psikolojisi öyle pis bişey ki;ömür boyu kurtulacak yöntemler ararken,yanlış sonuçlar alabiliyoruz.benim karın abdominoplastiye doğru gider gibi.sürekli karnımı içe çekerek dolanamam ki...bu sarkmış deri başka türlü gitmez...olay şudur :bi de memem olsun demiştim.allahtan onlar da durum iyi ama vücut bir bütün.simitler yandan,sarkmış deri önden olunca,muhteşem göğüslerimle ben tombiş bir fıçı görünümüne kavuştuk:)))meme varsa bel ince olicek ki görüntü düzgün dursun...5 yıl sonrası bendeki durum budur arkadaşlar....

ne öğrendik bakalımmmm..estetiğe bir bulaştın mı gerisi geliyormuş:)))4 gün önce lazer lipo basen ve karnıma yapılıp, mini abdominoplasti da karnıma yapıldı.çok konforlu oldu bu sefer.lazer delikleri sinek ısırğı gibi.ağrı,sızı yok.karnımdan, göbek altı 2 karış kadar deri toplayıp biçmişler.kaslar sağlam olduğundan plikasyon yapmayıp,göbek altından deri çıkarımı yapılmış.2 hafta korse,eğik yürüme önerisiyle sonuçları beklemekteyim.bu sefer toplanmıştır umarım.ilk liopom berbat ve sıkıntılıydı anlatmıştım.benimki de bir komplikasyon hikayesi oldu işte.bu yapılan da revüzyon.gelişmeleri yazarım yine....ama memelerim iyi şükür:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…