Liplift hakkında bilmeniz gerekenler

Xoxooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
7
7
Arkadaşlar merhaba ben daha önceden liplift yaptırdım doktorumda kendisi ilk etapta çok güzel ilgilendi minimum seviyede iz kalacağını söyledi fakat aradan baya zaman geçti yara izim gün geçtikçe belirginleşmeye başladı kendisine kontrollere gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi fakat zaman geçtikce izlerim de çukurlar oluşmaya başladı tekrar gittiğimde normal olduğunu böyle şeyler olabilceğini söyledi en başından söyleseydi yaptırmazdım resmen haritaya döndü iğrenç bir şekilde iz kaldı mesafe eski haline dönmek üzere siz siz olun bu işlemi asla yaptırmayın derim başka doktora kontrole gittim yanlış bir biçimde kesi yapıldığını söyledi ömer beye teşekkürlerimi iletiyorum böyle güzel bir iş çıkardığı için

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bu arkadaşımızın yazısını dikkate almadan burun konusunda iyi olduğu düşünülen bir başka doktor tarafından tavsiye edilen orta doğu özel hastanesine gittim liplift yaptırdım Tural fatullayev e 1 asla söylenilen gibi yapılmadı 2, 5. Ayım burNumun altında kırmızı bir Skar oluştu. İlaçlar kullanıyorum paramı talep ettim neyseki gönderildi ama ASLA YAPTIRMAYIN LİPLİF

merhaba doktorunuzun adı neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…