sevgili dostlar!1sene geçti.bacaklarımın iç kısmında dalgalanmalar var.göbekimdede.veee artık göbek yağım yok lakin sarkmış bir göbek derim var.kilom 55(kendi çabalarımla)sütyen çizgimdeki fazlalık yok ama sırttan var.hani askılı body giyince şişen tombidik, halen duruyor.arka simitlerimde küçüldü ama yinede var.gıdıdan alınmıştı birazda,gıdımdada sarkma var.(vallahi düzenli sporda yapıyorum).druma bir daha hiç gitmedim.olan olmuş nap'cak yeni ameliyat mı?hayatda olmam.komplikasyon olmuş belli...nasıl güveneyim tekrar şimdi ben?tek ve çabuk işe yarayan yer kursağım oldu.halt yedim ben kızlar....herkezde böyle olmamış pek, k.k. dan okuduklarımda.bana denk geldi sanırım bu işe karşı çıkanlar haklı işte,girintili ve çıkıntılıyım,kendime kızıyorum.bendeki durum budur kızlar...komplikasyon oluncada böyle oluyor işte....not:hani çok ilgili alakalı dr. diyorlar ya,bir kere aramadı vallahi!hadi ben küstüm aramadım,hani hastasına çok ilgiliydi bu doktor?
bende yaklaşık 2.5 hafta önce yaptırdım,morluklar geçti,ödem hala tam geçmedi,havalar sıcak onunda etkisi var.ben ve yan basenden oldum.ben şu an için sonuçtan memnunum,asıl sonucu görmek için 2 ay sürekli bir umut dolaşıcam.korseyi hala takıyorum ama normalde ameliyat sonrası 3 hafta yeterli,ben dayanabildiğim kadar takıcam.başka deneyimli arkadaşlardan bilgi almak isterim.mesela sarkma oluyo demişsiniz.yaşam tarzınızı merak ettim...spor yaparken bile sarkıyor mu mesela??
arkadaşlar,32 yaşında bir doğum yapmış,göbekli,simitli,bir bayanım.yada dım.:)kkda ne var ne yoksa okudum hani lipo için.biri dr. önerse netden girip,seceresini okuyordum vallahi.o teknik,bu teknik,sonra şu korse,aman sonunda kötü olan derken,battı balık yan gider dedim nebil bozdağana oldum.aslında her şey memelerimin yanında ikinci meme gibi duran çıkıntılarla başlamıştı:)yazın askılı giysem fışkırır,üst bedenim altımdan geniş durur,kastıra kastıra mont içine girerim filan.doğum yapalı 5 sene oldu,sırtım,koltuk altım hayatda erimedi.sezeryandan sonra göbekte erimiyor....nebil beyi bir arkadaş önermişti.tetkiklerimi devletde yaptırdım.gittim oldum.ha bir de gıdı rica ettim.(anlayacağınız neremde yağ varsa).sağolsun,problem olmayınca hepsini yapmış 3 saatde.çok tatlı bir adam.genel oldum.ancak o okuduğumuz 4 günde iş başı filan yalanmış kızlar.bir kere her yerim mosmor.korse yi wc. için indirmek işkence,giymek daha çok acıtıyor.ortadaki özel delikten yapacakmışım.ybulaştırmadan yapabilen olduysa elini öperim.sağ sol dönüp,yatamıyorsun bile.5.günümdeyim daha yeni rahatladım.habirede ağrı kesici yutuyorum.yani olay eziyetli.kafadan 1 haftayı gözden çıkarın.oldum,15güne deniz olayı hiç sanmam.15 güne insana benzersem şaşarım.hele o ameliyat sonrası yapıştırılan bantların çıkarılması....öldüm,öldüm...velakin umutluyum.bir kaç aya çıkıntısız vücuduma bakarken umarım değdi diyeceğim.bunları niye yazdım,birilerinden okusaydım böyle diye,gidip gizlice olmaz,birde eve rezil olmazdımherkez hop hemen ayak,iş başı filan yazmıştı.neyse,arada girdikçe gelişmeleri yazarım.düzgün mü,işe yaradı mı diye.olan olmayan herkese geçmiş olsun hakikaten geçiyor yani....
geçmiş olsun arkadaşlar...epeydir yazmıyordum.öyle böyle 2 sene olmuş.bayağı bir topladı vücudum.çokcada kilo verdim(sporla)53 kiloyum şu an.ama göbek bölgem dalgalı hala.çok kilo verirsm daha kötü görünüyor,o yüzden hafif göbek çıkarmaya çalışıyorum:26:lipolu yerler sarkıyor arkadaşlar, ne yazık ki...oysa benim vücut acayip de çabuk toplanır dı..olunası işlem pek değilmiş ama o dönem denize düşen yılana sarılır durumuyduk:)akıllandım mı? hayıııırrrrr tabiki, de...19 marta randevu aldım...meme taktırcamo da yoktu bende.vermeyince mabud neylesin mahmut durumuyla dr. lara para ver dur işte lipoda gözüm korktu ya her gün vaz mı geçsem diyorum.aklını mı kaybettin otur işte 65 beden memelerinle diyorum,yarın bi gün yeni teknoloji çıkar ,bir aşı pıt ...sabaha insan memesi olursun diyorum,zaten kalem testini su içinde geçer bu memeler en az 20 sene daha diyorum......meme forumunu okuyup vazgeçiyorum. bu sefer aman 3 günmüş acısı diyorum,6aya pek bir güzel oluyolarmış diyorum,niye benimde telsiz,desteksiz dantel süytenlerim olmasın diyorum,aşağı bakınca topuklarım görmeyeyim bende diyorum....ertesi gün aşı çıkar belki diye yine vazgeçiyorum....bu sefer ev ahalisinin haberi var tabi ki:)yazrım yine arkadaşlar bu ameliyat nasıl oluyormuş diye.sanırım meme forumuna trans fer olurum.dua edin olur mu?bu sefer şansım yaver gitsin......
öyle böyle 3 sene olmuş arkadaşlar...simitler sarkmıyor ama göbekte iyi düşünün derim cidden alttaki yağ tabakası alındığı için göbek derisi gerginliğini kaybediyor ve sarkıyor iştebacak içlerine asla yaptırmayın.sonraki görüntü selülitli gibi duruyor.şu samart lipo işi daha iyi gibi duruyor.onu bir araştırın.normal lipoda sadece simitler ve arka kanatlarda iyi oldu bu iş.gıdığımdanda almıştı doktor,şimdi zayıflayınca gıdım çizgi çizgi oldu. ve ne odu...SARKTI.....iyi düşünmek lazımmış diycem ama hepimiz elimizden geleni yapıp sonuç alamadığımız için bu lipo işlerine girmedik mi zaten...şimdi habire spor yapıyorum anasını.....koş dur işin yoksa.fit olmazsam noooluyooo,SARKIYOOOO.bu doktor bana düzenli spor alışkanlığı kazandırdı.sayesinde dalgalar belli olmasın derim pörtlemesin diye habire egzersideyim.....çıkan yağları alnıma enjekte ettireyim fantaziside yapmayın.çünkü ben onuda yaptım...alnımda 3-5 çıkıntıyla eriyene kadar 7 ay dolandım.sorun dr.iyiydi kötüydü değilde şans galiba.... olmak isteyenlere bol şans dilerim.....en iyi anlayacaklardan biriyim çünkü bu son çareleri...benimki böyle oldu ama belki sizde daha iyi olur...
geçmiş olsun arkadaşlar...epeydir yazmıyordum.öyle böyle 2 sene olmuş.bayağı bir topladı vücudum.çokcada kilo verdim(sporla)53 kiloyum şu an.ama göbek bölgem dalgalı hala.çok kilo verirsm daha kötü görünüyor,o yüzden hafif göbek çıkarmaya çalışıyorum:26:lipolu yerler sarkıyor arkadaşlar, ne yazık ki...oysa benim vücut acayip de çabuk toplanır dı..olunası işlem pek değilmiş ama o dönem denize düşen yılana sarılır durumuyduk:)akıllandım mı? hayıııırrrrr tabiki, de...19 marta randevu aldım...meme taktırcamo da yoktu bende.vermeyince mabud neylesin mahmut durumuyla dr. lara para ver dur işte lipoda gözüm korktu ya her gün vaz mı geçsem diyorum.aklını mı kaybettin otur işte 65 beden memelerinle diyorum,yarın bi gün yeni teknoloji çıkar ,bir aşı pıt ...sabaha insan memesi olursun diyorum,zaten kalem testini su içinde geçer bu memeler en az 20 sene daha diyorum......meme forumunu okuyup vazgeçiyorum. bu sefer aman 3 günmüş acısı diyorum,6aya pek bir güzel oluyolarmış diyorum,niye benimde telsiz,desteksiz dantel süytenlerim olmasın diyorum,aşağı bakınca topuklarım görmeyeyim bende diyorum....ertesi gün aşı çıkar belki diye yine vazgeçiyorum....bu sefer ev ahalisinin haberi var tabi ki:)yazrım yine arkadaşlar bu ameliyat nasıl oluyormuş diye.sanırım meme forumuna trans fer olurum.dua edin olur mu?bu sefer şansım yaver gitsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?