• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lion81 Meme Estetiği Ameliyatı

lion81

Guru
Kayıtlı Üye
:72::72::72::72::46::46: Kızlar müjdemi isterimmmmmmmmm ben ameliyatımı oldum.şooook şooook Son ana kadar umudumu kaybetmemiştim.Perşembe günü gittim hastaneye cuma günü elime para geçecek dedim kabul etmedi asistan.Bana cuma günü saat 15.00 de tekrar ameliyat günü verdi ben yine umudumu kaybetmedim.Sonra buldum parayı geri kalan 800 tl sini eşimin kredi kartını kullandım öğrenince kızdı aman ne yapayım.200 tl de elimde vardı.

Neyse cuma günü 15.00 de hastanedeydim çok bekledim Veli bey geldi baktı ne yapalım nasıl istiyorsun dedi.Bende kafamda 300 cc var dedim nasıl olur size güveniyorum dedim.Neyse yuvarlakmı damlamı olacak dedim doktora oda damla deyince bende damla sarkık duruyo olmasın dedim.Neyse akşam sonunda 19.00 da ameliyata girdim saat 21.00 de çıktım.Gece boyunca uyudum drenlerim var şimdi.Allah razı olsun hemşireler hasta bakıcıları ve doktorum çok iyi davrandı.Refakatçim olmadığı için hemşilerim sürekli kontrol etti.Hatta çıkana kadarda yine mide bulantısı için ağrı kesici iğnelerimide yaptı.Şimdilik hareketlerim de zorlanıyorum göğüs altım acıyo.perşembe gidecem o zaman drenleri alır heralde.Şimdi kaç cc taktı sizce 295 cc takmış.ŞU anda şişler memnunum ölçüsünden fazla olsaydı abartı duracaktı dedi doktorum.
:8::8::8::3::3::21::21::23::23::24::24:
Sizilerede çooook teşekkür ederim kızlar hepiniz bana destek oldunuz moral verdiniz.Çok ağlamıştım hayallerim bir anda yok olacakken son dakika mucize oldu.Şükürler olsun inanamıyorum sürekli ellerim göğsümde bunlar benimmi diyorum.Neyse sonra tekrar yazarım şimdilik dinlenmem lazım narkozun etkisiyle sürekli uykum geliyo.sonra fırsat buldukça yazarım resimlerimide eklerim:46::46::46::36::36::36:Yeni sütyenler almam lazım artık vallahi gözüm kalıyodu hep mağazalarda şimdi bol bol alırım.

sevincimi mutluluğumu ne kadar anlatsam az :51:hiç pes etmedim ve vazgeçmedim Allaha dua ettim.

geçmiş olsun. :nazar: meraktayız, nasıl görünüyorlar acaba... :12: sargısız yani

Son düzenleme:
:72::72::72::72::46::46: Kızlar müjdemi isterimmmmmmmmm ben ameliyatımı oldum.şooook şooook Son ana kadar umudumu kaybetmemiştim.Perşembe günü gittim hastaneye cuma günü elime para geçecek dedim kabul etmedi asistan.Bana cuma günü saat 15.00 de tekrar ameliyat günü verdi ben yine umudumu kaybetmedim.Sonra buldum parayı geri kalan 800 tl sini eşimin kredi kartını kullandım öğrenince kızdı aman ne yapayım.200 tl de elimde vardı.

Neyse cuma günü 15.00 de hastanedeydim çok bekledim Veli bey geldi baktı ne yapalım nasıl istiyorsun dedi.Bende kafamda 300 cc var dedim nasıl olur size güveniyorum dedim.Neyse yuvarlakmı damlamı olacak dedim doktora oda damla deyince bende damla sarkık duruyo olmasın dedim.Neyse akşam sonunda 19.00 da ameliyata girdim saat 21.00 de çıktım.Gece boyunca uyudum drenlerim var şimdi.Allah razı olsun hemşireler hasta bakıcıları ve doktorum çok iyi davrandı.Refakatçim olmadığı için hemşilerim sürekli kontrol etti.Hatta çıkana kadarda yine mide bulantısı için ağrı kesici iğnelerimide yaptı.Şimdilik hareketlerim de zorlanıyorum göğüs altım acıyo.perşembe gidecem o zaman drenleri alır heralde.Şimdi kaç cc taktı sizce 295 cc takmış.ŞU anda şişler memnunum ölçüsünden fazla olsaydı abartı duracaktı dedi doktorum.
Sizilerede çooook teşekkür ederim kızlar hepiniz bana destek oldunuz moral verdiniz.Çok ağlamıştım hayallerim bir anda yok olacakken son dakika mucize oldu.Şükürler olsun inanamıyorum sürekli ellerim göğsümde bunlar benimmi diyorum.Neyse sonra tekrar yazarım şimdilik dinlenmem lazım narkozun etkisiyle sürekli uykum geliyo.sonra fırsat buldukça yazarım resimlerimide eklerim:46::46::46::36::36::36:Yeni sütyenler almam lazım artık vallahi gözüm kalıyodu hep mağazalarda şimdi bol bol alırım.

sevincimi mutluluğumu ne kadar anlatsam az :51:hiç pes etmedim ve vazgeçmedim Allaha dua ettim.
Oyyy... Oyyy.... Ameliyat olmuşda konusuda açılmış...Hayırlı olsun birtanem.Saglıkla,mutlulukla kullan,tadını çıkar hayatım...İyileşte buluşma organizasyonunu ayarlayalım şekerim;)) Anam kızlar denizimi gitsek,havalarda ısındı :52:

aman da aman kımler amelıyat olmus :)) cok sevındım guselım ya senın adına Allah saglıkla,mutlulukla kullanmayı nasıp etsın ınsallah, :54:
en kısa zamanda resım beklerız bız, beklerız yani :32::32::32:

Aslında konuyu eve geldiğim gün size mutlu haberimi vermek için açmıştım ama daha yeni yayınlanmış.Ayyyy keşke konu açıldıktan sonramı haber verseydim şimdi utandım yani.Sağolun var olun kızlar iyiki varsınız.Dün eşim beni yine bu foruma takılırken gördü ohhh diyo biz burda iş yapalım yemek yapalım hanıma bak kendi keyif yapıyo zaten seni yoldan çıkaranda bu forum oldu diyo.EEE bende adamın üstüne gitmeyim diye sesimi çıkarmıyorum.

Bugünde işe gitmedim ilk zorluğu atlattım sayılır.Daha da iyi olacak inşallah asıl merakım göğsümün nasıl durduğu.Bandajın altını biraz yokladım üst lobum çok şiş duruyo tabi.Kaşınmaya da başladım bandajların altı tatlı tatlı nasıl kaşınıyo.Banyomuda yapamadım vallahi bitlenmesem iyidir.Neyseki fazla bişey kalmadı.

Resimleri ekleyecem tabi sizlerle paylaşmıyacam da kimle paylaşacam dimi sizlerin de bayağı katkısı oldu bu ameliyatı olmamda.:54:

Evet Arzum cnm ya buluşma ayarlayalım bencede.

amanda amannn :21: geçmiş olsun bu ara sevinen sevinene sabırsızlıkla oluşan güzellikleri bekliyoruz :34: sağlıcakla kullan inşallah cesaretinede hayran kaldım ayrıca ne yaptın ne ettin sonunda başardın :46:

amanda amannn :21: geçmiş olsun bu ara sevinen sevinene sabırsızlıkla oluşan güzellikleri bekliyoruz :34: sağlıcakla kullan inşallah cesaretinede hayran kaldım ayrıca ne yaptın ne ettin sonunda başardın :46:

Evet anlattıklarınızında ötesinde bir duyguymuş.:46:Şimdi yeni ameliyat olacak arkadaşlarıda okuyunca sanki ben ameliyata girmiş gibi heyecanlanıyorum ve başkalarıda bu mutluluğu yaşadıkça çok mutlu oluyorum.:52:Çoğu eşimde dahil olmak üzere inanmadılar bana.Delisin kafayı yemişsin diyenler bile oldu.Önemli olan benim hissettiklerim.Şimdi bana hayal gibi geliyo herşey.Bende inanamıyorum sonra memişlerime bakıyorum yokluyorum o zaman gerçek olduğunu anlıyorum.Yarın randevu alıp gideceğim nasip olursa şimdiden içim içime sığmıyo.Hala zorlanıyorum ama bandajlarım açıldığında bu zorlukları da unutmuş olacağım.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.

cnm kendim olsam bu kadar sevinmem çok sevindim senin cicişlere :9: senin azmine vazgeçmeyişine süpersin cnm :46: artık iyileş cicilerin en güzel fotoğraflarını paylaş bizle merak ediyorum eminim çok güzel oldular bu arada eşlerimiz çok anlayışlı gerçekten :9: bende yatakları ayırdım eli burnuma çarpar falan 2. ye oldum risk almayalım bir ay idare edicekler artık herşey her acı daha güzel olmak için mutlu olmak için değer bana eşim ameliyattan sonra yüzüm çok şişmemesine rağmen dedi ki ^^aşkım değer mi bunca acıya^^ :9: bende tabiki değer dedim güldük ben pek gülemedim o güldü :9: şimdi çok mutluyum iyiki olmuşum diyorum :21: darısı olmak isteyenlerin başına :7:

canım meraba.Geçmiş olsun öncelıkle darısı bızeeeeee :))ben ankarada oturuyorum bugun doktorla gorusmeye gıttım kasım gıbı amelıyat olmak ıstıyorum.göğüslerim yok denecek kadar az. 300cc kadar damla dedi. damlanın ust kısmı pek dolgun durmadıgından korkuyorum zamanla kuculurse dıye. Dolgun olmasını ıstıyorum yuvarlak mı yaptırmalıyım? bır de amelıyatını ne zaman oldun sımdı durumun nasıl çok heyecanlıyım bi görsen bıran once yaptırmak ıstıyorum :(

canım meraba.Geçmiş olsun öncelıkle darısı bızeeeeee :))ben ankarada oturuyorum bugun doktorla gorusmeye gıttım kasım gıbı amelıyat olmak ıstıyorum.göğüslerim yok denecek kadar az. 300cc kadar damla dedi. damlanın ust kısmı pek dolgun durmadıgından korkuyorum zamanla kuculurse dıye. Dolgun olmasını ıstıyorum yuvarlak mı yaptırmalıyım? bır de amelıyatını ne zaman oldun sımdı durumun nasıl çok heyecanlıyım bi görsen bıran once yaptırmak ıstıyorum :(
Sağol cnm ben o kadar tecrübeli değildim fazla hangi yöntemin iyi olduğunu bilmiyordum.Ama içim de çok fazla abartı olmadan vücudumla uyumlu dekolteli dik doğal bir görüntü olsun istedim.sadece buradan okuduklarımla birde doktorumun tecrübesine güvenerek ameliyatımı oldum.Bence iyi işinin ehli bir doktor bulman önemli sonra sana ayrıntıları anlatacaktır.Benim doktorumda damla olacak dedi ama burdan biraz okuduğum bilgilere göre damla sarkık gibi bir durum oluyormuş.Üst lobum bomboş dolgun olsun diye yuvarlak istedim.Sağolsun istediğim gibi yapmış yuvarlak koymuş.Ameliyatımı 01 haziran cuma günü oldum.Bugün 7.günüm şimdi daha iyiyim yardım almadan kalkabiliyorum kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum çok şükür.Stres yapma sakın kafan karışmasın herkesin vücut yapısı farklı.İnşallah yaptırırsın cnm bu mutluluğu herkesin yaşamasını isterim.Allah yardımcın olsun.

Lion canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun ameliyatın sen de çok istedin hep takip ettik seni inan adına çok mutlu oldum.Artık yeni resimlerini merakla bekliyor olacagım :nazar::46:

Back
X