bonbon ne durumdasın canım merak ediyorum.
arkadaşlar,32 yaşında bir doğum yapmış,göbekli,simitli,bir bayanım.yada dım.:)kkda ne var ne yoksa okudum hani lipo için.biri dr. önerse netden girip,seceresini okuyordum vallahi.o teknik,bu teknik,sonra şu korse,aman sonunda kötü olan derken,battı balık yan gider dedim nebil bozdağana oldum.aslında her şey memelerimin yanında ikinci meme gibi duran çıkıntılarla başlamıştı:)yazın askılı giysem fışkırır,üst bedenim altımdan geniş durur,kastıra kastıra mont içine girerim filan.doğum yapalı 5 sene oldu,sırtım,koltuk altım hayatda erimedi.sezeryandan sonra göbekte erimiyor....nebil beyi bir arkadaş önermişti.tetkiklerimi devletde yaptırdım.gittim oldum.ha bir de gıdı rica ettim.(anlayacağınız neremde yağ varsa).sağolsun,problem olmayınca hepsini yapmış 3 saatde.çok tatlı bir adam.genel oldum.ancak o okuduğumuz 4 günde iş başı filan yalanmış kızlar.bir kere her yerim mosmor.korse yi wc. için indirmek işkence,giymek daha çok acıtıyor.ortadaki özel delikten yapacakmışım.ybulaştırmadan yapabilen olduysa elini öperim.sağ sol dönüp,yatamıyorsun bile.5.günümdeyim daha yeni rahatladım.habirede ağrı kesici yutuyorum.yani olay eziyetli.kafadan 1 haftayı gözden çıkarın.oldum,15güne deniz olayı hiç sanmam.15 güne insana benzersem şaşarım.hele o ameliyat sonrası yapıştırılan bantların çıkarılması....öldüm,öldüm...velakin umutluyum.bir kaç aya çıkıntısız vücuduma bakarken umarım değdi diyeceğim.bunları niye yazdım,birilerinden okusaydım böyle diye,gidip gizlice olmaz,birde eve rezil olmazdımherkez hop hemen ayak,iş başı filan yazmıştı.neyse,arada girdikçe gelişmeleri yazarım.düzgün mü,işe yaradı mı diye.olan olmayan herkese geçmiş olsun hakikaten geçiyor yani....
halt yemişim... sakın olmayın.girintili,çıkıntılıyım.selülit görüntüsü var bacaklarımda.simitlerim aynen yerinde.üstelik düzenli sporda yapıyorum.acısı yanıma kar kaldı.....8 ay oldu bide....
halt yemişim... sakın olmayın.girintili,çıkıntılıyım.selülit görüntüsü var bacaklarımda.simitlerim aynen yerinde.üstelik düzenli sporda yapıyorum.acısı yanıma kar kaldı.....8 ay oldu bide....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?