Banada atabilirmisiniz?Şu an müsait değilim ama eve gidince özelden atayım
Bu fotograflardaki oncesi ve sonrasi sanki farkli kisiler yada lipliften sonra dolguda yapilmis. Sonrasi resimlerinde cene yapilarindada bi miktar ucgenlesme var. Bilemedim tabiki benimki sadece bi his.Merhabalar liplift işlemi yaptıran arkadaşlar öncesi sonrası foto paylaşırsanız bizede karar aşamasında çok yardımcı olacaktır.
Yara izi konusu var birde deneyimleriniz nasıl oldu? yakın zamanda bende yaptırmak istiyorum burun dudak arası mesafem çok uzun dudagım var fakat içe dönük bir drla görüştüm işlem için çok uygun buldu dr un eski işlemleri çok başarılı aşağıda paylaşıcam siz başarılı buldunuzmu?dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?bazı kişilerde etkisi o kadar az oluyorki bu kesinin çok yetersiz olması kaynaklımı?işlem kalıcılıgından memnunmusumuz?burun ameliyatıyla aynı anda yapılırmı? hadi destekleşelimEki Görüntüle 3216318 Eki Görüntüle 3216319
Fotografın çekim açısıyla ilgili oldugunu düşünüyorum inceledim bende baya bi ama aynı kişi bence dudak yapısı burum vs aynıBu fotograflardaki oncesi ve sonrasi sanki farkli kisiler yada lipliften sonra dolguda yapilmis. Sonrasi resimlerinde cene yapilarindada bi miktar ucgenlesme var. Bilemedim tabiki benimki sadece bi his.
Hangi doktor acaba ?Fotografın çekim açısıyla ilgili oldugunu düşünüyorum inceledim bende baya bi ama aynı kişi bence dudak yapısı burum vs aynı
Kime yaptırdınız doktorunuz kim ve ne ücret ödediniz güzel olmusMerhabalar liplift işlemi yaptıran arkadaşlar öncesi sonrası foto paylaşırsanız bizede karar aşamasında çok yardımcı olacaktır.
Yara izi konusu var birde deneyimleriniz nasıl oldu? yakın zamanda bende yaptırmak istiyorum burun dudak arası mesafem çok uzun dudagım var fakat içe dönük bir drla görüştüm işlem için çok uygun buldu dr un eski işlemleri çok başarılı aşağıda paylaşıcam siz başarılı buldunuzmu?dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?bazı kişilerde etkisi o kadar az oluyorki bu kesinin çok yetersiz olması kaynaklımı?işlem kalıcılıgından memnunmusumuz?burun ameliyatıyla aynı anda yapılırmı? hadi destekleşelimEki Görüntüle 3216318 Eki Görüntüle 3216319
Merhaba ben bugün liplift yaptırdım benimde ağzım açık dişlek gibi duruyorum. Sizin kapandığı ağzınız geri dönüş yaparsanız çok sevinirjmLiplift sonrası ödemleriniz kaç gunde geçti benim 15 gun oldu ağzım hala kapanmıyor. Cok korkuyorum böyle kalcak diye
Mrhb ağzınız kapandımı bende 1 ay oldu yaptıralı hala Tavşan gibiyim ağzım kapanmıyorBen de liplift yaptırdım 15 gün oldu.
Şuanda ödemler var şiş ve yukarıya doğru toplanmış bir görüntüm var.
Liplift dudağınız ince ise dudağınızı kalınlaştırmıyor . Dudağınızın şekli değişmiyor. Ama ağzınızın şekli değişyor ağzım açıkta kalıyor dişlerim tavşan gibi görünüyor. Bu görüntüyü düzeltmenin tek yolu dudak dolgusu yani Liplifti dudak dolgusundan kurtulmak için düşünen varsa işe yaramaz. Aksine daha çok dolguya ihtiyaç duyulur ki ağzınız kapansın diye. Yüzün şeklini çok fazla değiştiriyor. Benim tek şanslı olduğum konu doktorum güzel bir dikiş atmış. Burun kenarlarımda neredeyse iz yok kayboldu şimdiden. Ama burun deliklerinin altına gelen ve en çok göze batan kısım şuan da şiş kırmızı ve iz çok belli zamanla ne kadar geçer göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?