liposaction Yaptırdım sonunda.....

bonbon

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
39
24
288
arkadaşlar,32 yaşında bir doğum yapmış,göbekli,simitli,bir bayanım.yada dım.:)kkda ne var ne yoksa okudum hani lipo için.biri dr. önerse netden girip,seceresini okuyordum vallahi.o teknik,bu teknik,sonra şu korse,aman sonunda kötü olan derken,battı balık yan gider dedim nebil bozdağana oldum.aslında her şey memelerimin yanında ikinci meme gibi duran çıkıntılarla başlamıştı:)yazın askılı giysem fışkırır,üst bedenim altımdan geniş durur,kastıra kastıra mont içine girerim filan.doğum yapalı 5 sene oldu,sırtım,koltuk altım hayatda erimedi.sezeryandan sonra göbekte erimiyor....nebil beyi bir arkadaş önermişti.tetkiklerimi devletde yaptırdım.gittim oldum.ha bir de gıdı rica ettim.(anlayacağınız neremde yağ varsa).sağolsun,problem olmayınca hepsini yapmış 3 saatde.çok tatlı bir adam.genel oldum.ancak o okuduğumuz 4 günde iş başı filan yalanmış kızlar.bir kere her yerim mosmor.korse yi wc. için indirmek işkence,giymek daha çok acıtıyor.ortadaki özel delikten yapacakmışım.ybulaştırmadan yapabilen olduysa elini öperim.sağ sol dönüp,yatamıyorsun bile.5.günümdeyim daha yeni rahatladım.habirede ağrı kesici yutuyorum.yani olay eziyetli.kafadan 1 haftayı gözden çıkarın.oldum,15güne deniz olayı hiç sanmam.15 güne insana benzersem şaşarım.hele o ameliyat sonrası yapıştırılan bantların çıkarılması....öldüm,öldüm...velakin umutluyum.bir kaç aya çıkıntısız vücuduma bakarken umarım değdi diyeceğim.bunları niye yazdım,birilerinden okusaydım böyle diye,gidip gizlice olmaz,birde eve rezil olmazdım:27:herkez hop hemen ayak,iş başı filan yazmıştı.neyse,arada girdikçe gelişmeleri yazarım.düzgün mü,işe yaradı mı diye.olan olmayan herkese geçmiş olsun hakikaten geçiyor yani....:60:

ne mutlu sana artık dümdüz göbeğinle hatta karın kaslarınla ii güzel hayatlar diliyorummmmmm...darısı bana ve dileyen herkezeeee:40:

amin arkadaşlar.bir de unutmuşum yazmayı, giderken en az 4çift pijama götürün,eskilerden olsun.şu ıslak teknik olayı ameliyat sonrası her yerden sızdırıyor.verilen serum dışarı çıkıyor.2gün sızdırdım ben:)sağolsunlar hastane formalarından verdilerde bana,öyle idare ettim.gömlekler çok ince,çıkınca çok üşüyorsunuz çünkü:)

canım çok geçmiş olsun.inşallahçektiğin eziyetlere değer.bende bacaklarımın ve kollarımın genetik olarak kalınlığından şikayetçiyim.lazer lıpo yu araştırıyorum.önce parayı bulacam.sonra istanbul yada izmir gibi bir yere tayin olmam lazım.bakalım.ama sendeki büyük cesaret.ailenden habersiz oldun demek:9:maliyeti ne kadar oldu canım?

vazer,lazer olayına olmadan önce bende baktım.ancak bu işiin en olumlu sonuç vereni normal liposaction.lipodan 4 ay önce karboxiterapiyide denedim.boş yere param gitti.hani ameliyat olmayayım diye.bende biraz meslek indirimi oldu,ancak 5000gibi bir rakamı gözden çıkarmak gerekiyor.nebil hoca ankarada cidden yaptığı işler iyi bilinen bir hekim.ketene ve murat beyide düşünmüştüm çünkü.ama kk daki bazı kızlar olumsuz yazılar yazınca vazgeçtim.iyiki bu site varda yorumları görebiliyoruz.şimdilik vücudumda değişiklik yok.dahada şişim.lipo sonrası en az iki eşofman gerektiğinide öğrenmiş olduk.ikide korse.yıkamalık.yanim maliyet gitgide çıkıyor.araba kullanma durumu bol acılı.her yere taksi.ailemde çaktı durumu,herkese itiraf.gıdım şiş vehafif mor.çıkan yağdanda alnıma eklemişlerdi,çıkıntılı ve şiş.ama 2 haftaya yayılırmış.ancak sadece %20 si kalıyormuş.değdimi şimdi?saydım 13
adet delik ve dikişim var.dün yarısı alındı.yani arkadaşlar,aman habersiz yapmayın,refakatli gidin.1 en güzeli 2hafta izin ayarlayın.sanırım 1 ayda şiş gezeceğiz,önemli görüşme,düğün bayram öncesi bu işe kalkmayın.6ayda vücut ancak oturacakmış ona göre hayal belirleyin.birde ben çok dayanıklıyımdır,bana böyle olduysa mızmızların vay haline.daha detay gelişme olursa yazarım.muhteşem yada berbat görünümlü olursamda yazarım,çünkü bende kk nü okuya okuya karar vermiştim.en azından olacak arkadaşlar hazırlıklı olur.niye bunları yazmamışlar ki?tüm vücut lipoda durum budur.yumurtaya can veren rabbim,tüm balıketli,türk lokumlarının yardımcısı olsun.:64::64:

sevgili bonbon seni kutluyorum kkda benim gibi yıllardır hertürlü yöntemi deneyip hala karasız kalan birsürü arkadaşımız oldugundan eminim senin bu kısır döngüğden çıkmış oluşlunu meddeeni cesaretini kutluyorum inşAllah deger diyorum

oncelikle gecmis olsun.ins.en kisa zamanda sagligina ve formuna kavusursun.:71:
boyun ve kilon kacti.ve kac gr.yag alindi....

lipoda önce kilo vermek gerekiyrmuş yaptırmadan önce.Siz kilo verdinizmi?YOksa şişmanlarda (ki ben 85 devirdim)gidip olsam olurmu:18:

iyi temennileriniz için sağolun arkadaşlar.soruları cevaplayayım hemen.3lt.yağ alınmış.zayıflayıp olursanız lipoyu daha iyi ama versek nekadar verecez ki allahaşkına?boy 166,kilo 61 idi benim.birde şekilsiz şişmanladık işte.kilo versemde aralarda, simit,oturunca katlanan göbek,sırt,koltuk altı yanları gitmiyor ki!şeklim yeni yeni oturmaya başladı.3haftayı geçtim hemen hemen.morluk kalmadı.ödem biraz var.cidden göğüs yanındaki çıkıntılarım yok oldu.göbek de azalmış gibi.daha diğer yerler aynı gibi.çok kaşınıyorum,normalmiş.en hoşuda hareket edince derim cırt diye ses çıkarıyor.yapışmışda ayrılmış gibi:1:buda normalmiş.bacak,göbek sarkma ihtimali en çok olan yerlermiş.o yüzden masaja başladım.biraz acıyor ama neme lazım.sarkar markar,acısada masajın gözüne vurdum vallahi.sıcak banyo yasak.korseyi çıkarmak için şafak sayıyorum artık.1ay yetermiş.arkadaşlar,şekil alayım diye giyilen bu korse olayı var ya,akıllara ziyan:52:24st.üstümde ve ben deli gibi kaşınıyorum.ya bir de 6ay sonra işe yaramamış olursa diye acayip tırsıyorum.gelişme olursa yazarım.sanırım asıl önemli olan 6 ay sonraki asıl sonuç olacak.:44:bu iş zayıflamadan öte şekillendirme.şişman ve göbekli olacağımıza,şişman ve göbeksiz olalım yine iyi.bence varsa kenarda paranız gidin olun.en azından bunuda denemedik demeyiz.işe yaramazsa zaten dahada iflah olmayız.etimiz,budumuzla barışır,lokmamızı saymayız.ama ya tutarsa, gelsin yaza bikiniler..........

Son düzenleme:
canı gönülden tebrik koyuyorum sana :) walla cesaretine hayran oldum.keşke bende bu cesareti göstersem sen de balık etliymişsin üstelik en cokta bundan etkilendim :) ben 62 kiloyum 160 cm boy yani öyle aşırı bi kilo hali yok vucudumda yaglarda dağınık simit vs yok yani heryer gayet balık eti :D
yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır oldu :) masallah nazar değmesin inşallah her gecen gün daha da iyi olursun ;)

valla mı?bak şimdi kimse bir şey demedi bana çatlakla ilgili!denir mi bacım bu,her yerimde çatlak arayıp durcam şimdi.demin baktım.yok bi şey.olurmu ki?ağrı geçti.sonrasında Allah var,çok ağrım oldu.sadece bir bölge olsa bu kadar olmazdı belki.her yere yapıldı işte.neredeyse 1ay olacak.ağrı,sızı kalmadı.ödem çok az var.ama daha farkedecek kadar incelmedim.:26:çatlarsam yazarım.doğumda bile çatlamamıştım.olursa çok üzülürüm.offf!çatlayacağım şimdi....

bonbon ne durumdasın canım merak ediyorum.

vallahi çok gelişme yok arkadaşım.inceldim ama olağanüstü değil.göbek iyi,sütyen çizgisindeki taşmalar iyi,bacak ve simitlerde hala değişme yok.2ay oldu neredeyse.hala eski kıyafetlerimleyim.çatlamadım ama derim girintili çıkıntılı.gitgide azalsada tırstım,kalırmı diye.gıdı ödemim geçmedi.hala gıdıklıyım.:50:6ay sonra birden farkedecekmiş.dr.öyle söyledi.şafak4ay.hala acıyor bazı yerlerim.haltmı yedim acaba diyede düşünmeye başladım.:58:

yaaa.canım benim inş 6 ay sonra iyi olursun canım.hala bazı yerlerim ağrıyor demişsin.şaşırdım buna .normalmiymiş sordunmu doktora? bende liposactionu düşünmeye başladım tabi parayı bulursam.3 sezeryandan sarkmış koyun kuyruğu gibi sallanan göbeğim var.arada yaz canım.merak ediyorum.

arkadaşlar,32 yaşında bir doğum yapmış,göbekli,simitli,bir bayanım.yada dım.:)kkda ne var ne yoksa okudum hani lipo için.biri dr. önerse netden girip,seceresini okuyordum vallahi.o teknik,bu teknik,sonra şu korse,aman sonunda kötü olan derken,battı balık yan gider dedim nebil bozdağana oldum.aslında her şey memelerimin yanında ikinci meme gibi duran çıkıntılarla başlamıştı:)yazın askılı giysem fışkırır,üst bedenim altımdan geniş durur,kastıra kastıra mont içine girerim filan.doğum yapalı 5 sene oldu,sırtım,koltuk altım hayatda erimedi.sezeryandan sonra göbekte erimiyor....nebil beyi bir arkadaş önermişti.tetkiklerimi devletde yaptırdım.gittim oldum.ha bir de gıdı rica ettim.(anlayacağınız neremde yağ varsa).sağolsun,problem olmayınca hepsini yapmış 3 saatde.çok tatlı bir adam.genel oldum.ancak o okuduğumuz 4 günde iş başı filan yalanmış kızlar.bir kere her yerim mosmor.korse yi wc. için indirmek işkence,giymek daha çok acıtıyor.ortadaki özel delikten yapacakmışım.ybulaştırmadan yapabilen olduysa elini öperim.sağ sol dönüp,yatamıyorsun bile.5.günümdeyim daha yeni rahatladım.habirede ağrı kesici yutuyorum.yani olay eziyetli.kafadan 1 haftayı gözden çıkarın.oldum,15güne deniz olayı hiç sanmam.15 güne insana benzersem şaşarım.hele o ameliyat sonrası yapıştırılan bantların çıkarılması....öldüm,öldüm...velakin umutluyum.bir kaç aya çıkıntısız vücuduma bakarken umarım değdi diyeceğim.bunları niye yazdım,birilerinden okusaydım böyle diye,gidip gizlice olmaz,birde eve rezil olmazdım:27:herkez hop hemen ayak,iş başı filan yazmıştı.neyse,arada girdikçe gelişmeleri yazarım.düzgün mü,işe yaradı mı diye.olan olmayan herkese geçmiş olsun hakikaten geçiyor yani....:60:

halt yemişim... sakın olmayın.girintili,çıkıntılıyım.selülit görüntüsü var bacaklarımda.simitlerim aynen yerinde.üstelik düzenli sporda yapıyorum.acısı yanıma kar kaldı.....:52:8 ay oldu bide....

Son düzenleme:
halt yemişim... sakın olmayın.girintili,çıkıntılıyım.selülit görüntüsü var bacaklarımda.simitlerim aynen yerinde.üstelik düzenli sporda yapıyorum.acısı yanıma kar kaldı.....:52:8 ay oldu bide....

öncelikle geçmiş olsun ama şaşırdım doğrusu..hiçbir fark yok mu yani şimdi:44::69:

Merhaba, konu üzerinden epey zaman geçmiş ama bonbon durumunu merak ettim.Sonuç ne? Umarım gelişmeler güzeldir.

Back