sevgili dostlar!1sene geçti.bacaklarımın iç kısmında dalgalanmalar var.göbekimdede.veee artık göbek yağım yok lakin sarkmış bir göbek derim var.kilom 55(kendi çabalarımla)sütyen çizgimdeki fazlalık yok ama sırttan var.hani askılı body giyince şişen tombidik, halen duruyor.arka simitlerimde küçüldü ama yinede var.gıdıdan alınmıştı birazda,gıdımdada sarkma var.(vallahi düzenli sporda yapıyorum).druma bir daha hiç gitmedim.olan olmuş nap'cak yeni ameliyat mı?hayatda olmam.komplikasyon olmuş belli...nasıl güveneyim tekrar şimdi ben?tek ve çabuk işe yarayan yer kursağım oldu.halt yedim ben kızlar....herkezde böyle olmamış pek, k.k. dan okuduklarımda.bana denk geldi sanırım
bu işe karşı çıkanlar haklı işte,girintili ve çıkıntılıyım,kendime kızıyorum.bendeki durum budur kızlar...komplikasyon oluncada böyle oluyor işte....not:hani çok ilgili alakalı dr. diyorlar ya,bir kere aramadı vallahi!hadi ben küstüm aramadım,hani hastasına çok ilgiliydi bu doktor?
Canim simdi beni gercekten korkuttun. Bende karin ve belden lazer lipo yaptirmak istiyorum ama senin yazdiklarini okudukca eyvahlar olsun diyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Burda yazmak istemiyorsan bana özel mesaj atarmisin canim.