arkadaslar ben dudak asma yaptırdm.benım doktorummu kötüydü yoksa şansızlıkmı bılmem ama dudagım asımetrık oldu.kocaman dikiş izleri kaldı ve dudagı kaldırmak için kullandıkları teller sürekli batarak rahatsız etti.2yıl boyunca izlerin gecmesini bekledım ama ne dudagım kalkmış oldu sadece dudagımda kocaman 2 iz kalmış oldu ayrıca asimetrık yapılmış oldugu için dudagım saga cekıyor.neyseki 2yıl sonra burun altından kesılerek yapılan burun dudak mesafesi kısaltma amelıyatı yaptrdm.2.doktorum eskı doktorun yaptıgı yanlışları duzltmek ve demır tellerı cıkartmak için 2defa amelıyet yaptı.2amelıyatta ancak sonuca ulasabıldık.burnumun altında biraz iz kaldı ama makyajla falan kapatabiliorum.eskısınden cok daha iyi.kesinlikle dudak asma yaptırmayın derım cunku gercek amacına ulasmıyor bnce.kesilerek yapılan amelıyet kesınlıkle daha iyi.tavsiye ederım.hele de eger yara izleriniz cabuk geciyorsa.merak ettgınız bişeyler varsa bana sorabilirsiniz...
Merhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilirim.
Merhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilirim.
MerhAba Angel, konu ile ilgili bir doktor buldun mu, benim dudaklarimin sekli duzgun ama ust dudagin kaldirilip dislerimin biraz gorunmesini istiyorum yardimci olursan sevinirim:)İnternetten bir kaç foto buldum.. gerci bu fotolarda dudak burun arasında ki mesafede kesi var mı bilmiyorum, yukarıda ki acıklamada sadece dikişle asma olarak tanımlanmış.
Eki Görüntüle 539593 Eki Görüntüle 539594
Eki Görüntüle 539592
Herkese iyi bayramlar bu arada
merhaba,öncesi sonrası foto görmemiz mümkünmü acaba.size bahsettiğiniz diş hekimimi yaptı bu işlemi?Merhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilirim.
arkadaslar ben dudak asma yaptırdm.benım doktorummu kötüydü yoksa şansızlıkmı bılmem ama dudagım asımetrık oldu.kocaman dikiş izleri kaldı ve dudagı kaldırmak için kullandıkları teller sürekli batarak rahatsız etti.2yıl boyunca izlerin gecmesini bekledım ama ne dudagım kalkmış oldu sadece dudagımda kocaman 2 iz kalmış oldu ayrıca asimetrık yapılmış oldugu için dudagım saga cekıyor.neyseki 2yıl sonra burun altından kesılerek yapılan burun dudak mesafesi kısaltma amelıyatı yaptrdm.2.doktorum eskı doktorun yaptıgı yanlışları duzltmek ve demır tellerı cıkartmak için 2defa amelıyet yaptı.2amelıyatta ancak sonuca ulasabıldık.burnumun altında biraz iz kaldı ama makyajla falan kapatabiliorum.eskısınden cok daha iyi.kesinlikle dudak asma yaptırmayın derım cunku gercek amacına ulasmıyor bnce.kesilerek yapılan amelıyet kesınlıkle daha iyi.tavsiye ederım.hele de eger yara izleriniz cabuk geciyorsa.merak ettgınız bişeyler varsa bana sorabilirsiniz...
Lütfen dr. ismi paylasabilirmisniz?Merhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilirim.
Liplift'i araştırdım çok ama çok zorlu bir işlem..burun altından kesi yapılarak bir miktar deri alınıyor ve dudak burun mesafesi kısaltılıyor ancak iyileşme süreci neredeyse burun ameliyatı kadar uzun..ve kesinlikle dışarı çıkılıcak bir görüntün olmuyor bu süreçte ilk 3 ay fln..2D lazeri bende gördüm onda da anladığım kadarıyla bir miktar dokuyu lazerle yakıyorlar (dudak burun arasındaki dokuyu) ama çok sağlıklı ve anlaşılır paylaşımlar göremedim açıkcası yapan klinikle gidip görüşmek istiyorumevet kizlar bende arastiriyorum.simdi bu yontem 2 D lazerle yapiliyomus. 3 seansta dudak kaldirilip burun dudak mesafesi kisaliyomus .ve kalici oluyomus.fakat lip lift mi daha dogal lazermi daha dogal biliyorum.bilgisi olan yazarsa sevinitim
Liplift'i araştırdım çok ama çok zorlu bir işlem..burun altından kesi yapılarak bir miktar deri alınıyor ve dudak burun mesafesi kısaltılıyor ancak iyileşme süreci neredeyse burun ameliyatı kadar uzun..ve kesinlikle dışarı çıkılıcak bir görüntün olmuyor bu süreçte ilk 3 ay fln..2D lazeri bende gördüm onda da anladığım kadarıyla bir miktar dokuyu lazerle yakıyorlar (dudak burun arasındaki dokuyu) ama çok sağlıklı ve anlaşılır paylaşımlar göremedim açıkcası yapan klinikle gidip görüşmek istiyorum
sorma benim kafamada çok iş açıldı bu burun estetiği yüzünden ne kadar kusur varsa patladı yüzümde dudak,gözaltı..hangimiz önce gidersek bilgilendirelim o zaman anlaştıklip lift i cok arastirmadim ama dediginiz gibiyse asla yanasmam.burun estetiginden agzim yandi zaten.artik bu islere cok cok arastirarak girisirim.2d lazeri nisantasinda bi klinik yapiyo.turkiyede sadece bizde bu cihaz var dediler.bi de nasil yapildigini sordum.isiyla dudak kaldiriliyo dedi..3 seans kadar yapiliyomus ve kaliciymis.ben arastirmaya devam edicem.en kisa suredede bende gorusmeye gidicem.sizde farkli bisey ogrenirseniz bana bilgi verirseniz cok sevinirim.sanirim cok yaptiran yok cunku..
sorma benim kafamada çok iş açıldı bu burun estetiği yüzünden ne kadar kusur varsa patladı yüzümde dudak,gözaltı..hangimiz önce gidersek bilgilendirelim o zaman anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?