Lip lift (liplifting) yaptıranlar (Fotograflı) paylaşım postu deneyimlerimizden bilgilenelim

Bu fotograflardaki oncesi ve sonrasi sanki farkli kisiler yada lipliften sonra dolguda yapilmis. Sonrasi resimlerinde cene yapilarindada bi miktar ucgenlesme var. Bilemedim tabiki benimki sadece bi his.

Bu fotograflardaki oncesi ve sonrasi sanki farkli kisiler yada lipliften sonra dolguda yapilmis. Sonrasi resimlerinde cene yapilarindada bi miktar ucgenlesme var. Bilemedim tabiki benimki sadece bi his.
Fotografın çekim açısıyla ilgili oldugunu düşünüyorum inceledim bende baya bi ama aynı kişi bence dudak yapısı burum vs aynı

Kime yaptırdınız doktorunuz kim ve ne ücret ödediniz güzel olmus

Liplift sonrası ödemleriniz kaç gunde geçti benim 15 gun oldu ağzım hala kapanmıyor. Cok korkuyorum böyle kalcak diye
Merhaba ben bugün liplift yaptırdım benimde ağzım açık dişlek gibi duruyorum. Sizin kapandığı ağzınız geri dönüş yaparsanız çok sevinirjm

Mrhb ağzınız kapandımı bende 1 ay oldu yaptıralı hala Tavşan gibiyim ağzım kapanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…